Ova tri znaka će narednih meseci upoznati ljubav svoj života!

 

ZVEZDE PREDVIĐAJU: Ova tri znaka će narednih meseci upoznati ljubav svoj života!

Ako je sudeći prema zvezdama i astrologiji ljudi rođeni u ovim mesecima imaće narednih meseci mnogo više sreće u ljubavi od ostalih. Evo šta im zvezde predviđaju ali i šta im savetuju na putu do uspeha na polju ljubavi.

Pripadnici ovog znaka imaju najveće šanse da ozvaniče svoju vezu. Mnoge žene rođene u znaku Vodolija će se ostvariti u ulozi majke, jer su preostali najtopliji meseci u 2016. godinu posebno povoljni kada je reč o porodičnim vezama. Ovo će biti posebno plodan period za pokretanje ozbiljne veze, dok je za parove koji su bili u vezi za dugo, ovo savršeno vreme da kažu sudbonosno “DA”.

Rak

Leto će biti veoma povoljno kada su u pitanju ljubavne veze za većinu Rakova. Oni će konačno uspeti da se iz lošeg odnosa izvuku ili će formalizovati nešto što su dugo želeli! Nežni i emotivni Rakovi žude za brakom i vernim partnerom, tako da će tokom leta upoznati nekoga upravo takvog. Ako ste razmišljali o vazdušnom znaku na neko vreme, u julu 2016. godine možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu!

Iako vatreni Lavovi misle da njihovo vreme da se skrase još nije došlo, leto 2016. će ih totalno zbuniti! Tokom leta njihova komplikovana situacija će se konačno rešiti i sve će biti jasnije nego ikada! Jul i avgust, koji su obično njihovi meseci, doneće mnogo smeha, ljubavi, i takođe predloga! Za Lavove koji su bili u vezi neko vreme, ovo će biti pravo vreme da se kaže “DA” ili barem razmisli o tome, dok oni koji su sami mogu očekivati fatalnu ljubav kojoj neće biti u stanju da se odupru!

Izvor: Informer

Leave a Reply

Zithromax for sale