Retro Merkur od 8 – 31 Jula

Za Vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas Astrolog i tarot tumac

‼️Retro Merkur se vraca u znak Raka‼️

Dosta klijenata je zbunjeno oko retro Merkura , sta uraditi kako se ponasati , kako izbeci neugodne situacije kada je retro Merkur u pitanju.

Koliko vec sutra Merkur ce se vratiti u znak Raka gde je boravio tokom Juna meseca.

Kako je Rak analogan 4 kuci doma i porodice, eto teme gde dom i porodicu stavlja u zizu interesovanja jer ce tu biti okidac zbivanja.

Navescu par stvari sta definitivno ne treba raditi kada je retro Merkur na snazi !

Napominjem! Oni koji vec imaj u svojoj natalnoj karti retro Merkur, za njih ovo ne vazi! OVO JE NJIHOVIH PET MINUTA 🙂

NIKAKO NE !

Ne planirajte dugo očekivani odmor iz snova!

Ako planirate da se ukrcate u avion i krenete na odmor iz snova, trebalo bi da razmislite dva puta!. Kasnjenje, autobus se moze pokvariti, rasprava sa neugodnim putnikom ispred ili iza vas! Nesto da nije u redu sa vasom kartom ili putnim ispravama. Dakle komplikacije u poslednjem trenutku i stres tokom putovanja . Ako možete da izbegnete putovanje -dok se planeta ne vrati svom normalnom kretanju, vi ćete biti srećniji i opušteniji na duge staze.

Ne šaljite važnu poruku preko SMS!!

Ako imate nešto na umu i imate hitnu poruku koju treba poslati nekome, izbegavajte svoj mobilni telefon. Ovaj ciklus voli da tehnologiju, i komunikaciju uopšte, ucini ludom, tako da vaša poruka ne može da prođe – ili da bude dobro primljena. Oslonite se na komunikaciju licem u lice da biste izbegli potencijalni neuspeh. U svakom slučaju, verovatno je i bolje.

Ne zapocinjiti nista novo u ovom ciklusu !!!

Npr. zapoceli ste nov posao ali procedura oko papira nikako da se privede kraju. Odugovlacenje , ne mozete da nadjete adekvatne radnike u startu pocinjete sa gubitkom…

Ne donosite impulzivne odluke!!!

Možda ste u razmišljanju „zašto ne?“ Kada se suočite sa odlukom da to učinite – „zašto“ Merkur R = retrogradni je vreme nejasnog razmišljanja i zamagljenog donošenja odluka, tako da se držite podalje od izbora trenutka i zadržite velike odluke na čekanju do promene u kretanju planeta.

STA DEFINITVNO TREBA URADITI I ISKORISTITI OVAJ CIKLUS U VASU KORIST!

Ponovo posetite prošle rane i iskustva.

Svakako ne mozemo izbeci razmisljanje o proslim vremenima u ovom periodu , pa kad je vec tako neka bude konstruktivno. Iako može biti teško,ovo je prilika da se usvoji novi način razmišljanja i vide stvari iz nove, poboljšane perspektive. Gledanje stvari u novom svetlu omogućiće vam da napravite važna podešavanja u svom životu.

Odvojite malo vremena za disanje, za sebe i meditaciju

Stres i neizvesnost koja je prisutna u ovom ciklusu mogu brzo da se saberu i pojedu vas. Umesto da padnete u neravnotežu, uzmite malo vremena da se fokusirate na vaše disanje. Osecanje protoka vazduha i fokusiranje na udisanje i izdisanje će pomoći da se uguši vaš neobuzdan stres. Osećacete se uravnoteženije i u skladu sa samim sobom, omogućujući vašem umu da bude otvoreniji i usredsredjeniji.

Popravite prekinute odnose.

Ako je ikada bilo vremena da se pokupe razbijeni komadi stakla, sada je vreme. Neke stvari bi sada mogle biti mnogo jasnije! Sta se to desilo i koliko ste vi ili druga strana doprineli da dodje do toga.

Zavrsite neke stvarikoje ste ostavili

Sada je idealno da se popravi, prepravi, zakrpi!
Oko kuce uvek ima posla , samo napred 🙂

Zithromax for sale