Zodijak: ova tri znaka imaju najmanje sreće

Zodijak: ova tri znaka imaju najmanje sreće: Evo čega treba da se paze

 

 

 

devicaDevica

Devica je bolesno pedantna i opsednuta perfekcijom u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta smirivaće se uz čišćenje i pospremanje kuće. Neće stati dok sve ne bude po njenom rasporedu popakovano na svoje mesto. Problem je veći što su takve i u životu, sve mora da bude organizovano i na mestu. Kada stvar krene suprotno od njihove zamisli ili, ne daj bože, po zlu, odmah će krenuti u preispitivanje kako i zašto baš njih sve mora da zadesi. Teško se suočavaju sa bilo kojim problemom, u stanju su da od sitnice naprave ogromnu dramu.

vagaVaga

Vaga ne podnosi nepravdu i na sve načine će se truditi da stvari istera na čistac čak i kada to nema veze sa njima. Međutim, ona nepravdu vidi uvek i svuda pa je stalno u sukobu sa njom. Za nju lično najveća nepravda je starenje i to joj teško pada. Ne miri se sa tom činjenicom dok je živa. Ona će ići na tretmane, zahvate i daće gomilu novca samo da zadrži svoju mladost.

 

ribeRibe

Ribe žive u svom paralelnom svetu i retko kada sagledavaju stvarnost realno. Kada dođe do takve situacije jako burno reaguju, ponekad čak i neuračunljivo. Možda baš zbog toga retko kada skidaju svoje ružičaste naočari. Za njih je svet onakav kakvim ga one vide i ne odustaju od svoje vizije. Međutim, kada se nađu pred nekim stvarnim problemom, ne znaju da se nose sa tim. Ne bi bilo čudno za njih da podlegnu nekim porocima da bi se suočile sa nekom teškom situacijom.

 

Izvor: b92.net

Leave a Reply

Zithromax for sale