POMRAČENJE MESECA U VODOLIJI 7 AVGUSTA I SUNCA U LAVU 21 AVGUSTA 2017 GODINE

Delimično pomračenje Punog Meseca ispoljava sve što je simbolika Vodolije ,otvorenost ,humanost, stvaralačka snaga , intuicija,lakoća sklapanja u grupama ,otkrivanje novih stvari ,pronalasci u sferi polja iz vašeg natalnog horoskopa posao, stan,kuća,automobil,ljubav,zdravlje itd…Svako Pomračenje donosi kraj nečemu i početak nečeg drugog što se može produžiti i nekoliko meseci. Kada je Mesec u Vodoliji potrebno je da obratite pažnju na sve vrste putovanja ,avionom ,vozom i sve druge vrste saobraćaja . Mars iz Lava će biti uključen pa se treba čuvati povreda a posebno je naglašena glava ,moždani udari ,nervi i svi koji imaju već problema sa srcem ,visokim pritiskom ,aritmije ,nervni bolesnici ,problem sa kičmom bi trebali da se čuvaju oko Pomračenja Meseca i Sunca koje će biti 21 Avgusta sa Mladim Mesecom u Lavu.Pomračenje Sunca i Mlad Mesec će biti u idealnom aspektu sa Uranom što mnogima može doneti želju za promenom nešto novo ili neko iznenadjenje koje može biti dobro ili lošije što opet zavisi od vaše natalne karte . Budućnost može izgledati bleštavo i bez straha da se krene u nešto novo. Bukvalno Lav se pokreće bez straha za svojim plenom pa će i ovo Pomračenje bez obzira što je ometeno u izvesnoj meri mnogima doneti dobro . generalno posmatrajući Pomračenje koja se dešavaju u Vodoliji koja je oslobodjena i uvek iznad vremena bez straha i Lav koga krasi hrabrost , dostojanstvo i velikodušnost biti dosta značajno za decu ,ljubav,sport ,druženje ,prijatelje ,nadanje ,želje očekivanja koja se mogu i ostvariti. Na globalnom gledanju mogu se dešavati razni požari eksplozije ,olujni vetrovi ,problemi sa avionima ,vozovima i druge elementarne nepogode. KAKO MOŽE UTICATI NA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK?
OVAN kod vas se snažno manefestuje Pomračenje Meseca jer je u aspektu sa vašim vladarom Marsom što možete očekivati iznenadne stresne situacije ili neke probleme dok pojedini Ovnovi se mogu osećati rasterećeno sa specijalnim trenucima i doživljajima. Potrebno je izbegavati važna potpisivanja ,operacije ako nisu hitne i organizovanje nekih bitni druženja. Budite suzdržani 7 Avgusta za vreme Pomračenja Meseca i za Pomračenje Sunca 21 Avgusta trebate biti strpljivi i odmereni.
BIK ova pomračenja kod vas utiču na porodične oblasti i profesionalne ciljeve . Mnogi Bikovi će biti rastrzani izmedju letovanja a voleli bi da ste na poslu ili u porodici tako da je sve aktivno u vašem životu i mislima. Pojedini bi mogli imati intimni sukoba što bi moglo da ostavi utisak za naredni šest meseci. Pomračenje će pokrenuti da nešto prekinete što više ne funkcioniše u vašem životu ako vi to želite mogli bi krenuti nekim novim i drugačijim putem ,ako donesete odluku onda je dobro dan ranije ili dan kasnije od 21 avgusta za vreme Pomračenja.
BLIZANAC vi možete očekivati razne pozitivne promene oko Pomračenja Meseca u Vodoliji koji ima pozitivnu podršku Jupitera koji može da vas odvede i na neko egzotično putovanje.Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u Lavu 21 može pojedinim osobama doneti preteranu osetljivost i brigu jer postoji neki problem već više meseci pa bi ovo Pomračenje vama baš moglo da donese razrešenje dugomesečnog problema.
RAK kod vas se pokreće vaša materijalna oblast pa se preporučuje da na to obratite pažnju i da izbegavate vaše velike apetite u svim oblastima . Bilo bi dobro za vreme Pomračenja Sunca i Mladog Meseca 21 Avgusta započeti neku edukaciju ,širenje nekih planova za rast. Dajte nešto novca za siromašne što će vas učiniti srećnim i zadovoljnim.
LAV vi možete osetiti strah od gubitka iako ste vi vladar i hrabar znak. Potrebno je obratiti pažnju na neko vaše ponašanje koje se neće svideti ni vama ni drugima. Naglašena je želja kako da vladate drugima, potrudite se da ovaj dan 7 izbegnete bitna okupljanja ,potpisivanja ,najbolje je da se primirite. Pomračenje Sunca i Mlad mesec može da vam donese i dobre prilike dok osobama koje su rodjene 21 na dan Pomračenja može da vam padne roletna . Izbegnite važne odluke 21 Avgusta.
DEVICA kod vas je obuhvaćeno polje zdravlja posla i svakodnevnice što vam može doneti dodatnu nervozu i rastrzanost . Kod pojedini se mogu dešavati veliki preokreti na vašem poslu ili u firmi . Preispitajte sebe da li ste vi u pravu ,da li verujete pričama okolo, ili prosto vaši zahtevi mogu biti nerealni 7 Avgusta . Pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu kod vas pokreće razrešenje nečega što više nije u funkciji pa možete danas da prihvatite i pokrenete nešto novo u svom životu 21 Avgusta.
VAGA vi imate dobre prilike za druženja prijateljstva i ljubav iz prijateljstva .Pojedine Vage mogu 7 razmišljati o razvoju neke veze koja može biti bolja i drugačija. Bit će to vrlo zabavno i zanimljivo. Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u Lavu kod vas je vrlo efikasno uz podrašku Jupitera i Marsa koji mogu dati veliku energiju i ispunjenje ciljeva. 21 Avgusta može doci do dramatični komunikacija zbog partnera koji treba da razviju svoj intelekt.
ŠKORPIJA kod vas Pomračenje Meseca u Vodoliji utiče na polje genetike i karijere što može doneti neki novi posao ili neka dešavanja u porodici kao što je organizacija za odmor pa da im se vi posle pridružite što se vama neće svideti. Posebno Pomračenje Sunca i Mladog Meseca može kod vas da odredi neki put u vašoj karijeri ili porodici u naredni šest mesci 21 Avgusta pa na dalje.
STRELAC kod vas se dešavaju Pomračenja u dva prijateljska znaka u Vodoliji koja utiče na vaš mentalni sklom ,braću ,sestre, putovanja itd. Nešto će okupirati vaše misli čak i previše pa bi neko blizak mogao da vas poseti ili da vi idete kod nekog. Svakako je naglašeno i vaše polje daleki putovanja ,obrazovanja pa bi i u toj sferi moglo nešto da se dešava oko 21 Avgusta
JARAC vama Pomračenje Meseca u Vodoliji i Sunca u Lavu obuhvata vaše materijalno polje novca i svega što vam donosi taj novac. Vaš partner sa kojim ulažete ili želite nešto da uložite neće se slagati sa vama posebno ako se to odnosi na neku trgovinu . Potrudite se da vas ne zaboli glava od tog neslaganja. Mnoge stvari koje se sada dešavaju mogu da imaju trajnost i do nekoliko meseci.
VODOLIJA vaš znak će biti najviše pogodjen ovim Pomračenjima posebno drugu dekadu jer će imati podršku Jupitera iz Vage što vam može podariti neki egzotičan susret ili neku avanturu što vam može učiniti život drugačijim. Sve to može da se dešava sa strancem ili u inostranstvu i to se sve dešava oko 7 dok oko 21 možete imati želju da sve bude čvrsto sa vrlo bitnom odlukom.
RIBE vi možete sa ovim Pomračenjem biti već negde na odmoru u inostranstvu dok pojedine Ribe mogu imati raznih briga i teškoća da se opuste. Pomračenje će tražiti od vas da se na neki način prilagodite a vi se osecate niti kiselo niti veselo. Pomračenje Sunca i Mlad Mesec 21 Avgusta može da pokrene nešto na polju zdravlja i u svakodnevnom životu. Pokrenite nešto novo.
Izvor: Željka Knežević

Zithromax for sale