Postavite nameru,pun Mesec je vreme kada otpočinjete put prema svom cilju!

Mnogi ljudi osećaju energiju punog Meseca. To uvek znači da su Sunce i Mesec u suprotnim znakovima zodijaka. To je vreme ispunjeno nabojem, ali i ravnotežom. Solarni jang i lunarni iin su u harmoniji.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Šta uraditi?

Mesec raste i ako ste postavili nameru za vreme mladog meseca, spremni ste za delovanje! U žamoru energija, može doći do uvida u stvari vezano za nejasne želje za vreme mladog Meseca.

Pretvorite to u stvarnost pomoću konkretnog delovanja, možda s ritualom koji odašilje poruku da ste spremni integrisati svoje namere.

U čemu je poenta?

Svaki mesec, imate priliku da doživi novi početak. Namere koje smo postavili u određenoj mesečevoj fazi mogu dobiti specifične osobine te faze meseca.

To je način da ostanete koncentrisani na kosmičke struje i da plovite s tokom. Mesec se puni i prazni i to je konstanta u haotičnom vremenu. Svaka mena je prilika za postavljanje novih ciljeva i za približavanje većoj misteriji.

Šta je namera?

Ova reč se puno koristi, zamenjuje reč – cilj. Možda ipak sugeriše aktivan angažman u tome što zajednički kreiramo sa svemirom.

Vaš namera je ono što nameravate stvoriti u vašem životu.

Priprema za pun Mesec

Svaki puni Mesec donosi drugačiji intuitivni osećaj i svaki ritual koji izvršite može izvući suštinu znaka. Kako se približava, možda ćete prikupiti fotografije, pronađene predmete, značajne toteme i postaviti ih sa svojim namerama na istaknuto mesto.

Vreme za slavlje

Pun mesec često donosi bogatu vibraciju, stvarajući atmosferu za proslavu. To otvara vrata značajnim ljudima da mogu ući u vaš život. No, takođe imajte na umu da to može biti intenzivno.

Postoji razlog zašto se sve više policajaca šalje u patrolu na puni mesec! Odvojite vreme za sebe i iskažite si poštovanje na neki način za svaki korak više koji napravite od faze mladog Meseca.

Vrhunac i “otkrivanje”

Ponekad pun Mesec osećate kao kraj jedne faze na životnom putu. Ovo važi za ličnu i globalnu nivo. To je kao u filmu u kojem su sve tačke radnje odvojene i za trenutak, možete ih videti isprepletene u celinu.

Ako postavite nameru, pun Mesec je vreme kada otpočinje svoj put. To je ujedno i kulminacija i vreme za pokretanje delovanja kako bi ostvarili ono što ste zamislili. Delovanjem vi iznosite ideju u stvarnost i stvarate magiju.
Izvor: Atma

Zithromax for sale