PUN MESEC U ZNAKU VAGE 21.MARTA 2019

Za Vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Cetiri horoskopska znaka ce biti na udari i najvise osetiti ovaj uticaj Punog Meseca, saznajte da li je vas znak medju njima!

Ovo je treci u nizu Super Mesec od pocetka godine. Ovaj pun Mesec ce se podici u Vagi, znaku odnosa i partnerstva. Pa ce tako i simbolika ovog Meseca biti vezana za medjuljudske odnose i poprilicno uticati na nas odnos sa partnerom.
Ovaj Mesec ce nam takođe pomoci da se osecamo usredsređenije na sve odnose u kojima ucestvujemo, bez obzira da li su romanticni, platonski ili porodicni. Možemo osetiti jacu vezu sa svakim ko nas podržava i čini nam da se osecamo dobro – i svako ko to ne čini moze nas navesti da se osecamo izvan ravnoteže. Pun Mesec u Vagi poziva na uravnoteženiji pristup! Posebno cemo se fokusirati na to kako se povezujemo sa drugim ljudima, što bi trebalo dovesti do nekih zanimljivih situacija.

Dan i noc. Dobro i zlo. Gore dole. Jin i Jang. Možemo ih smatrati totalnim suprotnostima, ali istina je da ne možete imati jedno bez drugog. Isto važi i za Sunce i Mesec – naročito za pun Mesec svakog meseca kada njihova opozicija na nebu odražava napetost između naizgled suprotnih energija u našim životima. A sa ovim punim Mesecom u Vagi, još smo sve više svesni sopstvenih kontradikcija. Srecom, ipak smo spremniji da ih prihvatimo. To je zato što, kao znak vaga, Vaga uvek traži ravnotežu. I češce nego pre, to znači pronalaženje sredine, kao i vecina stvari u životu nije sve crno-belo – a Vaga nam pomaže da vidimo nijanse sive.

I naravno prvi znak koji ce osetiti ovaj uticaj punog Meseca je Vaga pa cemo tako i horoskop poceti od vas drage Vagice 🙂

VAGA:

Sobzirom da ce pun Mesec biti u vasem znaku a Sunce u opoziciji i vasoj sedmoj kuci partnerstva, slobodno mozete da ocekujete bitna desavanja na emotivnom planu. Budite opusteni i nemojte se bojati da kazete ono sto mislite. Ne dozvolite retrogradnom Merkuru da vam pokvari ovaj trenutak tako sto cete izvlaciti neke stvari iz proslosti. Samo napred i dozvolite da vam se desi ljubav. Mnoge Vagice ce obratiti malo vise paznje na svoj fizicki izgled i vratiti sjaj svom sarmu kojeg itekako poseduju. Bicete raspolozeni za flert pa ukoliko ste u vezi pripazite da ne preterate i samim tim povredite partnera.

SKORPIJA:

Sve ili ništa – što se vas tiče, ništa manje ne priznajete. Ali konstantno ici do same granice ima svoja ograničenja. Bez pauze da obnovite svoju energiju , samo je pitanje vremena kada cete se spaliti. Vama se pun Mesec dešava u vašem dvanestom polju gde se može desiti nemir ,izolovanost. Ovaj pun mesec vas podseca na potrebu da se balansira rad sa odmorom, i akcija sa refleksijom. Retrogradni Merkur Na emotivnom planu donosi obnovu i susret sa bivsom ljubavi.

STRELAC:

Budite ono sto jeste! Volite da budete slobodni da pratite sopstveni ritam, bez obzira da li ce vas neko pratiti u tome ili ne. Ipak, ponekad je zabavnije biti u skladu sa okolinom i tamo gde je akcija. To upravo govori ovaj Mesec koji ce se naci u vasoj jedanaestoj kuci druzenja, prijatelja, zelja, inovacija…Sa ovim Mesecom nemojte dozvoliti da vas strahovi sprečavaju da se dobro provedete! Tu je i retro Merkur u vasok cetvrtoj kuci porodice i doma pa se pripazite kvarova vezanih za vodu.

JARAC:

Posao je posao, Jarcevi. I vi ste tu da ga osvojite – ne da biste pobedili na takmičenjima popularnosti. Ipak, pristup “svako za sebe” nije uvek recept za uspeh. Koliko god kontuintuitivno izgledalo, zajednički rad često čini strateški smisao. Ovaj pun mesec izaziva vas da vidite svoje konkurente kao moguce saradnike.! Kao sto i sam opis desavanja u narednom periodu govori posao, posao pa tako mozete da pretpostavite, da, vama se pun Mesec nalazi u desetom polju karijere, autoriteta i jednog roditelja. Dosta stresan period, zadrzite hladnu glavu. Merkur je retrogradan oprez prilikom potpisivanja ugovora ili nekih dogovora!

VODOLIJE:

Jednom kada se odlučite za nešto, nema povratka – zbog čega je jako bitno odvojiti vreme i razmisliti. Ovaj pun mesec može predstavljati moralnu / etičku dilemu koja stavlja vašu procenu na test. Na srecu, ona takođe pruža uravnoteženu perspektivu koju cete morati da napravite informisani. Mesec se dešava u vašem devetom polju inostranstva, filozofije, religije, viših znanja, putovanja. Odlican period za one koji zele da prosire svoja znanja ili polazu ispit ali i za one koji odlucuju da otputuju.

RIBE:

Sirite ljubav, Ribe! Sa toliko toga za dati, šteta je zadržati sve za sebe. Ipak, nema sramote da budete selektivni s kim cete je podeliti. Ne zasluzuju svi koje susrecete jednako vašu energiju i vreme. Mesec ce biti u vašoj prirodnoj osmoj kući koja predstavlja transformaciju, nasledstvo, novac, partnera, seks. sta drugo nego da uzivate 🙂

OVAN:

Ko ste Vi? To je ono što vi želite da saznate! Ali gledajuci na život kao na avanturu i vas kao heroja, možete prevideti jednu od najvecih lekcija. Ovaj pun mesec vas izaziva da prepoznate odnose prema drugima – ne samo kao znakovi podrške, vec i kao vodje i inicijatore sopstvenih avantura. Kod vas pun Mesec pada u vaše sedmo polje partnera kako u poslu tako i u ljubavi. Mogući su dobri međuljudski odnosi, sa partnerima harmonija i u društvu popularnost. Ispred mnogih Ovnova bice odluka o ulaska u brak. Bice ili dza ili bu ali ja bih vam ipak savetovala da pomerite donesenje odluke.

BIK:

Ljubaznost je Vasa vlastita nagrada, ali to ne znači nužno da za vas nema ničega. Po vašim proračunima, pomaganje nekome za vreme punog Meseca znači imati usluge koje kasnije možete unovčiti. Ipak, ako očekujete nešto u zamenu za vaša dobra dela, dajte im doznanja da je to deo dogovora. Mesec se desava u vasoj sestoj kuci posla, svakodnevnih obaveza, zdravlja. Sobzirom da je sesta kuca analogna znaku Device -usluga, imacete utisak da sve sto radite je u sluzi brugih. Nije bas tako ovo opet kazem moze biti i sansa a na vama je da je iskoristite. Pripazite na ishranu !

BLIZANCI:

Sve vam izgleda tako lako i vi se dobro osecate. Pun Mesec je u vasem petom pulju ljubavi , dece, sporta , zabave, hobija. Uspostavljanje kontakta je suptilna umetnost – i vi ulazete mnogo energije i razmišljanja u pravljenju nijansi. Na kraju krajeva, to je tanka granica između blagih društvenih milosti i besramne samopromocije. Izražen je šarm ,romantičnost ,želja za ljubavlju i za partnerom koga baš sada možete sresti.Moguć veći novčani priliv. Srecom, ovaj pun Mesec pomaže vam da upadnete u tu neprekidnu ravnotežu! Samo napred, Vi i jeste dete 🙂

RAK:

Posrodica na prvom mestu. Bez obzira na to koliko imate na tanjiru, nema sumnje u to gde su vasi prioriteti. Ali život može da bude prilično grozničav s vremena na vreme – a kada se to dogodi, kvalitetno vreme je često prva stvar za koju se treba boriti. Mesec ce biti u vasoj cetrtoj kuci doma i porodice pa tako donosi desavanja na tom planu, emocije su prenaglasene! Oprez! Ovaj pun mesec vas izaziva da napravite ravnotežu između posla i života.

LAV:

Sa predivnim umom kao što je Vas, imate dobar razlog da budete ponosni. Ali bez obzira koliko su vaše ideje briljantne, uvek ce biti neko ko stvari vidi drugačije. Pokušajte da to ne shvatite lično – Sa Mesecom koji tranzitira vasom trecom kucom komunikacije kraćih putovanja, braće, sestara, rodbine ,komšija, ima mesta za više od jedne tačke gledišta. Dobar nalet pozitivnih desavanja mozete ocekuvati a na emotivnom planu ce strasti biti naglasene.

DEVICE:

Lepota, istina, dobrota. Po Vama, najbolje stvari u životu su zaista besplatne. Ali sa problemima svakodnevnog života, lako je izgubiti iz vida ono što je najvažnije. Ovaj pun mesec pruža blagi poziv za buđenje i vraca vas u usklađenost sa vašim najdubljim vrednostima. Pun Mesec u vasem drugom polju novca ce doneti poboljsanje na finansijskom planu. Cuvajte se nesporazuma vas vladar je retrogradan pa moze da donese i kasnjenje u poslu. Sacuvajte strpljenje!

Zithromax for sale