Osobine vezane za Vaš dan rođenja

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

PONEDELJAK

Zivot se odlikuje velikim amplitudama,od velike srece,do dupoke patnje.Nepoverljivi su i nemirnog duha.Cesto ulecu u rizicne situacije kako na poslu tako i u ljubavi.Lako menjaju raspolozenje,pa mogu biti teski partneri za druzenje.Dobri su kao roditelji,imaju dobar odnos sa decom i umeju da se zrtvuju.Vezani su za dom i porodicu.Ukoliko su obrazovani,mogu da uticu na druge ljude pa im odgovaraju poslovi predavaca,trgovaca i politicara.Vole da putuju.Opasno je ako ih uhvati neka fix ideja,jer ce ici za njom bez obzira na mogucnost realizacije.Kad dozive krah,tesko ga prezivljavaju.

UTORAK

Tvrdoglave i uporne osobe.Veoma izdrzljivi,vitalni i malo brzih pokreta.Vazna im je karijera i dobri su u egzaktnim naukama.Cesto genijalni,ali ih okolina dozivljava kao male cudake.Ponekad izgledaju mirno i bojazljivo,ali to je samo maska,zatisje pred buru,jer oni su uvek spremni za akciju.

SREDA

Osobe mastovite i kreativne,zivahnog duha.Mogu biti uspesni u svim poslovima koji zahtevaju kreativnost i visprenost.Prakticnog duha,proracunate i lukave.Mogu biti egoisticne i da im cilj opravdava sredstva.U drustvu zabavni, duhoviti,skrecu paznju,ali mogu biti i veoma cinicni.U emocijama cesto proracunati.

ČETVRTAK

Ove osobe vole zivot i sva zadovoljstva koja im on moze pruziti.Pozrtvovani prijatelji koji ce se truditi da budu od pomoci cak i na svoju stetu.Borci za pravdu,pa cesto ispravljaju *krive Drine*.Dogadja im se da upadaju u neprilike,ali se iz njih izvlace na cudesne nacine.Odgovaraju im sve slobodne profesije u kojima nisu vezani za satnice,norme i sl.U ljubavi gorko pate ako su njihova ocekivanja izneverena.

PETAK

Preosetljivi i vrlo ponositi,pa lako ulaze u sukobe sa okolinom.Cesto veoma rano napustaju roditeljski dom i krecu u samostalni zivot.Dobro se snalaze u poslovima koji su pokretni ili vezani za putovanja.Mada im je ljubav osnovni pokretac u braku su nestalni i cesto neverni.Mladost im cesto prodje u trazenju,a status,karijeru i novac sticu tek u zrelijim godinama.

SUBOTA

Vrlo ambiciozne osobe i dobre diplomate.Uspeh im je vazan zbog statusa a novac stavljaju u drugi plan.Ne vole rizik i svoje poslove unapred planiraju. Precizni i pedantni,pa mogu biti teski za svoju okolinu.Nepredvidjene situacije ih izbacuju iz koloseka pa postaju veoma nezadovoljni.Dobri su u svim poslovima u kojima se trazi upornost i disciplina.Veoma su odani kao prijatelji a isti takvi su i u ljubavi.

NEDELJA

Energicne i autoritativne osobe.Dobri organizatori i uspevaju da nametnu svoju volju.Vole da vode glavnu rec,pa tako najcesce biraju drustvo koje odgovara njihovoj sujeti.U domu su konzervativni. Veoma su vezani za decu i spremni da im obezbede najbolje moguce uslove,ali zauzvrat zahtevaju apsolutnu poslusnost.Vole sjaj i glamur te ih privlace zanimanja u kojima mogu da se *pokazuju*.Svaki neuspeh ih duboko pogadja.

Izvor: Goga

Zithromax for sale