PRESPAVAJTE MAJ, OZBILJNO: Ova 2 horoskopska znaka će imati velikih poteškoća u maju!

PRESPAVAJTE MAJ, OZBILJNO: Ova 2 horoskopska znaka će imati velikih poteškoća u maju!

Iako dolazi sa svojim poteškoćama, maj 2016. godine je kraj velikih muka za ova dva znaka

Zapravo je ohrabrujući, iz više razloga. Kroz prve dve dekade maja povoljni aspekti između Jupitera (Velike Sreće), smeštenog u Devici, i planeta koje prolaze kroz znak Bika (Sunce, Venera i Merkur) donose talas optimizma. Sve će teći glatko i ako postoje prepreke i poteškoće, pristupićemo im opuštenije i naći rešenja.

Merkur je retrogradan sve do 22. maja 2016. godine, ali tokom svog retrogradnog hoda pravi povoljne aspekte. Donosi veću sposobnost analitičkog razmišljanja i konstruktivan pogled na razna pitanja. Pravo je vreme za razradu strategije, za ispravku grešaka, za pregovore i za iznošenje zamisli u novom svetlu.

Jupiter nastavlja direktnim kretanjem 9. maja i donosi vam više snage. Pozitivna snaga Jupitera podržana je pozitivnim aspektima sa planetama koje prolaze kroz znak Bika, ali isto tako i već prisutnim trigonom sa Plutonom koji je na putu do najjačeg delovanja (tokom jula).

Ali, Jupiter ima i nepovoljan uticaj kojeg donose negativni aspekti sa Saturnom, Neptunom i Marsom, što će se najviše osetiti u privatnom životu.

Na makro planu, razorna snaga Jupitera uticati će na stvari povezane sa granicama, migracijama i internacionalnim poslovima i prevarama, komplikacijama vezanim za zakonska pitanja, obrazovanjem, religijom ili kulturom,i zdravljem. Može čak uticati na pokretanje destruktivnih prirodnih fenomena. Može doći do pogoršanja tokom maja, posebno nakon 20. maja kada brze planete (Sunce a zatim Venera) prolaze kroz znak Blizanaca, odakle prave nepovoljne aspekte sa Jupiterom (smeštenim u Devici), Saturnom i Marsom (oboje smešteni u Strelcu) i sa Neptunom (u Ribama).

Mars nastavlja svoj retrogradni hod. Najopasniji je prolazak kroz znak Strelca, sa negativnim delovanjem, kada se povezuje sa Jupiterom, Saturnom i Neptunom, i u trećoj nedelji sa Suncem i Venerom. 27. maja Mars ulazi u znak Škorpije u svom retrogradnom hodu, gde se oseća puno bolje.

Ukratko, maj je zanimljiv mesec koji donosi puno prilika, posebno u prve dve dekade meseca. Ali, ima i riskantnu stranu, donosi poteškoće, najviše u poslednjoj dekadi meseca, uglavnom između 20. i 27. maja.

Blizanci

Dosta je komplikovano, sa Marsom, koji je retrogradan i sa Saturnom u kući veza Blizanca, maj nije najpovoljniji mesec za ljubav. U vezama ćete se suočiti sa problemima ili se može raditi o problemima iz okoline koji će uticati na vaš odnos. Možda će partner prolaziti kroz težak period. Kako bilo, stvari neće biti baš toliko loše kako se čini. U završnici će se sve srediti i smiriti. Jupiter će biti podržan od strane Sunca kojeg će ojačati Venera, planeta ljubavi i harmonije i Merkur, vladar Blizanaca. Biće novih prilika za ljubav. Stvari mogu postati zanimljivije krajem meseca kada Venera ulazi u znak Blizanaca.

Vaga

Zbog toga što je Mars retrogradan, u kući parova Vage, ljubavni život biti će pun neočekivanih događanja. Retrogradno kretanje nije prirodno i zato može doneti neobične situacije koje mogu biti uzrujavajuće, nelagodne, frustrirajuće ili jednostavno iznenađujuće. Nije isključeno da neki stari i zaboravljeni problemi ponovno isplivaju na površinu ili da se u vašem životu pojavi osoba iz prošlosti. Postoji rizik od blokada i sukoba. Kako bilo, stvari se neće razvijati onako kako očekujete. Sa druge strane, Venera, planeta ljubavi i harmonije, nalazi se u 8. kući Vage i može da podstakne brige.

Izvor:bktvnews

inner_savet

klikni_ostali

Leave a Reply

Zithromax for sale