Parfemi za svaki horoskopski znak – muškarci:

 Priredila astrolog Ana Savović

Budući da je parfem jedan od jasnih pokazatelja karaktera osobe koja ga nosi na sebi, uvreženo je mišljenje kako su laganiji, sportski, ljetni mirisi za mlađe muškarce, koji vole kretanje i koji uživaju u avanturama ili sanjarenju, dok su oni nešto jači, teži, zimski namenjeni dominantnim, ozbiljnim i starijim muškarcima koji stoje čvrsto na zemlji.

 

Ukoliko ste Ovan ili Škorpion, tada verovatno ova teorija pada u vodu. Oni po pravilu vole snažne i izuzetno muževne mirise, bez obzira na to koliko godina imaju. Za njih su kao stvoreni mirisi koji divljaju od testosterona, pa bi im odgovarao One Milion od Paca Rabannea, Hot Water Man od Davidoffa i Ambre Sultan od Lutensa. Škorpioni vole i parfeme s dozom mističnosti i mračnosti, pa će im odgovarati Black XS for Him od Rabannea.

 

Mistični za Ribe i Rakove, realistični za Jarce i Device.

Strelci i Blizanci traže sportske i avanturističke mirise koji nisu prejaki i koji će naglasiti njihovu slobodnjačku prirodu. Takvi su Lacosteov Challenge, Light Blue od Dolce & Gabbane, Davidoffov Adventure, Adidas Black, Lanvineov L’Homme Sport i Givenchyjev Play.

Muškarci rođeni u znaku Raka i Riba vole vodenaste, mladenačke, ali i mistične parfeme, pa preferiraju Armanijevu Acqua di Gio, Bulgarijevu Acqua Pour Homme i Pour Soir Homme, Davidoffov Cool Water Game, te Gaultierov Le Male.

 Muškarci rođeni u znaku Device i Jarca ne vole mistiku; oni stoje čvrsto na zemlji pa im odgovaraju klasici kao što su Hugo Bossovi parfemi: Hugo Boss Selection, Boss Pure, Hugo Energise, Boss, Hugo, Boss in Motion White, a pristajaće im i Diorov Fahrenheit.

 

Za razliku od Jarca i Device, muškarac Lav se voli isticati pa će se oduševiti parfemima fudbalske zvezde Davida Beckhama, Signature Story ili Beckam Signature Man, kao i  „gradskim“ mirisom Emporio City Glam od Armanija.

I muškarac Vodolija voli isticanje, jer on je neobičan i voli pokazivati svoju individualnost. Tako da će mu se svideti Essential od Lacostea koji će naglasiti njegov boemski duh, ali i nešto drugačiji parfemi kao što je Tokyo by Kenzo.

 

Bikovi i Vage vole estetiku i sve što je lepo i elegantno, pa tako ostaju najveći zaljubljenici u parfeme. Njima najbolje odgovaraju senzualni i zavodnički, muževni, a opet profinjeni mirisi koji su pravi hitovi. To su prije svega Armani Code, Bleu de Chanel, Boss Bottled Night, te The One Gentleman od Dolce & Gabbane, koje žene izuzetno vole. Jer muškarac rođen u znaku Bika ili Vage jako voli sve što je profinjeno i elegantno, pa tako i žene.

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

 

 

 

 

Zithromax for sale