Otkrijte koji je vaš karmički pravac po datumu rođenja – Vrlo precizne prognoze!

Glavni karmicki pravac u natalnoj karti očitava se iz položaja Severnog i Južnog Mesečevog čvora, no i sama pozicija Sunca ukazuje na neke osnovne odrednice, jer njegova svetlost osvetljava čovekov put i nije nimalo slučajno što se nalazi baš tu gde jeste – u određenom znaku, polju , stepen ili najmanje decenija. Postoji 36 decenija u 360 stepeni Zodijak Circuit. Pogledajmo Sunčev uticaj tokom decenija, a povezano je sa karmičnim putem.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Rođen od: do:

1. 21.3. – 30.3.

Odnosi sa drugim ljudima, posebno sa suprotnim polom, bili su glavna tema prošlog života. Često ste živeli za druge koji ste zaboravili. Ova tendencija vam je dala položaj čak i do zavisnosti, jer vam važne odluke ostavljaju i drugu stranu. Okolina u kojoj živite bila je polirana i uredna, iu njoj je kultivisana nežnost. Za sve ovo, sada, u ovom životu, morate naučiti lekciju o nezavisnosti i odlučnosti, čak i ako bi se najlakše oslanjati na druge. Uradite ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, uradite to sami. Takođe je važno brinuti o samodisciplini.

2. 31.3. – 10.4.

Vi ste osoba koja poznaje ljude i koja poštuje druge. U vašem prošlom životu verovatno ste se bavili diplomacijom ili ste bili u mogućnosti zadovoljiti strance. Zbog toga shvatate različita mišljenja i brigu o toleranciji. Mnogo se treslo oko sebe, tako da povremeno morate pustiti stomak jer je to iskušenje koje nosite. No suprotno tome, sada biste trebali odoleti takvim izazovima i nadvladati ih samostalnim načinom razimišljanja, čvršćim stavovima i nepokolebljivom voljom da isterate stvari do kraja. Razvijte nešto, nešto vaše i sve što doprinosi vašoj ličnosti. Više si sam, a manje drugi.

3. 11.4. – 20.4.

U prošlosti ste završili ili uspešno završili lijepu ljubavnu priču i nekako vas je obeležio. Verovatno ste živeli sa svojom najdražom osobom punim i srećnim životom boginje i ostvarili sve svoje blagostanje. Zato ste sada osoba koja je široko razmišljana i poštuje druge. Bio si dobar partner i poštovan građanin. Sada morate posvetiti više pažnje sebi i takmičiti se za svoje ideje, želje i principe. Vrijeme je da u životu uzmete stvari u svom životu i idite malo dalje u pravcu nezavisnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate, a vas podstaći na malo agresivnije poteze u životu.

4. 21.4. – 30.4.

Tvoj prošlog života je bio prilično ratnik. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških veština, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka. Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas dovodi u iskušenje da uništite stvari, a onda kada je to potrebno, pa čak i kada to nije potrebno. Zbog toga je od izuzetne važnosti da naučite kako da mirno živite bez potrebe da se nešto neprestano uništava. Vaša ideja ovog puta trebalo bi da bude priča o cvetnoj kući i mirnom životu i suživotu sa drugima. Ovo je slika i način na koji treba da idete, a šta je sa ratom, zaboravi. Uvesti toleranciju i diplomatiju, ako je potrebno, i pohlepu.

5. 1.5. – 10.5.

Za vas u ovom životu najveća zagonetka je kako uspostaviti tačan sistem vrijednosti, bilo da je materijalno ili nematerijalno. I to je najviše zato što ste u životu dobili sve što je stiglo do tvojih štikle. Možda ste pokušavali da je izbegnete, ali onda su događaji napravljeni tako da ste ostavili sve za ništa, ili morate odbaciti ono što imate. Okolina u kojoj ste živeli bila je uznemirena, moguće je da ste se bavili ratom i patnjom, i vi ste bili taj koji je bio u ovom i koliko je aktivan. Sada morate razumjeti svoje prioritete i dosledno ih pratiti na mirniji i stabilniji način. Kroz konvencionalne metode.

6. 11.5. – 20.5.

U prošlom životu ste konačno razvili umetnost uništenja. Vi ste verovatno bili general ili kapetan koji je slomio određene oblasti i bio je više nego konzistentan. Sada vaša stara slava dolazi u vaš život na taj način, tako da morate osigurati da zadržite postojeće stanje stvari, pobrinite se za svoje stvari, i očuvajte vrijednosti koje posedujete. Uložićete puno truda u to, ali ćete sve više shvatiti da se ne radi o tome, ali da je to pitanje pristupa. Za vas je od izuzetnog značaja da uzmete konstruktivan stav i da doprinesete nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje je da se usredsredite na konkretne i opipljive rezultate.

7. 21.5. – 31.5.

Jednostavnost izvrsnosti, dubina njihovog razmišljanja i sposobnost da slobodno putuju kroz sva mora i mora su prisutni u vašem prošlom životu. Bio si neka vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodara koji je živio sam, ali je isto tako dopustio drugima da žive. Sada ste malo zbunjeni jer se ponekad osećate kao da ste pali sa Marsa na zemlju i svaki dan morate se prilagoditi mreži ljudi na koje ste prisiljeni da se krećete. Komunikacija je lekcija koju učite i sposobnost da se bavite svakodnevnim situacijama. Mnogi izgledaju banalno za vas, ali u ovom životu morate se spustiti na zemlju i probuditi, okrenuti više prema ljudima u vašem okruženju i povezati se s njima.

8. 1.6. – 10.6.

Prepoznali ste duboke istine i sada ih morate unositi u prilike svakodnevnog života. Dobrodošli kući nakon mnogo lutanja u prošlom životu. Ti si kao mali divlji konj koji je sada na neki način priređen i civilizovan. Urbano okruženje je nešto što vam najviše izaziva, jer ste većinu svog života proveli negde u prirodi. Možete lako da upravljate svim aktivnostima vezanim za prirodu, ali morate više da kultivišete. Površinski razgovori su zagonetke koje samo učite, a isto važi i za socijalna pravila ponašanja ili igre, ali kada su u pitanju duboke teme, vi ste gospodar. Što više kontakata i komunikacije, to je bolje za vas, jer razvijate sve što vam treba u ovom životu da biste išli dalje.

9. 11.6. – 20.6.

U prošlom životu ste leteli svet najmanje deset puta i vi ste poznati na svakom kontinentu. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zbog toga možete sada da odgovorite drugim na većinu svojih pitanja. Moguće je da ste bili mudrac koji je doživeo prosvetljenje. Kakva je verzija ove dve, sada, u ovom životu, jednostavno morate upućivati druge ljude jer znate više od njih. Bilo bi sjajno za vas da imate sve aktivnosti Pegasusa, jer morate prenijeti svoje veliko znanje drugima. Takođe možete se baviti istrativanjem ili otkrivanjem nečeg novog da svoje stavke dovedete u službu drugih i otvorite nova vrata percepcije.

10. 21.6. – 1.7.

Dolazili ste iz okruženja u kojem je trebalo da bude više od organizovanog, opreznog i pametnog. Vi ste bili osoba koja je držala čvor u rukama, kontrolisala sve i sve i zadržala glavnu reč. Zbog toga, ponekad se ponekad ponekad uhvatite jer svi morate biti na dlanu ili pod kontrolom, ali to ne čini da ste srećni, ali to dovodi do krutih obrasca. Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju oblika vladanja po svaku cenu, odustajanja od prinude života, omogućavajući vam da malo lutate i otkrijete ljepotu porodičnog i intimnog života bez opterećenja vlastitog autoriteta i ambicija. Naučite se uživati i zaustaviti kontrolu.

11. 2.7. – 11.7.

Vi ste verovatno bili osoba na visokoj poziciji koja zahteva od vas da budete izuzetno odgovorni. Vaša karijera je bila uspješna i stabilna, ali ste ignorisali porodicu i uživali u životu uopšte. Sada ćete imati priliku da ga razvijete i nadoknadite, ali i dalje na leđima osećate teret ozbiljnosti i odgovornosti. Teško je da se opustite i potrebno je puno da se otvorite i ostavite drugima. Važno je da naučite da olabavite i izgradite poverenje u one male radosti koje život znači. Uvek nemate jasan plan, jer previše mučenja oduzima spontanost. Budite kod kuće kad god možete.

12. 12.7. – 21.7.

Iza sebe imate zavidne prošlosti, što je možda uticalo na veći broj ljudi. Bila si istaknuta osoba čiji je život primer uspešne karijere. Sada ste zadržali staru naviku da i dalje morate učiniti nešto važno, pa se suočavanjem sa naizgled običajnim stvarima izgleda kao gubljenje vremena. Ali, naprotiv, samo takva svakodnevna porodična pitanja, veza sa vašom voljenom, to je način na koji morate da idete. Vaša karijera je sve više i više, a sada je vreme da razvijete druge sfere života. Pre svega, oni su povezani sa homoseksualnošću, negovanjem gnezda, izgradnjom porodice i brigom za nju.

13. 22.7. – 1.8.

Prošlog života proveli ste na svoj način i ignorisali konvencije društva. Bili ste više nego slobodni i nezavisni, ali u dobrim duhovima i sa smislom za humor. Bio si drag i bogat čovek, a ti nisi napravio razliku između njih. Sada u ovom životu morate usvojiti neka pravila igre, držati se principa i dosledno primjenjivati određene obrasce. Nedostaju tvoje slobode zato što vaš život dovodi do situacija koje zahtevaju poštovanje vaše narudžbe, a ne odustajanje od nekonvencionalnosti. Takođe morate više da se fokusirate na sebe i izgradite sopstveni stil, manje o uticaju grupe.

14 2.8. – 11.8.

Originaliti i inventivnost su bile ideje vašeg prošlog života. Možda ste istraživač ili pronalazač koji je dao nešto dobro za ljude uopšte. Ne znate i ne varajte ograničenja, a bilo koji status ili hijerarhijska grupacija vam je čudna. Društvene norme su zbunjujuće, a to je nešto što ćete morati priznati i usvojiti u ovom životu. Iako imate blagi otpor prema tome, život će vas dovoditi u prilike da istaknete sebe i svoje zasluge i to po kriterijumima pre pomenutih društvenih principa i pravila igre. Izučavanje iznad zasluga masa postaje izazovna lekcija koju ćete usvojiti lagano ali sigurno.

15. 12.8. – 22.8.

Definitivno znate šta je čovečanstvo i uvek ste bili voljni da pomognete drugima, bez obzira na njihove međusobne razlike. Vi ste sjajni humanista iz izgrađenih principa. Sada dolazi vreme kada vam je potrebno odvojiti nešto od svojih dobrih namjera i za sebe, i dozvoliti vam da vam pohvalimo vaše djelo. U ovom životu morate naučiti kako da preuzmete sebe i svoju poziciju u društvu, kako ste bili tako posvećeni drugima. Faze, društveni okupljanja i tako dalje za humanitarne aktivnosti, zabavu i slično, sva mesta na koja možete stići. Sve dok ste ranije bili diskretni, sada morate mnogo da se vratite – obucite se i izađite ispred publike. Ona te čeka.

16. 23.8. – 1.9.

Bilo bi previše lako reći da ste prošli život proveli u obliku karoserije. Već ćete naći neki izgovor za to, jer se vaša sposobnost prevarivanja sebe, kao i drugih oko vas, odlična. Skrivajući, lutajući, maštovitost, užasan užitak, haos, svi ste to iskusili kroz svaku meru. Sada je vreme da stavite svoju narudžbinu u svoj život iu najkraćem detaljima. Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom ili sličnim, sve bi to moglo doprineti da se rešite svojih starih navika i krenete putem razvoja vlastite ličnosti. I on je u kristalizaciji vaših ideja i tačnog i urednog života i glume. Kao sat.

17. 2.9. – 11.9.

Možda ste umetnik ili boemski, a možda i zavisni od iluzija i zla. Ali sada se takva priča završila i na vama je da konačno počnete i radite konkretno. Koliko ste pre živeli od rente, mašte, nasleđa ili jednostavno nerada, sada to odmah treba okrenuti, zasukati rukave i jednostavno se primiti posla. Svaka aktivnost, pa čak i očigledno beznačajna, dobrodošla vam je. Ako još uvek nemate posao, hobije dobijate konkretnim i opipljivim rezultatima. Koliko su male, one će biti dobre za početak. Ako radite, znajte da je vaš put otvoren i da radite i razvijate. Zato što ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti.

18. 12.9. – 22.9.

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mestima gde čovek svojom dušom može stići – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene. Sada je vreme da se sve to izvede kroz zanimljiv i specifičan rad, ili kroz rad. Ali ne i bilo koje, ali one koje ispunjavaju vaše sofisticirane kriterijume. Neki od vas bili su jako daleko, na drugom kontinentu i sada se vraćaju otuda sa saznanjima koje su dostupne samo nekima. Zbog toga, trebalo bi da ih učinite drugima na veoma pažljiv način. Budi precizan i delikatan, i već ćete sami doći.

19. 23.9. – 2.10.

Prošli život proveli ste u vrlo dinamičnom okruženju gde ste funkcionisali kao glavni inicijator događaja, ratnik, borac ili avanturista. Zbog svega toga i sada povremeno imate potrebu zaigrati na kartu sporta ili samostalnih aktivnosti, ali vas to samo vuče u inerciju već ustaljenih i već viđenih motiva. Vi se znate izboriti za svoje ja, ali sada je vreme da se malo kultivirate i naučite živeti s drugima. Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umeća diplomatije kako bi sebe navikli i osposobili za nesamački život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osećaja za meru za vas je takođe važna lekcija.

20. 3.10. – 12.10.

Verovatno ste prošli život proveli u samoći svoje vlastite ličnosti kroz koju ste percipirali svet kao onaj koji služi vama bez potrebe da nešto više delite s drugima. Sada vam život servira situacije u kojim ćete trebati naučiti kako pomiriti dva različita mišljenja, stila ili stava, te kako ostvariti kompromise. Ključna reč za vas je ravnoteža između sopstvenog ja i odnosa s drugom stranom s tim da treba što više raditi na uvažavanju drugih. Sebe ste spoznali i otkrili i previše, a sada je vreme da se uklopite u suživot sa drugima. Ovo je karma interpersonalnih odnosa koji se često realizuju kroz važan odnos.

21. 13.10. – 22.10.

Svoje sposobnosti razvili ste do neslućenih granica i svoju ličnost razvili i zaokružili na najcjelovitiji mogući način. Bila si osoba koja živi za vas. Sve ovo je bilo neophodno da biste dovršili dobar deo sopstvenog razvoja. No sad, u ovom životu, dolazi vreme kad svoju prebogatu ličnost treba uklopiti u zajednički život s drugima. Tu ponekad imate poteškoće jer vam je ideja braka pomalo strana i rado biste zadržali staru naviku samačkog života. No takav stil ne bi vam doneo sreću i vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovinom koju ćete predano i uporno tražiti. A kad je nađete trebaće vam još truda da ostvarite ideal kojem težite – zajednički život udvoje u kom se ravnopravno poštuju obe strane.

22. 23.10. – 1.11.

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina dovelo vas je u poziciju da stagnirate. Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uviđali da postoji potreba za korjenitom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i večne. Sve se menja i morate naučiti da prihvatite promene je nešto što ćete naučiti kroz ovaj sadašnji život. Zato će vas isti neretko dovoditi u situacije kad ćete morati menjati stvari ili ih čak i rušiti, a sve da biste opet počeli ispočetka. Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gde zaista treba brzo i pametno delovati i prihvatati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka.

23. 2.11. – 12.11.

Bili ste vrlo ugledan građanin, dobro uhranjen i konvencionalan do te mere da je izbegavao svaki svež vetar koji bi mu dolazio u život. Stabilnost koja vam je bila najdraža niste želeli zameniti ni sa čim novim i zato ste pomalo otupili. Sada vam život donosi izazove novih stvari i promena kroz koje ćete morati prolazili iako biste ih najradije izbegli. Nema više mogućnosti pasivnog prepuštanja i čuvanja pozicije status kuo, nego treba hrabro kročiti napred, ogoliti stvari i aktivno učestvovati u stvaranju nečeg novog ili barem bitno drugačijeg od onog što isprva imate ili jeste. Ovo je život koji donese mnoge transformacije pa nije isključeno da vas neki prijatelji iz mladosti neće kasnije moći prepoznati.

24. 13.11. – 22.11.

Izgradili ste i obezbedili sve što želite i sada se pitate zašto i zašto. Verovatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo s vremenom pomalo i davilo jer niste nalazili ispunjenje u njemu. Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da se menjate ili da menjate okoštale obrasce, velika je. Ponekad su vaši postupci gotovo razarajući, ali sa svrhom da razbijete stare strukture, kako bi počeli graditi nove. Razumete oluje i nevere i prihvatate ih kao dobrodošao vetar u leđa koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije učešće u tkanju života.

25. 23.11. – 2.12.

Vaš prošlog života je bio u mnogim kontaktima i razvio umetnost površne komunikacije. Vama zaista nikad nije problem započeti razgovor, ali se on neretko svodi na banalne teme. Znaš kako da privučeš ljude u svaku temu. Sada dolazi vreme kad treba ovu svoju hvalevrijednu sposobnost staviti pod kontrolu i usmeriti na uzvišenije nivoa. Više vam se neće dopuštati da pričate svuda i svašta, nego ćete reči i situacije trebati birati, a pre svega pomnije razmisliti pre nego li išta kažete ili uradite. Tišina za vas je jedna od najdragocenijih u životu. Suočavanje sa filozofijom i dubljim razmatranjima.

26. 3.12. – 12.12.

Verovatno ste proveli život u buržoaziji posvećenom prelasku susedskih parcela sa svim onim malim nesavršenjima koja donose malo okruženje. Raskidanje tračeva, tračeva i licemerja je nešto što treba da držite oboje kao meta i kao aktivni okidač istog. Morate prevladati svoje stare navike sada sa širim pogledom na svet, prevazilaženje granica, kao i otpor predrasudama. Vaš mali svet koji ste doneli iz prošlih života sada treba proširiti, a jedan od najboljih načina širenja horizonata je obrazovanje (što više, bolje za vas), kao i putovanja. U svemu ovome, morate biti strpljivi i tolerantni prema bilo kome na koga se susrećete. Snobberija je ponor koji te vuče nazad.

27. 13.12. – 21.12.

Rekli ste najlepše priče i povezali mnoge ljude zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti komuniciranja. Verovatno ste bili glasnik koji je mnogim ljudima doneo mnoge vesti. Zbog toga sada savršeno razumete suštinu komunikacije i lako uspostavljanje kontakata. Ali put vas vodi do viših nivoa i pre vas je prostranost novih ideja i prostora koji vam je jedini potreban da otkrijete i pobedite. Svako istraživanje i putovanje za vas je melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Premošćavanje svih granica za vas je imperativ da se ponekad izbegavate, ali svjesni ste da morate ići ovamo. Veliki posao će se voditi na drugi kraj. Osjećaj slobode od ogrebotine plaši se, ali sa vremenom više ne možete izaći iz nje.

28. 22.12. – 30.12.

Umetnički način života i povremeno lutanje koje vam je bilo potrebno kao izvor vašeg inspiracije stvorilo je osobu koja često ostavlja vreme i spontano reagira bez neke pripreme ili organizacije. Stvarno si živeo opušteno i malo boemsko. Zbog toga ste sada veoma interesantna osoba jer ste bili u mogućnosti da istražite i doživite i ono što mnogi nikad nisu mogli. Ali sada je vreme kada sva vaša bogata iskustva i apstinencija u životu moraju biti adekvatno i organizovano da se uklapaju u vaš život. Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko vas trebaju vrline koje definitivno trebate razviti u ovom životu.

29. 31.12. – 9.1.

Tiho porodično okruženje i patriotizam bili su izvor vaših motiva i svrhe vašeg prošlog života. Možda ste bili redovna domaćica, ali verovatno vrlo srećna i posvećena svemu što je povezano sa porodičnom atmosferom. Zbog toga sada imate potrebu da svojim voljenima pružite sve što vam treba, pa ste spremni da radite cijeli dan. Ali ovoga puta treba da uradite više za sebe i razvijete viši stil organizacije i utičete na ljude sa kojima radite. Od vas se očekuje da razvijete karijeru bez ikakvih oklevanja, što će zahtijevati karakteristike kao što su ozbiljnost, profesionalizam i odgovornost.

30. 10.1. – 19.1.

Razumeo je suštinu intimnosti i značenje zadovoljstva porodice do samog jezgra. Verovatno ste u prošlosti postigli veoma ispunjavajući porodični život tokom nekoliko generacija. Sada je vreme da se malo prodre i postignemo neki ciljevi koji idu dalje od porodičnog dvorišta. Definitivno morate biti profesionalno obrazovani i savršeni koliko god je to moguće. Svaka prilika za razvoj karijere treba maksimizirati i više se popeti na stepenice. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog lidera, menadžera ili da dođete do pozicije koje kontrolišete stvari i ljude oko sebe.

31. 20.1. – 29.1.

U vašem prošlom životu verovatno ste bili osoba koja je vodila riječ i držala je veliki ponos. Možda ste čak i vladar, ali donekle dosadan i konvencionalan. U duši ste žudili za nečim novim i kreativnim i zapravo ste želeli razbiti okoštali obrasce, ali niste smogli snage da odstupite od obrazaca koji su vam unapred bili zadani. Zbog svega toga sada, u ovom životu, treba maksimalno razvijati kreativnost i ljudskost, te brigu za svakog čoveka, pa i onog naizgled beznačajnog. Humanizam i prevazilaženje ega su najvažnija lekcija koja će vam biti posvećena.

32. 30.1. – 8.2.

Skoro je sigurno da ste vi bili osoba u centru pažnje mnogih na poslednjoj proslavi. Bio si u istaknutoj poziciji i okrenuo se oko sebe. Sada možda očekujete nešto slično, ali vaša taština ne nalazi takvo zadovoljstvo, nego naprotiv – život će vas stalno dovoditi u situacije kad ćete morati da se podrediti drugima ili raditi za opsteljudsko dobro. Takođe ćete imati priliku da promenite stvari do revolucionarnih nivoa, mada ćete ponekad na početku pružiti otpor. Ali ćete morati uništiti stare modele i stalno razvijati nešto novo i originalno i u svemu tome prihvatite da više niste središte sveta.

33. 9.2. – 18.2.

Zaokruživali ste dugogodišnje pravilo i ostvarili sve ciljeve koje vladar može postići. Zatvorili ste se u dubljoj razmišljanju o značenju svega i pitali se gde da idete. Sada vam život pruža priliku da se započnete novo istraživanje novih neotkrivenih ciljeva. Veće značenje, veći uvid koji doprinosi čovječanstvu su teme koje će vas sigurno uplitati. Nešto nesvesno, neobično, oralno i van konvencionalnih šablona. Na vama je da radite na vašoj kreativnosti i istraživanju da se ovaj svet kreće napred. Sve što je stajaće i čvrsto za vas će biti dosadno, a svi novi i neistraženi za vas su pravi put.

34. 19.2. – 28 (29) 2.

U prošlosti ste bili pravi kreten koji je znao u bilo kom trenutku gde je stajao, kakav će dan biti, a Bogu ništa ne bi doveo do uništavanja unapred utvrđenog rasporeda i svakodnevnog plana rada. Ova vrsta progona podupirala je vašu spontanost u svom načinu života i učinila te malo dosadnom osobom. Sada ćete dobiti priliku da razvijete sve što niste ranije. Život će vas dovesti u situacije koje će automatski raskinuti bilo kakav dnevni sitni plan i zahtevati vam daleko kreativniji i intuitivniji pristup. Možda se bojiš haosa, ali kad imaš viši smisao stvari, počneš da se organizuješ prevazilaženjem granica i saosećanja i tolerancije prema svemu i svima.

35. 1.3. – 10.3.

Prošlog života proveli ste kao pravi obožavalac koji ispunjava radne standarde u svim granicama. Zato ste bili cenjeni zaposleni, ali ono što niste razvili bila je fantazija i kreativnost. Niste sebi dozvolili trenutke odmora, opuštenosti, vrtoglavice i inspiracije. Zbog svega ovoga i ponekad se ponekad uhvatite sami sebi, ako se malo opustite i opustite se. Ali u takvim situacijama ćete dobiti priliku da razvijete stil koji je mnogo kreativniji i da vaše radne sposobnosti ne izgube ništa. Zato što ste ih razvili previše ranije. Dozvolite sebi da vidite dublje značenje, primjetite prelepe i kreativne u svom životu i prihvatite da ne morate biti sortirani kao zamka. Identifikujte umetnost življenja.

36. 11.3. – 20.3.

U prošlom životu ste završili neki dragoceni posao i ostvarili izvanredne rezultate rada. Vaše navike na radu bile su primjer za mnoge. Zbog svega ovoga i ponekad osećate potrebu da radite po svaku cenu, ali prednost za perfekcionizam sada ne donosi očekivano zadovoljstvo. To je zato što morate ići dalje i prevladati male granice vaših organizovanih odjeljenja. Vera je nešto što i dalje treba otkriti, ne nužno kao verski oblik, već kao pristup životu. Reč je o izgradnji poverenja i vere u ljude, događaje i nešto neiscrpno, što se ne može proveriti testiranjem sumnji koje dolaze od starih navika. Ostavite svoju intuiciju i verujte da će stvari biti bolje. Takođe razvijate svoju kreativnost.
Izvor: ehoroskop

Zithromax for sale