Numerološka prognoza za četiri dana: evo kakva nas sudbina očekuje do 21. maja 2017. godine

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Velika iskušenja, ljubavna iznenađenja ili početak koji ste želeli – evo šta nas sve očekuje od četvrtka do nedelje 21. maja 2017. godine…
ČETVRTAK 18. maj 2017. godine

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju donose pozitivne energije ovoga četvrtka. To bi se moglo pozitivno odraziti na većinu ljudi, jer će se pokrenuti i stabilizovati. Energije mogu uticati na procenu nastalih situacija kroz prizmu emocija – ali imajte na umu da te procene mogu biti krajnje subjektivne. Povoljan je dan za započinjanje projekata i za nova poznanstva i ljubavne susrete. Mogući su iznenadni novčani dobici!
PETAK 19. maj 2017. godine

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju donose povećanu vibraciju nervoze ovoga petka. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetosti će biti pojačane. Kod mnogih ljudi mogle bi se javiti glavobolje koje će doći kao posledica stresa. Izgledne su ljubavne nesuglasice i konflikti sa bližnjima. Klonite se ishitrenih reakcija jer će zapravo one biti okidač svih nepotrebnih svađa. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, mudar izvor zadovoljstva!

SUBOTA 20. maj 2017. godine

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energije snage i izdržljivosti u ovaj dan. Kombinacija ovih energija doneće vam novu snagu za temeljitost pri realizacija planova. Bitno je da verujete u sebe kako bi realizovali sve vaše zamisli i ideje. Strpljenje je i u ovome danu na testu. Budite dosledni i izdržljivi. Uspeh neće izostati.
NEDELJA 21. maj 2017. godine

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti ove nedelje. To ne mora biti nužno loše, ali i u ovome danu treba biti što mirniji i strpljiviji. Danas biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je povoljno aspektiran za druženje sa porodicom i prijateljima. Pokušajte što manje da trošite energiju pa se nikako nemojte opterećivati kućnim poslovima i svim onim što vam ne odgovara u tom trenutku. Ako ste u mogućnosti povedite porodicu na ručak, a sebi priuštite masažu.

Izvor: TarotGalaxy/Atma

Zithromax for sale