Planete krenule RETROGRADNIM HODOM: Svima se savetuje OPREZ, a naročito OVNOVIMA, ŠKORPIJAMA I JARČEVIMA

Planete krenule RETROGRADNIM HODOM: Svima se savetuje OPREZ, a naročito OVNOVIMA, ŠKORPIJAMA I JARČEVIMA

Aspekti sa Neptunom i Jupiterom jačaju sve oblike zavisnosti, od seksa, do duvana, alkohola, droge.

 

Planete akcije i seksualnosti, moći i bogatstva, Mars i Pluton, nedavno su krenule retrogradnim hodom, zbog čega je njihova snaga izvitoperena, a moć oslabljena. To će više osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, i to muškarci, kojima može nedostajati inicijative i preduzimljivosti, kao i kondicije, naročito ako se bave sportom ili često putuju zbog posla. Saradnja sa strancima i mogućnosti za dobijanje viza ili stipendija za stručno usavršavanje u nekoj stranoj zemlji mogu da se oduže, prolongiraju, tako da će samo najstrpljiviji i najuporniji stići do cilja.

Napeti aspekti Marsa sa Neptunom i Jupiterom, jačaju razne oblike zavisnosti, od seksa, preko duvana, do alkohola i droge.

Tranzit Plutona preko Jarca, znaka ambicije, odgovornosti i discipline, upozorava da obratite više pažnje na finansije i da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, što je naglašeno i izazovnim aspektom sa Uranom, planetom rizika.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Retrogradni hod vaših vladalaca preko vaših astroloških polja inostranstva i karijere, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima.

BIK (21.4. – 21.5.)

Mars i Pluton, vladaoci vaše sedme astrološke kuće, opominju da povedete više računa o finansijama i izbegavate podizanje kredita.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Usporeni hod planete akcije preko polja ljubavi i planete moći preko polja opasnosti, upozorava da obratite više pažlje na komunikaciju sa partnerom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vaš vladalac Mesec blizu Marsa i Saturna, 25. aprila, podseća da bi trebalo da budete strpljivvi i uporni, ako ste u sred nekog sudskog procesa.

LAV (23.7. – 22.8.

Retrogradni Mars u polju kreativnosti i retrogradni Pluton u Jarcu, mogu da vam donesu postepeno napredovanje na polju umetnosti, sporta ili nauke.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Pozicija retrogradnih planeta pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, opominje da vodite računa o komunikaciji sa partnerom, naročito ako ste u braku.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Aspekti vladalaca polja ljubavi, u retrogradnom hodu, mogu da vam donesu susret sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Sudski spor rešava se u vašu korist, samo strpljivo!

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Retrogradni hod planeta koje upravljaju vašim znakom, Plutona i Marsa, upozorava da obratite više pažnje na finansije, kao i na komunikaciju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Prelazak retrogradne planete akcije preko vašeg znaka, a Plutona preko Jarca, može da prolongira saradnju sa strancima i isplate koje odavno očekujete.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Retrogradni hod Plutona preko vaše kuće ličnosti, a Marsa preko Strelca, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i obratite više pažnje na konkurenciju.

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Tranzit planeta akcije i novca u retrogradnom hodu, preko vaših polja inostranstva i prepreka, upozorava da ćete strpljenjem i upornošću pre doći do cilja nego rizikovanjem.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Mars i Pluton u prividnom hodu unazad, pod uticajem vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, opominju da budete oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima.

LIBIDO U PADU

Mars dominira nagonima, erotikom, stvara osećaj nadmoći i tera na takmičenje, simbol je energije, aktivnosti, sporta, fizičkog rada, hrabrosti, uživanja u borbi i seksu. Dobro aspektovan donosi uspeh, a kada je u lošim aspektima ili retrogradnom hodu, slabi seksualnu moć, iako to ne znači da se muškarci neće truditi da privuku suprotni pol, jer Mars ipak obrazuje harmonične aspekte sa Uranom, simbolom flerta u uvek osvajački nastrojenom Ovnu.

Izvor:bktvnews

 

Leave a Reply

Zithromax for sale