NUMEROLOGIJA ZA 2018: Izračunajte lični broj za ovu godinu i saznajte ko može da očekuje nov početak, a kome se smeše ljubav ili avantura

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može da se sabere unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava se kada i naš život.
Pripremio: Aleksandar Tomić
vaka godina unutar ciklusa ima svoju jedinstvenu temu, odnosno značenje s kojom će se svako od nas susresti u nekom delu svog života.

Saznajte šta vam govori vaš lični godišnji broj

Postupak izračunavanja ličnog godišnjeg broja i analiza dobijenog broja:

1. korak
Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec), saberite ih i dodajte godini koja dolazi (2018.).

Primer: Ako ste rođeni 12. juna, uradite sledeće: 1+2+0+6+2+0+1+8=20

2. korak

Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš lični broj godine. Ali, ako ste pak dobili dvocifreni broj (kao u primeru), saberite dobijene brojeve.

Primer: Ako ste dobili broj 20, uradite sledeće: 2+0=2, što znači da je vaš lični godišnji broj 2.

3. korak
Nakon što ste dobili jednocifreni godišnji broj, saznajte šta se skriva iza ove brojke. Ovaj broj može da vam pomogne oko životnih odluka u nadolazećoj godini i da vam sugeriše šta možete da učinite kako biste poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate lični broj osoba s kojima ste povezani i za koje se veže vaš život, jer na taj način možete da razumete njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

Lični godišnji broj 1
(novi početak, akcija, životne prilike)

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate da rasporedite kroz čitavih 12 meseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećeno vama.

Lični godišnji broj 2
(strpljenje, odnosi, balans, emocije)

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreće se sporo te vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. Ali neka vas manjak akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali značajne promene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju .morate da izgradite u ovoj godini.

U ovom razdoblju na prvom mestu su ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaša iskrena osećanja. Osobe koje su u vezi u ovoj godini će saznati da li je to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli da upoznaju nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

Lični godišnji broj 3
(socijalizacija, komunikacija, kreativnost)

Za razliku od druge koja može biti frustrirajuće spora, treća godina je mnogo energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na videlo dolaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

U ovoj godini trebalo bi što više vremena provoditi u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a za uzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to dobro “podebljajte”!

Lični godišnji broj 4
(red, trud, planiranje, ulaganje)

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje su vrlo važni faktori zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje.
To može da uključuje brigu o vašem zdravlju i telu, neki oblik štednje, promene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 meseci rezervišite i za planiranje budućnosti. Postavite sebi jasne ciljeve, razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

Lični godišnji broj 5
(avantura, napredak, promene)

Nakon što su četvrtu godinu obeležile velike promene, planovi i težak posao, peta godina donosi očekivane i neočekivane promene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja i stavova ili životnog stila.

Bilo kako bilo, otvoriće vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novca i zato je važno da budete umereni.

Lični godišnji broj 6
(Ljubav, porodica, odgovornost)

Ovu godinu obeležiće nesebičnost te je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte da budete što pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovaj period neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispuniće vas više nego što mislite.

Šesta godina je u znaku ljubavi te ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u njoj mogu očekivati veliki korak prema napred. S druge strane, loše i “klimave” veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

Lični godišnji broj 7
(preispitivanje, lični i duhovni rast)

Godina broj 7 posvećena je isključivo vama. U ovom periodu je vrlo važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako biste shvatili ko ste, šta zaista želite, šta vam smeta i za čime žudite. Ovaj period ne teži za poslovnim uspesima, već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada uradili i što želite da uradite.

U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate da radite na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili pak krenite na neki kurs ili usavršavanje. Šta god to bilo, važno je da vas ispunjava i veseli.

Lični godišnji broj 8
(lična moć, finansije, karijera)

Ova godina je u znaku posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu da budu nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva.

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj godini će se pokazati i isplatiti. Ali isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu obiti o glavu. Dobro razmislite šta želite od života i tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

Lični godišnji broj 9
(Transformacije, završetak)

Ovo je poslednja godina životnog ciklusa, pa je fokusirana na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli i pripremu za novi početak. Najvažniji deo ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi, mestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za “čišćenje” života, a sve kako biste mogli da krenete napred i okrenete se boljim stvarima u životu. Iako 9. godina predstavlja završetak, ona je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.
Izvor: Zadovoljna

Zithromax for sale