Planete u 12. polju:

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Sunce: Ovaj polozaj je dobar samo za osobe koje se bave nekim tajnim poslom ili nekom umetnoscu. Povucene su,mnogo vremena provode u kuci ili su usamljene na neki nacin.

 

Mesec: Ove osobe imaju sposobnost samoanalize,osecajni su,cudljivi i tajanstveni.Spoznace samocu,odbacenost i izgubljenost ali ce im sve to doneti konstruktivna iskustva.Zauvek ce ostati u anonimnosti.Privlace ih nevidljive i tajanstvene stvari.Imace visok polozaj,cesto posao u inostranstvu.Uspeh ce dobiti kroz tezak rad,duhovne su osobe koje interesuje mudrost vise od materijalnog.U losim aspektima okolina im je nenaklonjena,pate zbog drugih,imace problema u mladosti,sve ce im samo od sebe izmicati.

 

Merkur: Ovo su ili osobe koje su vrlo zatvorene ili teski i dosadni sagovornici koji ulaze preduboko u detalje.Mogu imati interesa za ezoteriju. Merkur u dvanaestom polju uskraćen je za logičan način razmišljanja, pre funkcioniše na bazi osećaja i intuicije. Svoje misli i ideje ove osobe vrlo retko otkrivaju, bar ne putem verbalne komunikacije (pre kroz umetničko iskazivanje). Mogu biti veoma stidljivi, nesigurni u sebe, i stoga nisu u stanju da rečima iskažu ono što stvarno misle i osećaju, pa, otuda, eto ih u slikarstvu, muzici i sl. Imaju naglašenu intuiciju i jaku maštu.

Venera: Ovaj polozaj Venere nije preterano povoljan,osobe sa ovim polozajem cesto imaju dosta ljubavnih problema,tajnih veza i sl.Bave se humanitarnim radom,socijalnom sluzbom i sl.Nemaju mnogo prijatelja ili su uvek usamljeni.

 

Mars: Ove osobe imaju opasnosti od gubitka reputacije,cesto imaju mnogo tajnih neprijatelja,dosta izdaja i podvala.Takodje opasnost od izgnanstava,zatvora,bolnica i sl.

 

Mars: Ove osobe imaju uspeha samo u tajnim,povucenim,institucionim poslovima ili u inostranstvu u okultizmu i sl.

 

Uran: Nestabilna psiha, aspekat naglog buđenja, munje u glavi. Prijatelji su tajni neprijatelji, neko čeka u mraku [ako je nepovoljan aspekat strah od napada u mraku – ako je pozitivan dobri obrti sudbine]. Duhovno buđenje, čovek otkriva nešto alternativno, ovo je i tajna veza sa prijateljem ili razvedenim čovekom.

 

Neptun:  12. kuca je u svojoj biti Neptunovska kuća. Zato se on tu i oseća dobro te osobi daje izraženu maštu, jaku intuiciju, empatiju kao i sposobnosti medijuma. Ukoliko je Neptun negativno postavljen osoba može biti sklona preuveličavanju i uticaju drugih ljudi. Takođe to može biti simbol tajnog neprijatelja, koji nije ništa drugo do nerazjašnjenih unutršnjih pitanja koje osoba ima poteškoća da razume i dokuči.

 

Pluton: Skrivena strast koja govori da osobu vreba opasnost u mraku. S druge strane ukoliko Pluton ima dobre odnose sa Suncem ili vladarem Ascedenta, onda se to više odnosi na bliska prijateljstva sa kriminalcima. Klasična slika Plutona u 12. kući je operacija i bolnica. Ukoliko je Pluton pozitivno postavljen govori o istraživanjima i ispitivanjima. Ovakva osoba lako pada u hipnozu.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale