Numerologija – Sta brojevi govore o Vama:

 

 

Izracunavanje Vaseg licnog broja: Primer  23.8.1983. :  2+3+8+1+9+8 +3 = 7

BROJ 1:

Ukoliko je Vas broj jedan Vas zivot karakteriše potreba za licnom ispunjenoscu, nezavisnost i individualnost. Jedinice karakterise: sticanje, inicijativa, nezavisnost, vodjstvo i individualnost.
Kao pripadniku ovog broja, svrha Vaseg zivota je sticanje istinske nezavisnosti. Veoma je vazno da naucite da se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se nasli u zivotnim okolnostima gde je potrebno da zavisite od drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tokom zivota da postignu idealno zivotno okruzenje. Vi nikada necete biti neciji pratilac. Ceo zivot cete teziti nezavisnosti.
BROJ 2:
Ukoliko ste rodjeni u ovom broju vrlo je verovatno da ce Vas zivot biti okarakterisan kroz Vasu produktivnu interakciju sa drugima. Imate snazan osecaj za pravdu i imate sposobnost da drzite stvari u ravnotezi u odnosima sa drugim ljudima. Dvojke karakterise: saradnja, posredovanje, uvazavanje drugih, partnerstvo i prilagodljivost.
Kao pripadnik ovog broja, Vi ste izuzetno osecajni i prilicno brinete za druge. Vi se trudite da u drugima vidite ono najbolje i zelite im najbolje. Dok god budete pazili da ne budete prevareni i pazili na sebe dotle ćete Vi moci pozitivno da uticete na zivote drugih. Verujte svom osecaju sto se drugih tice i proverite sve. Vi ste neko koga treba imati u blizini u kriznim situacijama, Vas zdrav razum i stabilna priroda su od velike pomoci.
BROJ 3:
To su veoma duhovite i kreativne osobe. Optimisticne su i mogu prevladati mnoge nedace.Takodje su i velikodusne osobe.Poseduju talent za kreativnost i samoizrazavanje. Imaju mogucnost pronaci pozitivnu stranu u svemu. Dosta su otvorene i ambiciozne osobe. Dobri su slušatelji i svesni su tudjih emocija i osecaja. Radosne su, duhovite i sarmantne osobe.
Poseduju odlican dar za brbljanje i vole biti u centru paznje.To su osobe koje ne znaju bas rukovati s novcem. Kada su povredjene znaju se povuci i postanu neraspolozene, a ponekad znaju i ostro kritikovati ljude oko sebe. Nisu dobri organizatori i svoje odgovornosti ne shvataju ozbiljno. Te osobe vole i uzivaju biti u centru paznje.Njihove lose mane su to sto se daju lako povrediti i veoma su ranjive osobe. Mogu postati hirovite i cinicne osobe.
BROJ 4:
Osobe s brojem 4 su odlucne osobe, sa snaznim idejama. Postene su i pravedne osobe. Ne vole osobe koje su nepostene i nepravedne. Uporne su i prevladavaju ogranicenja. Iskrene su i imaju jake osecaje za dobro i lose. Odane su osobe onima koje vole i vole timski rad. Hrabre su osobe i izuzetno oprezne. To su osobe koje su na zemlji, nisu umisljene.
Njihove lose osobine su to sto znaju biti tvrdoglave, krute ili previse ozbiljne osobe. Oprezne su osobe koje se drze svojih planova dok ih ne ostvare, a to zna potrajati i znaju propustiti prave prilike u poslu i ljubavi. One misle da imaju sve pod kontrolom. Ne znaju se opustiti i velike ideje zadrzavaju za sebe.
BROJ 5:
Optimisticne osobe koje nadahnjuju druge ljude oko sebe. Oni traze slobodu, avanturisti su. Vole promene i vole upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva. Traze promene u zivotu i vole raznolikost. Sigurni su u sebe. Imaju slobodan duh i vole kada im je svaki dan razlicit. Odlicno razmisljaju i deluju na druge. Vole biti ukljuceni u nekoliko stvari u isto vreme.
Nedostaje im discipline i rada. Slobodu i potrebu za avanturom je ponekad tesko kontrolisati, a to ih moze odvesti na krivi put, moze im uzrokovati probleme s drogom, alkoholom ili prejedanje u hrani. Losa osobina takvih osoba je to sto su previse znatizeljni, moraju sve znati, svugde zabadaju nos. Ponekad se znaju ponasati kao mala deca.
BROJ 6:
Sestice su u jednom duzem periodu uspesnije u porodicnom zivotu, profesionalnom radu i ljubavi nego nesmotrene Petice ili blistave Trojke. Uspehe u zivotu sestice gotovo po pravilu postizu pre usporenih Cetvorki, a po mnogo cemu imaju karakteristike sasvim suprotne od Petice. Sestice su najsretnije kada su na mestima ili situacijama koje su im dobro poznate i kada su okruzene ljudima koje dobro poznaju. Sestice vise vole stare prijatelje nego nove: draza su im stara iskustva nego nova: vise cene udobnost od avanture, klasiku od eksperimenta. Znaju da vole, ljubazne su, pouzdane, verne i iskrene. Sestice su u sustini – sretne osobe.
BROJ 7:
Ukoliko je Vas numerološki broj sedam, dubokoumnost i sposobnost za sticanje znanja iz gotovo svega ce biti nesto sto ce Vas pratiti jos od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovnijim brojem i kvaliteti kao sto su intuicija su narocito izrazeni.
Osobe rodjene pod numeroloskim brojem sedam su obicno miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, mozda necete imati puno prijatelja, ali one koje steknete ce sigurno biti pravi. Kao prijatelji ste veoma milostivi i brizni.Vrlo cesto bicete u mogucnosti da nepogresivo otkrijete ukoliko neko zeli da Vas prevari. Balansiranje između vremena koje provodite sa drugima i vremena koje Vam je potrebno da budete sami u svojim mislima je od sustinskog znacaja za Vas.
BROJ 8:
Osobe s brojem 8 su nadahnuce drugim ljudima, uticajni su, ambiciozni, kreativni, tolerantni i novac im nije bitan. Oni su uravnotezeni, snazni, uspesni i realni, ne sanjare. Sposobni su, ucinkoviti i dobro ce prosuditi neciji karakter. Veoma su uspesne osobe. Ne vole licemerje i ne tolerisu ljude koji se ne znaju ponasati i koji vole tracariti. Sve ce uciniti za svoju porodicu i prijatelje.
Njihove lose strane su to sto mogu biti okrutni, koji put neosetljivi, nasilni i pohlepni. To su tvrdoglave, nestrpljive i arogantne osobe.Netakticne osobe koje vole zapovedati, oholi, pohlepni su i superiorni. Oni su rodjeni s tim losim osobinama. Njih privlaci finansijski uspeh i to je njihov najvazniji zivotni put.
BROJ 9:
Osobe rodjene pod numerološkim brojem devet su najveci filozofi medju brojevima. Teznja da odrzite uzvisen polozaj koji poseduje odredjene odgovornosti bice veoma izrazena kod Vas. Milosrdje i odustajanje od materijalnih dobara za opste dobro moze da bude redovna pojava kod ovih osoba.
Devetka kao licnost ima tendenciju da bude pouzdana i casna osoba bez predrasuda i sa dubokim saosecanjem prema manje srecnim ljudima. Vodjeni zeljom da stvari ucine boljima, devetke ce Vam pomoci na bilo koji moguci nacin.

 

Priredila astrolog  Ana Savovic

 

Zithromax for sale