Ovi znakovi imaju najjaču intuiciju!

 

ONI SVE PREDOSEĆAJU Ovi znakovi imaju najjaču intuiciju!

Autor: Alo.rs

Kod tri horoskopska znaka intuicija je izuzetno izažena.

Horoskop

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

To su Ribe, Škorpije i Strelčevi.

Savet_5959_top

Ribe mogu da sanjaju neke stvari koje se kasnije obistine ili ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju “znakove”. Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnici. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu da dostignu prosvetljenje. Njihov moto je “ja osećam” i uglavnom se rukovode time šta su predosetili, što je zapravo intuicija.

Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda “pročitaju” šta neko misli. One imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosete šta će da usledi. Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju samo što nekad ignorišu “poruke” i svesno se prepuštaju riziku. Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga neće uvek da poslušaju sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

Strelac je znak koji takođe može da se okarakteriše kao produhovljen samo je pitanje da li rade na sebi i koji su tip znaka. Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi. Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilke, međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

Savjet_091810904_top

Izvor:alo.rs

Leave a Reply

Zithromax for sale