Retrogradni Pluton (od 20.aprila do 28. avgusta)

Pluton je planeta koja predstavlja moc, transformaciju, jake strasti, destrukciju, samodestrukciju, podsvest, opsesije, zavisnost, kriminal, nasilje.
Ovaj period donosi suocavanje sa unutrasnjim demonima, snazan prodor u podsvesno i ono sto ste dugo potiskivali u sebi i sto ste izbegavali sebi da priznate i “gurali pod tepih”. Dolazi na red da se vasa tamna strana sagleda, osvesti i prihvati. Ovo je period transformacije, velike borbe, bolan ali neophodan za vas duhovni razvoj, pa ako izbegavate da to uradite milom onda cete silom jer Pluton mora da izdejstvuje svoje.
U ovom periodu preispitivacete skrivene motive ljudi koji vas okruzuju, svaka laz ili prevara izaci ce na svetlo dana, napad neprijatelja bice neizbezan. Svaki vid manipulacije ili kontrole uspecete da pobedite i necete dozvoliti da vas drugi koriste.
Pluton je i simbol zavisnosti i opsesije, pa ako imate poroke, ovaj period je dobar da ostavite alkohol, cigarete, kocku.
-Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarcevi u ovom periodu uspece da skinu veliki teret sa ledja i da odbace ono sto ih dugo muci i pritiska.
– Bikovi, Lavovi, Skorpije i Vodolije u ovom periodu ce imati dosta problema sa finansijama. Takodje vodite racuna o svom zdravlju, brige i problemi iz predhodnog perioda su uspeli da vam naruse zdravlje. Potrebno vam je vise odmora i druzenja.
– Blizanci, Device, Strelcevi i Ribe ce preispitivati sve aspekte zivota, doci ce do saznanja sta zapravo zele i postaviti sigurne temelje ka novim stvarima sto se tice ljubavi i posla.
”Niko nije uspeo da pobegne od svog srca. Zato je bolje slusati sta govori kako nikada ne bi doslo do udarca koji ne ocekujes.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale