Pronadjite ljubav svog zivota – U kom znaku se nalazi Venera planeta ljubavi u vasoj natalnoj karti:

Venera je simbol ljubavi i lepote.Njeni vladaoci su Bik i Vaga. Venera je plodna,pasivna,topla,dobrocudna, planeta je strasti i uživanja. Ljudi
kojima vlada ova planeta pre svega su društveni. Skloni su umetnosti,slikarstvu,poeziji,glumi. U suštini ove osobe imaju dobru narav. Venera vlada
pored ostalog, i osećajem dodira. Ona određuje ljubav, muziku, umetnost, koketeriju, zadovoljstva i zabave, društvenost, luksuz.

Venera  upravlja grlom i venama.

Karakteristike Venere: emotivna,nezna,
umetnička, lepa, dobroćudna, smirena, raspoložena, čista, delikatna,
elegantna, erotična, ženska, flertujuća, plodna, ljubazna,
graciozna,a u sa losim aspektima moze biti neskromna, nemoralna, pohlepna.

Zanimanja osoba sa naglasenom Venerom:

Umetnik, kreator, kozmetičar, zabavljač, cvećar, baštovan, direktor
hotela, zlatar, muzičar, operski pevač, krojač, pozoriši radnik, vokalni
solista.

Venera u Ovnu

Venera u Ovnu govori o osobi kojoj nedostaje smisao za lepotu, prefinjenost i idealizam. Govori i o trenutnim, prolaznim naletima strasti. Može dati i dosta mladjeg partnera. Venera u Ovnu poprima karakteristike muškog znaka, zene u mladosti vise se druze sa muskarcima,muskobanjaste su,decackog izgleda,dok muskarac sa Venerom u Ovnu trazi domino damu sa bičem u ruci, ali svakako utegnutu u crno, tragace za ženom zapovedničkog tona. Venera u Ovnu je vatrena temperamentna, daje silnu dominaciju u odnosima, pa i kod zena preteranu seksualnost.

Venera u Biku

Venera u Biku je u svom dostojanstvu i njene najbolje osobine su naročito izražene. Posebno  smisao za estetiku, težnja ka materijalnim dobrima, zadovoljstvu i uživanju. Osobe sa ovom pozicijom Venere žive kako bi uživale, monotonija i jednoličnost su njima strani pojmovi.
Venera u Biku predstavlja stabilnu osobu, prijateljski nastrojenu, zdrave i moćne seksualnosti, dugotrajnog seksualnog čina.Zena ima naglasene zenske attribute,lepe crte lica,nos i usne.Moze imati problema sa viskom kilograma.Smirena je,mada moze biti vrlo lenja. Muskarci sa Venerom u Biku su odlični ljubavnici, ali ne samo to,izuzetno su romanticni,hranu koriste kao afrodizijak.Obicno su verni osim ako im partner ne udovoljava.

Venera u Blizancima

Venera u Blizancima osobi daruje smisao za estetiku, umetnost, književnost, gracioznost, optimizam, lepe manire, dobar odnos sa braćom i setrama. Venera na ovoj poziciji ukazuje mladjeg partnera koji je najverovatnije u komšiluku osobe.

Svakako je to pismena Venera sklona književnosti, odvaja od slobodnog vremena ne bi li pisala, pevala, bavila se umetnošću, često je glumica, prikriva svoja stanja maskom radosti, a radost tugom. Prevrtljiva je to Venera i teško nalazi mir u jednom naručju. Slona je seksualnom eksperimentisanju,tajnim ljubavima,paralelnim vezama. Seks nalazi u mašti, i ono što je bitno ona se pobuđuje i uzbuđuje rečima. Sposobna je u tajnim poslovima. Rado je viđena u društvu, jer animira, umorne razvedrava, vesele uozbilji. Začudo Venera u Blizancima kad zavoli ostaje verna partneru, iako je koketa, zavodnica.

Venera u Raku

Venera u Raku u povoljnim aspektima govori o lepom, sa stilom uredjenim domom, kao i o harmoniji koja vlada unutar njega. Govori i o prefinjenim roditeljima i dobar odnos sa njima. Lose postavljena Venera može doneti preteranu gojaznost, lenjost, nedostatak stila i ne baš najskladnije uredjen dom. Može dati i dosta starijeg partnera.

Ovo je plodna Venera, jedna od najljepših u zodijaku, osoba koja ima ovu poziciju ima sve atribute unutrasnje i spoljasnje lepote, ali je sklona gojaznosti,cesto preteruje u hrani I picu.

Sklona je paralelnim vezama,ali kad se veze tezi ljubavi na duge staze. Ipak je ovo Venera plodnosti, majčinstva, voli decu, neguje stare i bolesne, daje od sebe sve, ali kad uzima, uzima dostojanstveno. Humanista je,vredna,odlična je kaomedicinska sestra.Voli sve sto ima veze sa hranom,kuhinjom,biljkama,zivotinjama.Odlicna je kuvarica.Venera u Raku dugo pamti, a kad se njihova snaga pokrene nema im ravna, silnom snagom ruše sve pred sobom. Odlična je to pozicijaVenere, žena ove pozicije uživa u romantici, uvod je dobra hrana fina romantična večera šetnja uz obalu mora, reke ili jezera, a može i glavnim trgom grada, voli biti viđena ali se zna i skrivati dok ne skine višak kilograma. Muškarci sa Venerom u Raku vole žene, ali to ide prema obožavanju pa se predugo zadržavaju na zglobovima nogu, prstima stopala, rukama, vratu žena, na sitnicama i detaljima pa postaju opterećujući faktor, žena puna želje nakon sati priče gubi želju i zaspi. Muške ove pozicije zanimaju ženska zanimanja, često su dobri pesnici, kuvari,bastovani i sl.

Venera u Lavu

Venera u Lavu na prvom mestu donosi naglašene strasti, izrazito lepog i šarmantnog partnera, kao i decu izrazite lepote. Česte su i veze sa osobama iz javnog života.
Temperamentna vatrena, postojana u ljubavi, zahtevna, traži pažnju, stalnu i neprekidnu. Zadovoljite li njene potrebe biće vaša cieli život, ali ako omanete u zaradi i stvaranju materijalnih sredstava ona odlazi. Venera u Lavu kod zena trazi snaznog,jakog i obdarenog muskarca.Muškarac sa Venerom u Lavu odličan je organizator, traži izuzetno lepu ženu, ženu koju će pokazati javnosti, ne voli gojazne, zapuštene žene, očekuje od svoje voljene sjaj i glamur.Voli poznate i javne licnosti,glumice,pevacice,voditeljke i sl. Venera u Lavu nosi musku energiju,tako da ona ima više karakter borca za vlastita prava. Žena traži prijateljicu sebi ravnu, s kojom može čavrljati beskrajno, a da joj ne dosadi, treba joj elokventna prijateljica, ali od muškarca ne traži rečitost već predani rad. Domina je kao žena,dok je muskarac radnik i uporni stvaratelj. Vrlo iskrene,osobe od reci, jake seksuanosti.

Venera u Devici

Osoba sa Venerom u Devici  ljubavi pristupa proračunato,dosta analizira i do detalja razmislja o tome sta joj odgovara,a sta ne.
Zena sa Venerom u Devici je analitična, taman za rad na proučavanju spisa, ili u nekoj biološkoj laboratoriji, ili se bavi ekonomijom,obrazovana,inteligentna,prakticna,cepidlaka u nekim situacijama. U vezi je teška, sve joj smeta, sumnjičava, optužuje voljenu osobu za sve i svašta, ne priznaje vlastitu odgovornost, seli je na druge, ne želi se sukobljavati ali voli kritizirati, pokušava biti ironična, ali samo pokušava. Dobra joj je strana čistoća i urednost, nema urednije osobe, brine o zdravlju, cuti i radi, pravi je knjiški moljac. Higijena i sve vezano uz zdravu hranu njoj je najvaznije. Muškarac sa Venerom u Devici ne dopušta promene u stanu ili domu, sve mora biti na svom mestu, sredjuje stvari po redu i poretku kako on zamisli, stalno popuje ukućanima, u radnoj sredini neumorno radi, umara druge svojom cutnjom i radom, ali što se događa, nikada satisfakcija za njegov rad, ne primjećuju ga, on se trudi više od ostalih, ali što veći trud to je manja nagrada za to, ali čovek ne odustaje stalno nesto radi. Od žena, traži osobu sličnu sebi, koja će s njim zajedno krpom po stanu uređivati prostore. Prema deci je naporan stalno nešto ima da im prigovara.S druge pak strane i zene i muskarci su obrazovani,naucnici, istražitelji u zatvorenim prostorima, često hipohondrični, cesto nervozni,blesno pedantni.

Venera u Vagi

Venera se u Vagi nalazi u svom dostojanstvu i sav njen uticaj ovde je dodatno naglašen. Osobe sa ovom pozicijim mogu biti popularne u javnosti, poseduju ograman talenat za estetiku i teže za besprekornom lepotom na svim poljima. Govori i o izrazito šarmantnom i lepom partneru.
Ovde je Venera okružena ljubavlju i pažnjom, ne miče prstom, a zarađuje, oko nje lete, manekena, fotomodel,pevacica,voditeljka, aktivna u svemu gde se ne treba fizički angažovati, može biti pisac, pesnikinja, rečita je, ne žuri, zna da može, odgovaraju joj svi mogući prostori u kojima je prate pogledom, ne voli zviždanje niti prostačke upadice, ne voli kamiondžije niti one neurednih noktiju, ona je pre svega esteta. Venera u Vagi je oličenje društva, centar je društvenih zbivanja, aktivna u svemu, a osobito u sexu, tu je kraljica. Muškarac sa Venerom u Vagi je esteta, često modni dizajner, tj. šnajder ili krojač. Prema ženama je dvolican, makar i ružan predstavlja se lepim, on zna i može, kad osvoji zenu napušta je i  vraća se ženi koju ne ostavlja, jer se boji samoće, porodica mu je bitna.Ovo je lazni sjaj Venere u Vagi,ali dobra je strana kod oba pola želja za znanjem, lako upijaju znanje, lako ga prenose, često su profesori ili pravnici, pa i matematičari, čvrsti, rečiti, ali nekako iskvareni, nikada ne pricaju istinu, stalno nešto vrdaju. Zena voli dodir, priču, šaputanje, dugu predigru, dok muškarci bi sve brzo i šepure se pred muškim društvom. Zdravlje: problem kože i bubrega, kao i šećer u krvi.

Venera u Škorpiji

Osoba sa Venerom u Skorpijii poseduje ogromnu potrebu za seksualnim zadovoljstvima, ogromnu strast i bez zadovoljenja na ovom polju ona ne ume da funkcioniše. U losim aspektima može dati veliku ljubomoru, kao i venerične bolesti.

Seks snažan, voli opasnosti uzbuđuju je strast na opasnim mestima, ljubav u šumi, seks na klupi u parku, često sado mazo, voli vezivanje, daje se ali i traži, daje sve, u zagrljaju nudi, često prljave reči, voli uzbuđenja svih vrsta. Venera u Škorpionu je teška, ali s toliko strasti da joj niko ne moze odoleti. Muškarac sa Venerom u Skorpiji  je šarmer, taman, oči boje crne svile, zavodnik, uvek spreman za seks u parku na klupi, pod suncem, na moru pod kišom, dok grmi,u autu. Sila je u muškarcu, voli on i takve, strasne žene, crne tamne, dugih kosa, tamnih metalnih očiju, visina nije važna. Žena sa Venerom u Skorpiji opasnih je namera, zmija otrovnica slatkorečiva,dominantna. Muškarci su temperamentni, isto tako opako žestoki zavode samo pogledom.

Venera u Strelcu

Venera u Strelcu može govoriti o pronalaženju ljubavi na dužim putovanjima, ili u inostranstvu. Takodje osobi daje fizičku lepotu, snažne emocije, ali i manjak morala. U losim aspektima donosi prevare, ljubavne avanture, i nemoral.
Venera u Strelcu voli konje, obožava životinje više od ostalih znakova Zodijaka. Kao žena ona živi za sport, trčanje, bicikl, triatlon, i vezu traži među sportistima, kao svaka vatrena žena traži vitke visoke plave dečke azurnih očiju, ali niti crne ne odbacuje, ako su dakako sportski nastrojeni. Ne jede puno iako voli, štedi svoj organizam odvaja od usta za njoj bitne stvari. Osetljiva su joj bedra, jetra, žuč, često je muči želudac, nervira se i živcira bez potrebe. Muškarci sa Venerom u Strelcu, takođe su sportisti, skakači u vis, biciklisti, plivači. Vole sitne žene bujnih grudi i istaknute zadnjice. Vole se sportski i liksuzno oblaciti. U ovom je slučaju Venera promenjiva, kolebljiva, nije sigurna u to što želi. Dama, ili gospodin, teško ćete ih videti za šankom uz neko piće u zadimljenoj prostoriji iako ima i takvih zanesenih Venera, jer Venera u Strelcu može biti zanesena, ona je sam vrh neba, ona je zvezda i želi da je tako tretiraju. Voli sjajne materijale, svilu posebno, kao i srebro, voli i zlato ali ne kao Venera u Lavu, ona zlato obožava. Ukratko, do nje ne može svako, u biranom je društvu, posebno žena ove pozicije, muškarci su već malo fleksibilniji, oni su uporni u osvajanju, ali su u seksu jako slabi.

Venera u Jarcu

Venera u Jarcu je obično hladna, disctancirana i sklona stabilnim, ozbiljnim i dugim vezama u kojima su iznenadjenja isključena. Obično u životima ovih ljudi se radi o jednoj životnij ljubavi, jer su osobe sa ovom pozicijom jako verne, postojane i odane. Ne govori o većoj sreći u ljubavi, ali zato može dati i moćne i uticajne prijatelje, a i sami mogu biti vrlo često uticajni ili na položaju.
Kada je Venera u Jarcu on se očituje drsko, dominantno, kroz Veneru prolazi hladan vazduh, obožava šume, prirodu, beži u samoću, traži sebi slicnu osobu. Venera u Jarcu ima problema s kožom, ali to su lepe žene, mršave pretežno, većih grudi, gotovo nikada zadnjice, duge noge. Voli da dominira u vezi, traži stabilnog partnera, pristojnog pre svega, teško je nju zadovoljiti, ali kad se nađe put onda nema lepšeg uzbuđenja, trazi upornog muškarca, treba joj muškarac koji će je razumeti, jer Venera te pozicije nije otvorena, ona je skroz zatvorena, ali je mudra, uspešna, poslovna pre svega. Muškarac sa Venerom u Jarcu traži stabilnu mudru ženu, koja ne prica mnogo, koja voli planinu, šumu,prirodu, koja voli porodicu.On moze biti sebican,zeli mir,posesivan. Zena sa Venerom u Jarcu je izuzetno verna, ozboljna,karijerista.

Venera u Vodoliji

Venera u Vodoliji može govoriti o težnji ka neočekivanim i iznenadnim ljubavnim avanturama. Može dati i brak u strarijim godinama ili mnogo starijeg partnera. Instinktivno se plaše vezivanja i sputavanja, i mnogo bolje funkcionišu u grupi nego sa jednom osobom. Puni su razumevanja i jako retko osudjuju postupke drugih.

Muškarci sa Venerom u Vodoliji su žestoki zavodnici, ali puno traže, ne daju se lako, oni ispituju, klone se brzine, zaziru, plase se polnih bolesti, ali kad se zaljube sve to zaborave. Žena sa Venerom u Vodoliji je strast, zavodi glasom, rečima, stilom. Venera u Vodoliji je opasna, jer pamti, sveti se, a najžešća osveta je napomenuti zaborav. Voli komotne situacije, ne voli prepirke niti da joj neko slobodu ukida, ona je za slobodnu vezu, žena slobodnih veza žena hipi, ona ima zdravu energiju, voli da masta,sanjar je. Za one koje ona voli daje sve, druge ne iskorišcava, nikada. Posebna je to Venera, ispunjena svojim maštanjima, ljubavlju prema nečem visokom, neobicnim,nesvakidasnijim. Muskarci sa Venerom u Vodoliji  su vrlo društveni,prijatelje stiču lako, a često se druže sa strancima. Takođe njihovi prijatelji pripadaju potpuno različitim društvenim grupama. Intuitivni su, plemeniti, rezervisani u svojim stavovima i mišljenju. Imaju prijatelje oba pola, među kojima su veoma omiljeni. Vole iznenadne i neočekivane ljubavne avanture. Mnoge želje i nade im se ostvaruju.

Venera u Ribama

Venera u Ribama daje izražen smisao za lepotu, muziku i umetnost uopšte. Obično govori o mirnim, nežnim, požrtvovanim osobama, koje teško pronalaze istinsku sreću u ljubavi, a može dati i više brakova.

Zena sa Venerom u Ribama je lepa, skromna, humana u svom delovanju, oči su često plave ili zelene, voli životinje.Moze biti medicinska sestra,vaspitacica,uciteljica, voli pomagati deci pa su često defektolozi, logopedi, slikarka,istoricarka umetnosti.Voli operu. Vole sve što ih podseća na prošlost, ne vole grubost, vole nežno, polako, romantične su prirode, vole večeru uz sveće, šum mora. Ali ono što je najvažnije to je njihova mudrost, one pomažu rečima, tihim smirenim glasom ,nezne su. Muškarci sa Venerom u Ribama nisu baš umešni u životu, ali žene jesu, oni su pesnici, pisci, boemi. Muškarci sa Venerom u Ribama su tužni ljudi koji kod žena izazivaju setu, oni osvajaju tugom, tužnim pogledom pesničkim izrazom, oni osvajaju svojom sposobnošću sviranja, oni su muzicari, izvrsni pevači, multitalenti, slikari, književnici. Venera ovde daje milosrdne ljude i filantrope. Iako su ponekad indolentni, ljudi sa ovim položajem Venere s nežni i intuitivni. Umeju da saosećaju sa drugima i umeju da se druže. Najčešće imaju više od jednog braka. Druže se sa inferiornima. Ponekad mogu imati problema sa zarađivanjem novca. Često brak ovih ljudi, ma koji da je po redu, može biti neuspešan.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale