OPŠTA PROGNOZA ZA PERIOD 27.05 – 02.06.

Ova nedelja  nosi aspekte rešavanja materijalnih problema i finansijske stabilizacije bez obzira na tekuce troškove. Medutim, materijalna dobit nije zagarantovana ali bar necete biti ni zaduženi. Donosi  opuštenost i smirivanje jer ce sve negativnosti iz prethodnih perioda poceti da vas napuštaju. Uspeh koji vam sleduje u finansijama, politici i društenom radu podelite sa prijateljima. I pored pozitivnih aspekata neke okolnosti nece vam baš ici na ruku ali je potrebno da se postavite pošteno, pravedno i odgovorno. Rezultati koje budete postigli zavisice od vas i uloženog rada, kako date tako cete i dobiti. Ukoliko ste zacrtali nekakve ciljeve oni ce se i ostvariti. Organizacione sposobnosti koje posedujete trenutno su u zenitu, vaš pokretacki duh bice inspiracija drugima, bicete nadmocniji od njih. 
To ce uticati da se kod drugih javi zavist, i njihova želja da vas na sve nacine slome. Budite smeli i odvažni ali sa merom, ne budite tvrdoglavi jer to može biti opasno. Prepustite situaciji da ide svojim tokom. Osecate da vam se sreca konacno osmehuje, da možete pobediti neprijatelje, da vam se mnoge želje mogu ostvariti, da možete slobodno postupati po svojoj volji ali ta nepokolebljiva priroda može dovesti do slabljenja pažnje i procene, može doneti štete. Za sve se u životu morate potruditi, pomuciti a ne cekati samo da vam padne sa neba. 

Najjači uticaj ove nedelje koja je pod vladavinom broja osam osetiće oni koji imaju bioritamski broj 9 (saberite dan i mesec rođenja i svedite na jednocifreni broj npr  7.11 je  18 STO SABRANO DAJE 9)! 

Vaš Luka Vinčanski

Zithromax for sale