Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

 

 

 

 

Partnere koje srecemo u zivotu uglavnom su nam sudbinski predodredjeni. U horoskopu postoje vise pokazatelja koji opisuje partnere sa kojima cemo biti u vezi. Nase 7 polje- polje braka, daje opis partnera, kao i 5 kuca- kuca ljubavi i pozicija Venere, Meseca, Marsa i Sunca.

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Ovan- Ako ste u podznaku Ovan, vase polje braka nalazi se u Vagi. Ovo je dobra kombinacija za brak, iako Ovnovi naglo i brzo ulaze u odnose, sto moze da dovede do negativnih posledica. Ovan je vatreni, muski i strastveni znak, pa na osnovu trenutnih snaznih emocija i strasti ulazi u brak. Podznak Ovan ima temperamentnu prirodu, nestrpljiv je i sve zeli odmah i sad. Zbog toga za partnera ipak dobija osobu koja ume da uskladi energiju. Partner je obicno diplomata, nista ne radi naglo, tolerantan je i smiren i veoma inteligentan. Posto Vaga predstavlja sklad i harmoniju, partner ce uvek teziti tome. Bice lepog izgleda, veoma uredan, uvek cist i lepo obucen. Bavice se nekim intelektualnim ili kreativnim poslom.

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Bik- Kada je podznak Bik mozemo ocekivati problem u braku jer 7 polje pocinje u znaku Skorpije. Bik je po svojoj prirodi hedonisticki znak, blagog karaktera, tradicionalan, nezan, zaljubljiv, romantican i veoma senzitivan. Voli stabilnost, kucu, porodicu, tezi da ono sto ima traje zauvek. Tesko se prilagodjava novonastaloj situaciji i ne voli raskide. Ima svoje navike koje ne voli da menja. Polje braka je u znaku Skorpije pa nije idealna situacija za brak, osim ako ostatak horoskopa povoljan, problem se mogu ublaziti. Skorpija predstavlja destrukciju, razaranje, kraj, konflikt, osvetoljubivost, razvod. Sve je tesko jer su dozivljaji intenzivni. Znakom Skorpije vladaju Mars i Pluton. Ovo nekad pokazuje na udovistvo, a cesto na svadje i razvod. Ako je Mars dobro postavljen onda nece doci do veliki problema u braku. Ako je Mars lose postavljen to znaci da ova osoba ima osetljivog partnera koji u svojoj primarnoj porodici imao roditelje koji su razvedeni ili je otac imao problem sa alkoholom.

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:Podznak Blizanci- Osobe koje imaju podznak u Blizancima teze da sto pre stupe u bracne vode, jer ne vole samocu i imaju jaku potrebu za partnerstvom. Problem moze biti neverstvo ili povrsnost odnosa. Blizanci su vedrog duha, komunikativni, druzeljubivi, ali i nesigurni u svoje emocije. Polje braka pada u znak Strelca kojim upravlja Jupiter. Jupiter je planeta srece. Ova postavka ukazuje na jako dobar brak ili vise brakova. Ako je Jupiter dobro postavljen daje duhovnog partnera, visokoobrazovanog, moguce je da ima veze sa inostranstvom ili ce osoba sa partnerom dosta putovati.

 

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Rak- Podznak Rak cesto ima karmicki dug kada je u pitanju brak. Polje braka pada u znak Jarca kojim vlada planeta Saturn. Rak kao podznak trazi mirno porodicno okruzenje. Osobe zele da odmah udju u brak i dobiju potomstvo. Romanticni su, osetljivi, promenljivog raspolozenja, ali uvek vezani za porodicu. Po pravilu se tesko razvode, cak iako imaju los brak. Ako su Saturn i Venera dobro postavljeni znaci da ce ovaj brak trajati i nece biti vecih problema. Partner moze biti stariji i posvecen poslu, jako ambiciozan i puno radi. Ako je Saturn lose postavljen onda je partner teska osoba, odsutan, nezadovoljan, odnosi su sve gori i gori. Brak postaje mucenje. Drugi brak je dosta bolji.

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:Podznak Lav- Podznak Lav nije bas stabilan za brak, jer je 7 polje u Vodoliji kojim vlada Uran, a on donosi razvod. Podznak Lav cesto ne pravi kompromise, a u braku je to najpotrebnije. Partner je jako neobicna osoba, cudnog karaktera, specificna i originalna, snaznog ega. Kada dodje do sukoba niko ne popusta. Partneri mogu da se upoznaju na neobicnim mestima. Sve je neizvesno kako ulazak tako i prekid braka. Ako se zbog posla partneri manje vidjaju, vece su sanse da brak opstane. Partner zeli da se stalno nesto desava, da sve bude dinamicno, voli slobodu. Sto je brak spontaniji, bez neke forme i ogranicenja, zabrane i posesivnosti brak ce trajati.

 

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:Podznak Devica- Osobe u podznaku Device cesto pogrese u izboru bracnog partnera jer se njihovo 7 polje pada u znak Ribe, idealizuju ga pa se desi veliko razocaranje. Ako bi polozaj Venere bio dobar onda bi ukazivao na brak iz bajke. Ribe predstavljaju konfuziju, fantaziju, idealizaciju, zaljubljivanje i obmanu. Obicno je prvi period zajednickog zivota savrsen, ali kako vreme prolazi javlja se sumnja da partner i nije bas onakav kakvim smo ga procenili. Zato lako moze doci do razvoda.

 

 

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:Podznak Vaga- 7 polje u znaku Ovna, ovo je nesto sto Vaga ne zeli, jer je Vaga mirna, nezna, tolerantna i kao osobe ostvaruju se kroz partnera. Ne vole da budu same i zato cesto brzo ulaze u brak, cim se prilika za to ukaze. Ako su Mars i Venera dobro postavljeni, onda ce brak biti pun ljubavi i strasti. Najcesce je strast razlog sto se ulazi u brak. Nekad to moze biti naivno i brzo, ali moze i da traje, a nekad strast moze i da se pretvori u grozan rat, pa partneri postaju neprijatelji. Partner je cesto netolerantan i nasilan, direktan, otvoren, duhovit, strastven i egocentrican.

 

 

 

 

Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Skorpija- Podznak Skorpija moze imati pozitivan ishod kada je u pitanju brak jer je 7 polje u znaku Bika pod okriljem planete Venere. Skorpija je emotivna, posesivna, seksualna, konfliktna, ljubomorna i tajanstvena. U braku trazi seks, vernost i emocije. Ako sve to ima bice zadovoljna. Ako nema spremna je da napravi haos. Po pravilu dobija mirne partnere koji su emotivni i zeljni ozbiljne ljubavi. Polje braka u znaku Bika ipak obecava dobru i srecnu situaciju. Partner lepo izgleda i pravi je hedonista. Kroz brak se sticu nekretnine i dobra finansijska situacija. Skorpija voli novac, a partner je cesto dobrostojeci.

 

 

 

 

Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Strelac- Podznak Strelac ima polje braka u znaku Blizanaca. Ovde moze doci do problema jer su dvojni znakovi koji pokazuju vise brakova. Partner je komunikativan, zabavan, duhovit, mladolik, vrlo inteligentan. Ako Venera i Merkur nemaju lose aspekte ovo moze da ukaze na sasvim zadovoljavajuci brak. Obicno se sa partnerom puno putuje, razgovara, zabavlja, mogu imati i zajednicki biznis.

 

 

 

 

Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Jarac- Podznak Jarac ima 7 polje u znaku Raka i ova kombinacija je dobra. Najcesce se sudbinski srecu partneri koji se znaju iz proslog zivota. Ovo je kombinacija predodredjenosti i sudbine. Rak je emotivan, porodican tip. Voli kucu i jako je vezan za porodicu, ali cesto i za svoju majku.Ako je polje braka dobro aspektovano, onda ce njegova majka imati povoljan uticaj na odnos. Ako nije majka moze biti uzrok mnogih bracnih problema, i mesace se u brak.

 

 

 

 

Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:

Podznak Vodolija- Podznak Vodolija polje braka ima u znaku Lava koji donosi uspeh i sjaj, oba partnera su jako uspesni, karijeristi, steci ce veliki kapital. Zbog podznaka Vodolije moguci su konflikti, stresovi i napete situacije, iznenadne promene, ali se one uglavnom na kraju dobro zavrsavaju.

 

 

 

 
Odredjivanje bracnog partnera prema vasem podznaku:Podznak Ribe- Osobe sa podznakom Ribe umeju da budu veoma emotivne, romanticne, konfuzne, idealizuju svoje partnere. One ulaze u brak i zamisljaju idealan zivot, kao iz bajke, naivno pristupaju zbog cega cesto dolazi do razocaranja. Polje braka pada u znak Device i nagovestava da ce se u jednom trenutku osvestiti i shvatiti da brak nije onakav kakav je izgledao na pocetku. Tada mogu nastati problemi. Devica je racionalan znak koji cvrsto stoji na zemlji, vredan, odgovoran, disciplinovan, nije bas previse emotivno otvoren za saradnju. On je vise orjentisan na posao i zaradu sto ce osobi sa podznakom u Ribama jako smetati. Riba je zeljna topline i dubokih emocija, a Devicu zna to jako da gusi, i zato moze doci do sukoba i nerazumevanja.

 

 

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Leave a Reply

Zithromax for sale