Retrogradni Merkur u Jarcu (od 19. decembra do 8. januara 2017. godine)

 

Merkur u Jarcu 19. decembra krece retrogradnim hodom. Problemi koji ce se javiti najvise ce biti u segmentu posla i finansija, jer je Jarac vladalac desetog polja-polje vezano za vasu profesiju, poziciju u drustvu, ugled, poslovne i drustvene aktivnosti, autoritete, slavu, cast, titule i visok status.
Javljaju se prepreke, problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, ne preporucuje se potpisivanje ugovora i sklapanje poslova. Izbegavajte vadjenje licnih dokumenata i vaznih papira. Ako ste razmisljali o kupovini nekretnina, automobila i vrednijih stvari, budite strpljivi i sacekajte da Merkur izadje iz retrogradnosti 8.januara. Rx Merkur donosi zastoj i prolongiranje.U ovom periodu moze doci i do kvarova kucnih aparata, mobilnih telefona, kompjutera.
Iznenadni trosak novca, nagli gubici, novac se ne moze zadrzati, kao da istice iz dzepa, a moguce su i kradje i prevare.
Takodje budite oprezni i u saobracaju, moguc porast saobracajnih nesreca, oprez na pesackim prelazima.
Rx Merkur donosi promenljivo raspolozenje, pad koncentracije, tromost duha, nervozu. Takodje bice dosta traceva, dezinformacija i ogovaranja, pa se potrudite da ne budete deo toga.
Sve nesporazume iz proslosti morate resiti u ovom periodu. Moguce je da cete biti zrtva manipulacije, vodite racuna sta govorite jer se lako moze desiti da vase reci i stavovi budu pogresno protumaceni.
Moguci su problemi sa kozom, kostima, kolenima, zubima.

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale