Pomračenje Meseca u Jarcu u JULU i njegov uticaj na svih 12 znakova

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Pun Mesec u u Jarcu

Pun Mesec ce biti u Jarcu 16. jula 2019. Ovaj pun mesec je takođe i pomračenje Meseca, što dodatno podstiče osetljivost u oblasti naših života gde smo skloni da budemo najstrožiji prema sebi i drugima. Svaki pun Mesec je drugaciji od drugih. Svaki od njih podiže emocije koje teze da budu oslobodjene, neki znaci se nose sa tim bolje od drugih. Jarac je znak zakona i reda. On postavlja osnovna pravila i omogućava nam da znamo tačno gde stojimo. Bez njegove strukture i discipline, mi ne bismo preživeli dugo ili postigli mnogo – ali njegov pristup se ne snalazi tako dobro kada su u pitanju suptilne i emotivne sfere.   Šta ovo znači, pun mesec u Jarcu?   Ipak, sa energijom Jarca koja dominira nebom upravo sada (retrogradni Pluton, južni čvor, i retrogradni Saturn koji je u konjunkciji sa ovim punim mesecom), teška energija puno truda da se izdvoji potrebna ljubav i volja će verovatno biti naša početna postavka. Samo zapamtite, pred nama je tezak i dug put, pogotovo tokom pomračenja Meseca, kada svi imamo više koristi od toga da budemo nežni prema sebi (i jedni drugima). Možemo da iskoristimo majstorsku snagu Jarca tako što ćemo je staviti u službu mekoće Raka. Upravo sada, sunce, severni čvor i Venera u Raku (nasuprot punog meseca) pokazuju nam moć i lepotu ranjivosti, a istovremeno nas čine svesnijim potrebe da se zaštitimo postavljanjem odgovarajućih granica. Postizanje prave ravnoteže može biti izazov, jer planete Jarca i Raka rastu . Ako želimo da stvorimo više ljubavi, vise harmonične atmosfere, moraćemo da se borimo za nju. Ljutnja i bes mogu biti opravdani – ali pokušajte da ih izrazite na načine koji umanjuju napetosti, a ne da eskaliraju. Uostalom, pošto ce Merkur biti retrogradan u Lavu , lako je povrediti ponos drugoga komuniciranjem bezbrižno. Merkurova blizina Marsu stavlja vruća pitanja na sto kada su medjuljudski odnosi u pitanju. To nije samo deja vu: Verovatno ste imali ovu situaciju ranije, ili prošlog meseca kada se Merkur spojio sa Marsom u Raku (18. jun) ili prošle nedelje kada su se ponovo sreli u Lavu (8. jul). Smatrajte ovo drugom šansom da izrazite svoja osećanja efikasnije nego što ste to učinili prvi put! Možete se osećati kao da se tepih izvlači ispod vas. Razgovori od srca do srca mogu doneti duboko isceljenje – ali pre nego što se to desi, moramo znati da je bezbedno govoriti iz srca. To nas vraća u Jarca. Njegova super-strukturirana energija može se koristiti ili za držanje naših osećanja pod ključem ili za obezbeđenje sigurnog prostora za njihovo oslobođenje. Sa ovim pomračenjem možemo da sagradimo zid ili most. Izbor je naš!

Horoskopi za juli 2019 uticaj punog Meseca

Jarac:

Šta drugi misle o vama nije vasa stvar, zar ne? Ako vas neko dozivi kao da ste hladni i uzdržani, možda je to samo njihov problem. Ali ako vas voljena osoba doživljava na isti način, onda je to problem!

Vodolija:

Pokusavate da zadrzite ljudskosti u sebi, to je ono što najbolje radite! Ali sa svim vašim fokusom na borbu protiv moći, lako je izgubiti iz vida zajedničke vrednosti koje nas sve vezuju, bez obzira na ideologiju. Borite se protiv dobre borbe, ali budite sigurni da ciljevi zaista opravdavaju sredstva.

Ribe:

Napred i samo gore, Ribe! Upravo sada, vaši snovi vas usmeravaju ka praktičnoj akciji orijentisanoj ka cilju. Ali prvo, moraćete se osloboditi ideje da je sve u redu s postavljanjem ciljeva. To vas ne čini hladnim i proračunatim, samo pametnim i uspešnim.

Ovan:

Konačno, Ovnovi! Sve vreme, energija i trud koji ste uložili u cilj počinju da se isplacuju. Zašto onda više ne uživate? Možda shvatate koliko ste žrtvovali svoj lični život da biste tamo stigli. Nađite vremena da se ponovo povežete sa porodicom, prijateljima, ljubavnicima … i sa sobom.

Bik:

Opustite se Bikovi , ko ste vi da sudite? U poslednje vreme, život odbija da ispuni vaša očekivanja. Ali sjajna strana da se vaš svet redovno ljulja je kako to čini gotovo nemogućim da ostanete zaglavljeni u starim, crno-belim načinima razmišljanja.

Blizanci:

Niste previše ponosni da biste zamolili za malo pomoci, Blizanci! Svakome ponekad treba malo podrške, tako da nije sramota tražiti je. Ipak, važno je biti pametan o tome koga pitamo, ili čiju velikodušnost prihvatamo.

Rak:

Teška ljubav nije vasa omiljena stvar na jelovniku, – ali upravo to je ono zbog cega vasi odnosi propadaju. Voljeni vas drže odgovornim za ono što donosite na sto, a vi ste izazvani da preuzmete odgovornost za svoju ulogu u bilo kakvim konfliktima.

Lav:

Osećate kao da vam nesto fali? Znamo da je šteta. Ali tvrda istina je, bez obzira na to koliko ste neverovatni u onome što radite, ne možete uvek računati na publiku koja vas obožava da vas oraspoloži. To je razlog više za ljubav, a ne za aplauz.

Devica:

Nije lako imati malo odmora i harmonije za sebe, zar ne? Barem ne kada ste zaokupljeni brigama o budućnosti, suočeni nedostatkom vremena i resursa, ili jednostavno neproverenim stavkama na vašem spisku obaveza. Neki od ovih problema su stvarni, ali verovatno ne svi.

Vaga:

Vi ste ludi kao struja 🙂 Bez obzira na to da li je pitanje lično ili političko, dovoljno dugo ste podnosili nepravednu situaciju. Vreme je da usmerite svog unutrašnjeg ratnika i zauzmete se za ono što je ispravno.

Skorpija:

Prekinite da kupujete pricu koju vam neko prodaje! – znate da imate najjači detektor za gluposti u zodijaku. Zašto onda da gužvate svoj prazan prostor beskorisnim informacijama, ograničavajućim verovanjima ili negativnim samopouzdanjem? Pazite gde ovih dana skrećete pažnju i zapamtite: Ne morate da verujete svemu što čujete, čitate ili razmišljate.

Strelac:

Šta je sa svešću o uskudnosti? Nikad se niste brinuli da ćete imati dovoljno stvari ili vam oduzeti stvari. Naravno, finansijska odgovornost je uvek odlična ideja – ali to ne mora da ublaži vaš velikodušni duh.

Zithromax for sale