Retrogradni Merkur u Devici ( od 13. avgusta do 5. septembra)

Merkur u znaku Device krece retrogradnim hodom sve do 5. septembra. Problemi koji ce se javiti najvise ce biti u segmentu posla i radnog okruzenja, bice napeti odnosi sa vasim kolegama, saradnicima i nadredjenima, zbog odredjenih sukoba na poslu moze doci do odredjenih podvala, lazi i prevara, zato vodite racuna da se nikome ne zamerite. 6 polje kojem vlada Devica takodje se tice vaseg zdravlja, pa bi bilo dobro da u ovom periodu prekontrolisete svoje zdravlje, uradite sve potrebne analize, pridrzavajte se terapije i saveta lekara, neki problem koji ste ranije imali sa zdravljem mogao bi ponovo biti aktuelan. Problemi sa nervnim sistemom i crevima, stomacna oboljenja povezana su sa nervnim napetostima, veoma je vazna razumna i uravnotezana ishrana, uzimajte vise tecnosti, voca i povrca.
Javljaju se prepreke, problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, ne preporucuje se potpisivanje ugovora i sklapanje poslova, vodite racuna o dokumentaciji, moze se desiti da vam fali neki papir ili da se provukla neka sitna greska.
Imacete osecaj da ste u haosu, da vam nedostaje vremena da sve obaveze zavrsite do kraja, vise puta radicete istu stvar. Krenucete negde pa cete se setiti da ste zaboravili nesto- da iskljucite sporet, ili ste zaboravili da ponesete licnu kartu ili vozacku dozvolu, moze se desiti da izgubite novac, mobilni, torbu na ulici, u taksiju.
Budite oprezni prilikom kupovine nekretnina, automobila i vrednijih stvari. U ovom periodu moze doci i do kvarova kucnih aparata, mobilnih telefona, kompjutera.
Iznenadni trosak novca, nagli gubici, novac se ne moze zadrzati, kao da istice iz dzepa, a moguce su i kradje i prevare.
Takodje budite oprezni i u saobracaju, moguc porast saobracajnih nesreca, oprez na pesackim prelazima.
Rx Merkur donosi promenljivo raspolozenje, pad koncentracije, tromost duha, nervozu. Takodje bice dosta traceva, dezinformacija i ogovaranja, pa se potrudite da ne budete deo toga.
”Kad ponovite gresku, to se vise ne moze smatrati greskom. To je odluka.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale