PLODNA KOMBINACIJA: Moćna Venera je u Raku do 26.08. –Evo Venerin savet za Vaš znak!

U kasnim večernjim satima 31.07., Venera je ušla u znak Raka i u njemu će boraviti do kasnih večernjih sati .
Pripremio: Aleksandar Tomić

Prema planetarnim dostojanstvo, Venera u znaku Raka nema nikakvo značajno dostojanstvo, ali posmatrajući iz ugla jednakih priroda Venere i znaka Rak, koje odražavaju hladno i vlažno, može se s punim pravom tvrditi da je Venera u znaku Raka, povlašćena u odnosu na ostale.

Dakle, nije toliko moćna kao i Biku i Vagi gde je u svom sedištu, ili pak u Ribama gde je egzaltirana, ali svakako je bolje postavljena nego Venere u drugim znakovima. Takođe, prisutne su i određene podudarnosti u simboliku. Venera je planeta ljubavi, dok je Rak karakter koji se vezuje za emocije u svom najopštije obliku. Zatim, npr. Rak je simbol porodice, a porodica se obično stvara iz ljubavne veze, koja se nalazi pod vladavinom Venere.

Ova Venera u Raku akcent će svakako staviti na polje porodice. Mnogi od Vas će ove tople letnje dane poželiti da provedu u toplini svog porodičnog doma. Sada se pružaju odlične mogućnosti da se potencijalni problemi koje imate sa jednim i-ili više članova porodice dovedu u normalu. Možda se do pre samo nekoliko dana, to činilo kao teško izvodljiva misija, ali sada je dovoljan samo jedan miran i diplomatičan razgovor.

Naravno, mnogi će ovo vreme iskoristiti za odlazak na porodični odmor, gde je dobar provod maksimalno zagarantovan. Srećan ishod dolazi, i ako ste razmišljali o renoviranju, adaptaciji, uređenju stambenog objekta, zatim o poslovima kupovine i prodaje nepokretne imovine, kao i vezano za selidbe. Kada je konkretno reč o renoviranju i uređenju stambenog prostora, kreativnosti nikako neće manjkati, a uzevši u obzir i to da se Merkur nalazi u znaku Device gde mu je i sedište i egzaltacija, svaka Vaša zamisao biće savršeno sprovedena u delo.

Kako se znak Raka vezuje za početke i završetke novih životnih poduhvata, sve što želite završiti uradite to upravo sada, i sve što želite otpočeti, učinite to upravo sada. Venera će se pobrinuti da se sve odigra pod srećnim okolnostima i kakogod i štogod da je, nastavi se u još boljim tonovima, ispunjenim Božanskom srećom i radošću.

Ceo ovaj period doneće uspostavu brojnih ljubavnih veza, a od oko 12.8. kada Merkur bude krenuo retrogradno, mnoge pokidane veze, posebno rodbinske i ljubavne doživeće svoju obnovu. Pa ovog puta odigrajte smotrenije. I za kraj ono najljepše – Venera u Raku predstavlja spoj 2 od najplodnijih energija horoskopa, pa eto nam i mnogo beba u budućnosti.

Venerini saveti za svaki znak

OVAN: Sada je vreme da raščistite sve nedoumice i nesporazume sa članovima Vaše porodice. Samo, bit će Vam neophodno mnogo više takta. Ne dozvolite da iz jedne rasprave upadnete u drugu. Problem će se rešiti, ali sve može sa pozitivnim stavom. Jako je dobar period za sve što se tiče rada sa nepokretnom imovinom. Mnogima od Vas dolaze predivne vesti o prinovi u porodici.

BIK: Vaša vladarka Venera, dat će Vam mnogo više komunikacije, nego što je to ranije bio slučaj. Značajni pregovori, koji uz više uloženog truda, itekako mogu uroditi plodom. Neke osobe na koje ste u prošlosti bili upućeni, vraćaju se u Vaš život, što će Vam na određeni način goditi. Tu je i mnogo novih poznanstava, od kojih jedno postaje prijateljstvo za ceo život. U periodu do oko 10:08. povoljno je za kupovinu sredstava za komunikaciju, telefona, kompjutera, tablet računara isl. kao i za popravljanje i kupovinu prevoznih sredstava, … A nakon toga nikako kupovina, dok se za popravke nastavljaju dobri aspekti.

BLIZANCI: Akcent će biti na polju novca. Pružaju se prilike za riješenje značajnih stvari. Odlično za sva ulaganja i trgovanje. Ako očekujete nekakav novac, taj novac će (uz eventualno mala zakašnjenja) stići. Takođe, možete imati značajnih uspeha u igrama na sreću, pa samo napred. Uživaćete u dobroj klopi, što nekima nikako neće ići u prilog, zbog stvaranja viška kilograma, pa stoga je neophodan mali oprez. Nekima od Vas, dogodiće se da se vratite svojim potencijalima koje ste dugo vremena zanemarivali … Uhvatite ih sada.

RAK: Ceo svet je Vaš. Samo napred, jer se nalazite u periodu, kada uspostavljate temelje za narednih godinu dana.Sada Vam se pružaju prilike da uradite vrlo značajne stvari, vezano za profesionalni segment, kao i za polje rada sa nepokretnom imovinom. Maksimalno ih iskoristite. Ujedno, Venera u Vašem znaku doneće ljubav u Vaš život, samo ako Vi to želite. Mnogi koji su u ozbiljnijim vezama, biće usmereni, kada je reč o planovima za brak. I ti planovi, biće sasvim uspešno realizovani. Takođe, mnoge od Vas očekuje ostvarenje potomstva, odnosno, sretne vijesti o proširenju porodice. Što se tiče zdravlja, dolazi do značajne stabilizacije u odnosu na prošla 2 do 3 meseca.

LAV: Venera u Raku, zaista će mnogima od Vas doneti pregršt užitaka. Mnoge od Vas očekuje ulazak u tajnu ljubavnu vezu. Sada uživajte, a posle razmislite kako ćete dalje, jer će u periodu do kraja godine, biti neophodni određeni, veći rezovi u Vašem životu. U slučaju da ste zavisnik, pogotovu od preteranog konzumiranja alkohola, kao i od uzimanja droge, sada se pružaju odlični aspekti da se podvrgnete bolničkom lečenju. Ako imate takvu osobu među svojim prijateljima, maksimalno podsticajno djelujte na nju. Pored toga, budite oprezniji kada je reč o novim osobama u Vašem životu, jer bi Vas na određeni način mogli izmanipulirati.

DEVICA: Idealan period za ostvarenje brojnih zamisli, planova i želja. U slučaju da razmišljate o promeni posla, odnosno, započinjanju nove poslovne aktivnosti, novog poslovnog projekta, novog posla, samo hrabro, uspeh je tu pred vratima. Pored toga, mnogo više vremena, nego inače, provodićete u društvu, dragih Vam prijatelja … Postarajte se da tako ostane i kada Venera izađe iz Raka. U slučaju da imate hroničnih problema vezanih uz kardio-vaskularni sistem, sada dolazi do znatnog poboljšanja.

VAGA: Glavni akcenat biće na polju posla i karijere. Uz samo malo više truda, uspeh je izvestan, što god da radite, i čime god da se bavite. Uopšteno gledano ovo će predstavljati veliku odskočnu dasku u Vašoj karijeri, i dati Vam mnogo povoljnog vetra u leđa da se nastavite boriti dalje. Takođe, povoljan ishod situacije dolazi kroz svaki poduhvat regulisanja statusnih i administrativnih pitanja, kao i vezano za polje sudstva, ali i pravde u širem smislu te reči. Savet je da se više usmerite ka bavljenju sportskim aktivnostima.

ŠKORPIJA: Vodite računa o svojim snovima, kao i mislima koje se ponavljaju, ili javljaju na specifične načine, u specifičnim situacijama, na specifičnim mestima, obzirom da Vam govore o mnogim značajnim koracima koje treba preduzeti u budućnosti. Mnoge od Vas očekuje odlazak na zanimljivo putovanje, a ako samo razmišljate o istom, nemate što razmišljati, već se odmah spremajte. Očekuje Vas jako lep provod. Idealan period za sve koji su ovo leto posvetili spremanju ispita u okviru edukativnog programa koji pohađate. Takođe, ako razmišljate o upisu na određeni edukativni program, obavezno to uradite, jer će pohađanje tog edukativnog programa doprineti tome da se osećate mnogo bolje. Savet je da više vremena provedete u duhovnom razvoju, kroz duhovnu tehniku koja Vam najviše odgovara, ili razvoj neke nove veštine.

STRELAC: Venera Vas štiti od brige i tenzije kojima ste podložni već nekoliko zadnjih meseci unazad. Sada je pravo vreme za rešavanje finansijskih pitanja, i to posebno onih koji se tiču banke, pozajmljenog novca, dugovanja u svim oblicima, poslovanja na berzi i sl. Na ličnom planu, ulazite u fazu velikog spremanja svog života, na pomalo bolan i-ili drastičan način, Vi ćete raskrstiti sa svime što Vam nije odgovaralo u životu, i što je ometalo da se osećate srećno i ispunjeno. Savet je da čitate dela iz pozitivne psihologije, koja mogu jako motivacioni uticati na Vas u ovom životnom periodu.

JARAC: Akcent će biti na uspostavi skladnih i harmoničnih odnosa sa drugim ljudima. Ukoliko je sa jednom ili više osoba u proteklom periodu bilo kakvih većih problema, dolazi do poboljšanja u odnosu, samo ako Vi to naravno želite. Vrlo je uspešan period za sve vidove pregovora, dogovora, sklapanja ugovora, uspostavljanja partnerstava u svim vidovima, prodaje i javnosti. Vaša reč se poštuje i ceni. Očekuju Vas pozitivni ishodi, kada se radi o prodaji i kupovinu nepokretne imovine, zatim u svim vidovima isterivanja pravde, kao i snažna podrška od strane drugih ljudi.

Mnogi slobodni Jarčevi se mogu nadati ulasku u vrlo ozbiljnu ljubavnu vezu, koja će zasigurno biti krunisana brakom. A, onima koji su se odlučili, ili se tek odluče na brak, neka je sa srećom. Ukoliko ste imali nekakav zdravstveni problem, koji još nikako da se reši, savet je da potražite još jedno mišljenje i usmerite se na neki od alternativnih vidova lečenja.

VODOLIJA: U ovom periodu očekuje Vas mnogo uloženog rada i truda. Velikog uspeha će imati svi koji su nezaposleni, a teže pronalasku posla, kao i oni koji žele otpočeti još jedan posao. Ako ste imali nekakvih problema sa zdravljem u prošlom periodu, ili ih još uvek imate, uz nešto veću angažovanost i posvećenost, spomenuti problemi počinju da se rešavaju. Pored navedenog, sada se pružaju odlični uslovi da raskrsti sa svime što je u prošlosti ostalo nedovršeno i nerešeno, nezavisno o kom životnom polju da se radi.

Savet je da budete oprezni u odnosima sa nepoznatim ljudima, jer Vam u nekim segmentima neće biti naklonjeni, a to javno neće pokazivati, pogotovu ako od Vas trebaju izvući nekakvu korist … Isto važi i za sve one u čije dobre namere sumnjate. Ipak, pokažite humanost osobama koje su u baš vidno teškoj materijalnoj ili zdravstvenoj poziciji, to je Vaša misija za ovaj period Venere u Raku.

RIBE: Venera u Raku će staviti akcenat na polje kreativnosti i zabave. Kao hedonisti po prirodi, dobru zabavu sigurno nećete propustiti, ali ako do sada niste, krajnje je vreme da se usmerite ka nekom vidu kreativnog izražavanja. Nema potrebe za potiskivanjem Vaših svojih potencijala, kako to imate običaj da radite. Mnoge koji su slobodni, mada ne mora da znači, očekuje uspostavljanje vrlo strasne letnje ljubavne romanse, a mnoge i vrlo neplanirano ostvarenje potomstva. Pored navedenog, mnogi od Vas bi mogli ostvariti sasvim solidne dobitke u igrama na sreću, pa makar pokušajte. A, ako ste već aktivni na tom polju, Intenzivirajte se.

Izvor: Damir Igor

Zithromax for sale