Numerologija – karma vašeg broja – prošla inkarnacija

ŠESTICE

Najinteresantniji prošli važan život imale su sadašnje šestice u ličnom broju. Žao mi je, ali vi plaćate najjaču ličnu karmu koju ste zaslužili u nekom od prošlih života. Bilo čime da ste se bavili, bili ste ubice. Među vama bilo je kurtizana, onih koji su držali javne kuće, čedomorki i dželata.
Svi ste u ovom životu izuzetno šarmantni i zračite. Mnogi od vas imaju zadatak da rađaju više dece bez obzira kom polu pripadali. Nekima je od vas uskraćeno da ikada imate decu, a mnogima nije dato da zasnuju bračnu zajednicu. Taj lični karmički dug platićete samo rađanjem novih života.

156

Za vas je u ovom životu važan prošli život koji ste proživeli u Francuskoj. Nažalost, bili ste dželat za vreme Buržoaske revolucije. Niko od vaših rođaka i prijatelja nije znao čime se bavite. Uvek ste imali kapuljaču preko glave. Sami ste bili ubeđeni da radite izuzetno častan posao. Niste bili svesni da ljudski sud i ljudsko pravo nije i Božja volja. Nalazili ste posebno zadovoljstvo u obavljanju tog posla. Iako ste čuvali tajnu svog posla, otkrio vas je otac pogubljenog plemića. Posle dvadeset godina ubio vas je na vrlo zastrašujući način.
Sada ste osoba koja puno razmišlja pre nego što donese odluku. Bez obzira kom polu pripadate, u ovom životu imate problema sa respiratornim sistemom. Vaša duša nije zaboravila na opreznost.
Sledeći život će vam biti izuzetno interesantan, daće vam ponovo sličnu sudbinu i način da ispravite ovaj prošli negativni život. Bićete sudija.

246

Jedan od važnih života koji ste proživeli, a koji direktno utiče na sadašnji, proživeli ste u Rumuniji. Bili ste žena – ciganka, najlepša u okolini. Svi muškarci su ludeli za vama i želeli da vas imaju pored sebe. Nažalost, mnogi su zbog vas u raznim tučama izgubili život. Nije vas to nimalo uzbuđivalo, oholo ste i s prezirom gledali na njih kao na budale. A onda, posle mnogo biranja iznenada ste se zaljubili u lokalnog veleposednika. Njemu je bio kapric da ima najlepšu ciganku koju su svi želeli. Ostajali ste trudni i tri ste deteta ugušili odmah nakon rođenja. Izazvali ste i nekoliko namernih pobačaja. Veleposednik vas je izgustirao i ostavio, vaši vas više nisu hteli. Oterali su vas iz čerge, jer ste prekršili njihove običaje. Lutali ste dugo i na kraju se udali za daleko starijeg čoveka od sebe koji je bio udovac. Naravno, kazna vas je stigla još u tom životu i do kraja niste imali dece.
I sada u ovom životu imate dar šestog čula. Vredni ste i odgovorni i naravno, šarmantni.
U sledećem životu bićete umetnik na daskama koje život znače. Bavićete se glumom i ponovo ćete biti žena.

336

Svoj prošli važan život, takođe ste živeli u Srbiji. Bili ste neka vrsta spone između Srba i Turaka. Turci su vam debelo platili da ubijete Srbina koji im je u to vreme smetao. Vi ste to učinili, jer ste se polakomili na zlato koje su vam Turci dali. Vremenom ste oženili udovicu čoveka koga ste ubili, te nasledili i svu njegovu imovinu. Posle mnogo godina, sin ubijenog je doznao za vaše zlodelo i pred celim feudom nabio vas je na kolac. U tim poslednjim momentima svog života, gorko ste se kajali, no učinjeno niste mogli da povratite.
Zato vam je u ovom životu dato da činite svima koji zatraže uslugu od vas, a i da sami nudite pomoć kada je nekome potrebna. Dat vam je jedan vid višeg uma i ljubav prema životinjama. Moralnost vam je na visokom nivou, jer ćelije sećanja nose to poslednje pokajanje. U ovom životu takođe obratite pažnju na arterijsku cirkulaciju i postoji mogućnost da imate problema sa kukovima i stopalima.
U sledećem životu bićete neka vrsta lekara za dušu. Neće to biti u klasičnom smislu psiholog ili neuropsihijatar, već nešto između medicine i alternative.

426

Kada budete pročitali šta ste bili u vašem prošlom životu, nećete verovati, jer sve ono što nam ne odgovara, skloni smo da proglasimo netačnim. U prošlom životu živeli ste u Nemačkoj i bili ste žena. Vaša lepota tog vremena vam je omogućila da budete najomiljenija noćna dama u najelitnijoj javnoj kući. Ovaj prošli život važi za osobe rođene posle 1946. godine. Pored svog zanata kojim ste se javno bavili u slavu Rajha, bili ste špijunka koju su plaćali za tajne koje je izvlačila od svojih klijenata. Jednog dana ste dobili zadatak da ubijete visokog oficira, što ste vi i uradili, stavivši mu otrov u piće. Otkrili su vas na samom kraju rata i ubili. Mnoge tajne koje ste vi saznavali iz krevetske radionice poslužile su za mnoga pisana dela i romane.
U ovom životu, sem šarma i lepote koje ste poneli iz prošlog života, vi ste izuzetno vredna i radna osoba. Takođe posedujete moć šestog čula, naprosto znate da nešto znate, iako to ne umete da objasnite. Iz tog života ostao vam je problem sa cirkulacijom, kao i problem sa organima za reprodukciju. Čulna uživanja koja su vam bitna, nose sećanja na prošli život. Kreativni ste i posedujete umetnički talenat.
U sledećem životu bićete umetnik koji će graditi i za to doba zgrade koje će biti više budućnost nego sadašnjost.

516

Vaš prošli život vezan je za dve zemlje. Rođeni ste i odrasli u Americi, a drugi deo života ste živeli u Vijetnamu. Ovo važi za osobe rođene posle 1975. godine. Bili ste žena i novinar. Išli ste da izveštavate sa ratišta i bili jedna od najboljih novinarki toga doba. Jednog momenta su vas uhvatili vijetnamski vojnici, silovali i pretukli. Posle par meseci, shvatili ste da ste iz te situacije ostali trudni. Rešili ste se nerođenog deteta i samim tim navukli neoprostivi greh. Bili ste svesni toga i prestali ste da budete oprezni u vašim izviđanjima. Jednog momenta kada ste hteli da što ekskluzivnije izvestite svoje čitaoce, vijetnamski vojnici su vas zarobili i ubili.
U ovom životu se trudite da duh i materiju, kao i racio i intuiciju, dovedete do savršenstva i kreativnosti. Dobili ste dar za umetnost i pisanje, kao i govorničku veštinu. Kao da vas i sada ne drži mesto, volite promene i putovanja. Takođe vas drže sećanja na prošli život, te pravite kombinacije šta bi bilo kad bi bilo, uvek dobro razmislite. Obratite pažnju na srce i vaša leđa, jer je to nešto što bi moglo da bude aspektovano, a tiče se vašeg zdravstvenog stanja.

696

Vi ste jedna od retkih osoba koja je imala javnu kuću u prošlom životu, a bila muškarac. Živeli ste u Holandiji. Javna kuća koju ste držali imala je mnogo lepih devojaka i žena. Imali ste posebne cene za device, a iste za ostale. Jedna od tih devojaka zaljubila se u vas. Iako ste bili sa njom, vi ste je maksimalno iskorišćavali da opslužuje i sve klijente kojih je bilo u zavidnom broju. Vremenom, devojka čiji ste vi bili izabranik, nije mogla više da podnese taj dvostruki život i počela je da vam prigovara. Njena velika ljubav je dostigla tačku kada to niste mogli da podnesete. Jedne noći, kada je bilo nevreme, ubili ste je tako što ste je ugušili. Tada ste se zarekli da više nikada nećete „petljati“ sa devojkama koje rade za vas.
U ovom životu vi imate beskrajno šarma. Veoma ste zatvoreni, iako o svima želite sve da saznate. Na neki način ste žrtva svoje porodice. Zahvaljujući karmi koju nosite, sem kad imate neki virus ili težu upalu, vi inače nemate temperaturu i ona iznosi od 37,2 do 37,5. Upravo, temperatura vas opominje na bolest, a vi plaćajući karmu, niste na to upozoreni.
U sledećem životu bićete sportista, vozač neke vrste automobila.

786

Jedan od važnih života za ovaj današnji, proživeli ste u Španiji i bili ste muškarac. U vreme najžešće Inkvizicije vi ste bili biskup. Imali ste nesreću da se zaljubite u lepu i mladu devojku koja je kao svaka dobra vernica, dolazila kod vas po savet. Iako je po kanonima vaše vere bilo zabranjeno opštenje sa ženama, vaša ljubav je bila jača. Devojka je već imala momka koga je ludo volela i nije prihvatala vaše ponude. Da biste joj se osvetili, proglasili ste je vešticom. Inkvizicija je osudila na smrt na lomači. Mnogo godina kasnije, vi ste se pokajali za učinjeno, šteta nije mogla da se ispravi.
Sada ste dobili izuzetnu moć intuicije i težite uvek ka ličnoj slobodi. I sada, kada vam nešto ne ide od ruke, a uložite mnogo truda, ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Mogli biste da imate problema sa glavom, jer negde u sećanjima nosite grižu savesti prošlih života.
U sledećem životu bićete žena i bićete monahinja. Daće vam se da tek tada shvatite šta ste to uradili za vreme vašeg prošlog života u Španiji.

876

Za vas je u ovom životu važan upravo vaš prošli život koji ste proživeli u Egiptu. Bili ste pametna i učena žena. Imali ste svoju porodicu koja vas je volela i koju ste vi mnogo voleli. Razboleli ste se u tridesetpetoj godini života. Bolovali ste od neizlečive bolesti. Iako ste bili bogati, lek niste pronašli. Kada su bolovi postali neizdrživi, a bolest uzela maha, shvatili ste da to ne možete da izdržite. Rešili ste da se ubijete, i to ste uradili tako što ste se obesili.
U ovom životu do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Često dozvoljavate sebi da pobedi animalna priroda. Vodite računa o vašim zglobovima. Vaš telesni elektricitet je izražen. To je podsvesno i imate osećaj da se tako štitite od bolesti.
U sledećem životu bićete naučnik – istraživač.

966

Svoj prošli važan život proživeli ste u Rusiji. Bili ste žena, prelepa plemkinja. Imali ste divnog muža koji vas je obožavao, ali vi njega niste voleli. Zaljubili ste se u muževljevog rođaka koji vas nije hteo. To vaša sujeta nije mogla da podnese i kada je došao u posetu vašem mužu, vi ste mu u njegovo piće sipali otrov i tako ga lišili života. Niste osetili grižu savesti, niti ste se kajali. Budući da niste voleli muža, a niste našli ljubav, niste želeli da rađate decu. Krijući od svog muža, išli ste kod žene koja vam je ubijala začeti plod. U jednoj od tih „intervencija“ dobili ste sepsu i umrli.
U ovom životu imate problem sa organima za reprodukciju, kao i sa venskom cirkulacijom. Takođe ste dosta zatvoreni i ni sa kim ne delite svoje „tajne“.
U sledećem životu bićete neka vrsta vojnog lica.

SEDMICE

Ljudi koji imaju u ličnom broju sedmicu, imali su više prošlih života vezanih za duhovnost. Neki od vas su bili duhovnici raznih vera, a najveći broj su bili i isposnici, tražeći veru koju nisu spoznali. Neke sedmice su svoj duhovni prošli život proživele na Tibetu. Neke sedmice su bile veštice ili ako su živeli u muškom rodu, razni vrači.
Zato su u ovom životu dobile veliku moć intuicije, jer čestice sećanja ne mogu i ne žele da zaborave „moći“ koje su nekada imale.
Vaša karma je da kroz duhovnost pomažete drugima, tako da bi svoja zanimanja trebali da prilagodite u tom pravcu.

167

Jedan od vaših važnih prošlih života za sadašnjost, proživeli ste na tlu današnje Italije. Bili ste žena i vaša lepota nije išla u korak sa veštičarenjem kojim ste se bavili. Za to vreme, koje je inače bilo mračno, vi ste napravili mnoga nedela. Za novac, a i iz lične osvete napravili ste mnogim ljudima pomor stoke. Onome koga ste voleli sebičnom ljubavlju, koji nije odgovorio na vašu strast, napravili ste da u bolesti, neoženjen proživi život. Svi su vas se plašili, a pogotovo lepe žene i devojke. Živeli ste jako dugo i pri kraju života ste spoznali svoja nedela. Pokajali ste se, ali prošlost niste mogli da vratite.
U ovom životu data vam je ta moć intuicije, ali i moć da upravljate otkrićima, naukom i svetlošću. Čuvajte se da slučajno u životu ne posegnete za magijom, pa ma kako ona naivna bila. Ne biste smeli ni šale radi da okrećete šolju, bacate karte ili bilo šta slično. Takođe, ne smete dozvoliti da vam to drugi rade u smislu gatanja.
U ovom životu vaš problem je venska cirkulacija i vremenom, sa godinama, možete imati problema sa bubrezima. Nemojte puno da razmišljate „šta bi bilo kad bi bilo“, već svoj život usmerite ka svetlosti.
Sledeći život doneće vam potpuno iskupljenje karme i bićete vrlo predani veri. Namenjeno vam je služenje veri u manastiru.

257

Za sadašnji život važan je vaš prošli život koji ste proživeli u Bugarskoj. Bili ste muškarac pravoslavne vere. Putovali ste po pravoslavnim zemljama, tako da ste jedno vreme živeli i u Srbiji. Vaše „zanimanje“ bilo je bogotražitelj. Tražeći veru koja vam je duboko bila u srcu, učili ste putujući od jednog do drugog manastira. Spoznaja veličine vere i Gospoda koji je uvek sa nama, za vas je bila azbuka. Niste od svoje sabraće krili svoja saznanja, niti ste držali u sebi tu ljubav koju ste imali za sve. Na svojim putovanjima ste pokupili sve ono najbolje što je moglo da vam se pruži. Vaše srce je bilo otvoreno za sva nova saznanja i nove molitve. Upokojili ste se u Gospodu u 85. godini života.
U sadašnjem životu ste dobili moć intuicije i dar šestog čula. Zbog celine informacija koje vaše ćelije sećanja nose, možete da imate manjih problema sa nervnim sistemom. I sada je vaš duh nemiran, traži promene i želju za putovanjima.
U sledećem životu bićete visoki sveštenik i završićete nedovršeno.

347

Svoj prošli život, koji je važan za ovaj sadašnji, proživeli ste u Americi. Bili ste muškarac i bili ste Indijanac. Već kao dete su vas spremali za vrača. Bili ste čuveni u svim plemenima po svojim moćima. Poznavali ste lekovitost biljaka i njihovu moć bolesti izlečenja. Koristili ste drevne rituale i celo pleme vas je podržalo. Kada su vas belci oterali u rezervat, vi ste bili jako tužni, ali ste hrabrili svoj narod da izdrži u miru i slozi.
U ovom životu su vam ostale tri osobine iz tog vremena. Dobili ste moć intuicije, dobar ste radnik; i pomažete svima kojima je pomoć potrebna. Vodite računa u ovom životu o vašim kostima i kolenu.
Sledeći život vam je namenio da budete poznati inženjer građevine. Bićete inovator i pronaći ćete novi vid gradnje, koji će i za to vreme u kome budete živeli, biti inovacija.

437

U prošlom životu ste živeli u Srbiji. Igrom sudbine i sticajem čudnih okolnosti, došli ste u Srbiju iz Rusije, u kojoj ste rođeni. Bili ste jedan od retkih ljudi koji je prenosio pravoslavnu veru. Voleli ste ljude isto onoliko koliko ste voleli veru. Trudili ste se da im na najbolji mogući način prenesete molitve koje su bile u vašem srcu, a i način kako da priđu veri. Živeli ste po svim pravoslavnim zakonima, u strogom postu, živeći od onoga što su vam dobri ljudi davali. Nije vas interesovao materijalni momenat, vaš život je bio vaša duhovnost i vaša glad, jedino glad za duhovnošću.
U ovom životu ste dobili dar predosećaja i dobro srce, kao i dobrog graditelja temelja. Obratite pažnju na vašu arterijsku cirkulaciju i na stopala. Probajte da apsolutno ne konzumirate alkohol, jer vam on može napraviti velike zdravstvene probleme.
U sledećem životu bićete iskusni pilot neke letilice.

527

Živeli ste mnogo života, ali jedini važan za sadašnji, proživeli ste na Korzici. Bili ste žena krupnih svetlih očiju. Vaše zanimanje bilo je višestruko. Kao babica porađali ste sve žene, bez obzira da li su bile plemkinje ili seljanke. Bavili ste se belom magijom i pomogli uvek kada je vaša pomoć bila potrebna. Mnoge koji su zaljubljeni, naučili ste kako da očuvaju svoju ljubav. Nikada niste pravili magiju protiv volje obe strane. Nije mogla da dođe devojka i da vas zamoli da uradite nešto da bi pridobila momka i obrnuto. Trudili ste se da očuvate samo ono što postoji. Putovali ste kroz celu zemlju i pomogli svakome za koga ste smatrali da mu je pomoć potrebna. Niste naplaćivali svoje usluge, zadovoljivši se onim što su vam davali.
U ovom životu ste dobili moć intuicije i šestog čula, ali i veliku želju za putovanjima. Nepravedno ste prijemčivi na negativnu energiju i u ovom životu ne umete da se branite od nje. Vodite računa o grudima, stomaku i probavi, jer to je nešto što bi moglo da vas muči tokom života.
U sledećem životu bićete poznati parapsiholog. Tada će parapsihologija biti priznata nauka. U sledećem životu će se završiti vaš karmički krug učenja.

617

Neće vam se dopasti kada budete pročitali šta vam je bio jedan od važnih života za sadašnji. Taj život ste proživeli u Africi. Ne možete da verujete, ali bili ste vudu vrač, i bili ste muškarac. Ljudi nisu mogli da vam plate ni sa čim, ako vi niste želeli da nešto odradite. Bili ste nemilosrdni prema svojim neprijateljima i nažalost, niste bili omiljeni među ljudima iz svoje okoline. Poznavali ste vudu magiju bolje nego iko u tom vremenu. Izvodili ste rituale koji su bili zapanjujuće precizni, kao i rezultati koje ste vi želeli.
U ovom životu ste dobili moć intuicije. Sada veoma dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Takođe ste umetnička duša, te velikim delom i u ovom životu otplaćujete karmu iz tog vremena. Povedite računa o svom srcu, pogotovo ako je neko od predaka već imao srčane probleme. Takođe bi mogla da vas bole leđa, a to je odraz vremena iz prošlih života.
U sledećem životu verovali ili ne, bićete poznati policajac za suzbijanje kriminala.

797

Vi kao i kombinacija brojeva 977 vaš važan prošli život, proživeli ste na Tibetu. Bili ste, naravno, sveštenik. Poznavali ste sve tehnike i trave, čajeve za izlečenje najtežih bolesti. Imali ste prazne kelije. Pod je bio od kamena gde se ponegde provlačila koja travčica. Tu ste polagali svoje bolesnike i izgladnjivanjem uz razne čajeve, lečili. Sve ste ih izlečili i mnogima ste produžili život za deceniju i više. Sami ste živeli skromnim i duhovno posvećenim životom.
U ovom životu ste dobili dar intuicije, kao i moć predosećaja. Vi koji ste lečili nekada, nasledili ste neke bolesti svojih predaka. Kada vam se javi doza nervoze, probajte da pozitivno mislite, jer ne zaboravite da ste nekada bili osoba vredna divljenja.
U sledećem životu bićete lekar i zatvorićete krug karmičke otplate.

887

Vaš prošli život vezan je za Australiju. Bili ste među prvim doseljenicima koji su kročili na tle ovog kontinenta. Radili ste mnogo, stvorivši zavidno bogatstvo u kome niste uživali. Prvu crkvu na tlu Australije, napravili ste upravo vi. Bili ste stočar i sve što ste zaradili, uložili ste u gradnju više svetih mesta. Doveli ste nekoliko sveštenika iz drugih zemalja, koji su vršili bogosluženje. I dan – danas postoji jedna crkva koju ste vi sagradili i čiji ste ktitor bili čitavog vašeg tadašnjeg života.
U ovom životu dato vam je da kroz život do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Čuvajte se, jer ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Moć intuicije koju ste dobili, koristite da poboljšate svoj život, a nervozu koja se povremeno javlja, probajte da kontrolišete.
U sledećem životu ćete ponovo biti farmer i bićete veoma bogati.
977

Koliko god vam to zvučalo nemoguće, jedan od vaših važnih prošlih života, proživeli ste na Tibetu. Služeći svojoj veri, našli ste vremena i za humani rad. Bili ste stručnjak za poznavanje bilja. Od njega ste pravili čajeve za čije recepte ste samo vi znali. Vremenom ste naučili momka koji je došao u vaše redove, jer ste osetili da vam život na Zemlji neće biti dug. Umrli ste tiho jedne noći, kao što ste i živeli, sa osmehom na usnama. U času tadašnje smrti ste bili svesni da ste živeli ispravno i da je vaš posao tek započet.
U ovom životu ste dobili dar intuicije i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate, i ako naučite da ih tumačite, mogli bi da budu vizije budućnosti. Nervoza koja se povremeno javlja, ne treba da vas zabrinjava. Vaš problem sa zdravljem bi mogao da bude sa visokomoždanim funkcijama i zglobovima.
Sledeći život, verovali ili ne, biće vaš povratak na Tibet i dovršićete i usavršiti znanje kada ste prošli put živeli na istom mestu.

OSMICE

Svi vi koji u ličnom broju imate osmicu, posebnog ste držanja. Ponosni ste, aristokratskog držanja. Iz vas zrači neko posebno gospodstvo. Uvek do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Često se na tom putu kod vas javlja agresivnost. Posedujete posebnu harizmu, sa željom i seksualnom energijom. Osmica vam uvek ukazuje na ambiciju, snagu, moć i konstruktivnost. Vama je izuzetno aspektovano da budete hirurg, da se bavite oružjem i ratom. Sve to što je u vašim genima nije slučajno, jer ste u prošlom životu, bez obzira kom polu sada pripadate, bili muškarac. Ovaj broj govori da ste jedan od važnih prošlih života proživeli kao vojskovođa. Mnogi od vas su u prošlom životu ostavili pečat i na današnji način ratovanja, pa bez obzira da li je to pozitivno ili negativno. Ratovali ste, osvajali, ne mareći za žrtve i gubitke koje ste imali. Zato sada u ovom životu možete da imate problema sa glavom i motoričkim nervima.
178

Jedan od prošlih važnih života koji ste proživeli u Turskoj, bio je bitan za vaš sadašnji život. Bili ste bogati aristokrata. Ljubav prema osvajanju novih teritorija napravila je od vas izuzetnog vojskovođu. Bilo gde da ste vodili bitke uvek ste pobeđivali. Sa manje ljudi pobeđivali ste neprijatelja koji je imao mnogo veću vojsku od vas. Imali ste osećaj za svakog vojnika posebno i znali ste koliko oni mogu. Vaš potčinjeni, ljubomoran na vaše uspehe, ubio vas je kada to niko nije video u četrdesetoj godini života.
U sadašnjem životu dobili ste moć intuicije, ali i veliku hrabrost i moć za konstruktivnost i takmičarski duh. Seksualna energija vam je vrlo izražena, upravo što u tom važnom prošlom životu niste imali vremena za ljubav. Sada posedujete sposobnost rukovođenja i imate veliki autoritet, postoji mogućnost da dođete do visokog položaja.
U sledećem životu ćete ponovo živeti u Turskoj i bićete neka vrsta reformatora. Završićete ciklus u mirnodopskom vremenu, a time i otplatiti karmu u celini.

268

Za vas je interesantan jedan od vaših prošlih života koji ste proživeli na tlu današnje Bosne. Bili ste feudalac, koji se nije tako i ponašao. Uvek ste bili na čelu svojih ljudi kada je trebalo braniti i odbraniti feud čiji ste vi vlasnik bili. Zaista ste bili dobar vojskovođa i dobar strateg. Karma koju plaćate u ovom životu je upravo tadašnja vaša nemilosrdnost prema neposlušnima. Kada je neprijatelj postao za vas prejak, ujedinili ste se sa nekoliko susednih feuda. Istakli ste se i nametnuli kao glavni vojskovođa, jer ste bili najsposobniji.
U ovom životu se trudite da uspostavite međusobno razumevanje i da dođete do materijalne i duhovne ekspanzije zajedno. Posedujete moć šestog čula, instinkt, kao i izraženo refleksno delovanje. Mogli biste da imate problema sa venskom cirkulacijom i organima za reprodukciju.
U sledećem životu bićete umetnik koji će se baviti nekom vrstom slikarstva. Jasno vam je da ćete već u ovom životu otplatiti karmu svih prošlih, a u sledećem na vama je da li ćete stvarati novu.

358

Vaš prošli život bio je za vas i važan život. Živeli ste na tlu današnje Mađarske u vreme velike Austro-ugarske države. Moram da napomenem da ste bili poznati vojskovođa. Vodili ste vojsku koja je bila pomešana od više naroda. Bili ste oholi, silni i neprikosnoveni. Poginuli ste na tlu današnje granice između Srbije i Mađarske od ruke savezničkog vojnika koga ste posebno maltretirali i ponižavali.
Sada pokušavate da u ovom životu dođete do harmonije, sreće, materijalne i duhovne ekspanzije. Posedujete neku vrstu višeg uma. Skloni ste da se prepustite uživanju. Posedujete ljubav prema životinjama, i kroz njih otplaćujete deo karme. Povedite računa o vašem respiratornom sistemu, a ako ste žena u ovom životu, i o vašim hormonima.
U sledećem životu bićete neka vrsta inženjera za vojnu industriju. Trudićete se da kroz taj svoj rad dođete do opšteg mira.

448

Važan prošli život koji je vezan za sadašnji život, proživeli ste u Srbiji. Bili ste plemenita roda i predvodili deo vojske protiv Turaka. Bili ste poznati po poznavanju ratne strategije. U to vreme, neki su vas smatrali herojem i rodoljubom, a drugi izdajnikom. Takvo mišljenje o vama proisteklo je iz vašeg neuobičajenog ratovanja za to vreme. Želeli ste samo slobodu Srbiji. Niste štedeli ni sebe ni svoje vojnike. Ulagali ste nadčovečanske napore da dođete do pobede. Poginuli ste na bojnom polju u četrdesetpetoj godini života.
Niste zaboravili to vreme u vašim genima, jer ste danas odgovorni i veliki tradicionalista. Skloni ste da ponekada tugujete bez, za druge vidljivog razloga. Vodite računa o vašim ligamentima, kao i o jednom od kolena.
U sledećem životu bićete neka vrsta spasitelja, opet vezano za odbranu. Sledeći život će biti i poslednji život karme, jer vi upravo u ovom životu odrađujete i plaćate više karmi odjednom.

538

Prošli život koji je važan za današnji, živeli ste u Srbiji. To je bilo vreme Prvog svetskog rata. Vodili ste jednu topovsku bateriju. Bili ste izuzetno hrabri i mnogo ste učinili za srpsku vojsku i za Srbiju. Mnogi su i pesme napisali o vama, koje i danas negde postoje. Pri povlačenju naše vojske, kada ste prelazili Albaniju, razboleli ste se i umrli. Tamo su vas i sahranili.
Sada nemate mira na jednom mestu, volite promene i putovanja i pokušavate da pomirite duh i materiju, kao i racio i intuiciju. Vrlo ste kreativni. Naklonjeni ste umetnosti i daru pisanja i govorništva. Morate da povedete računa o glavi i motoričkim nervima. Nemojte da se brinete, jer kroz poštenje vaš Anđeo čuvar bdi nad vama.
U sledećem životu ćete biti poznati političar, koji će uspeti da za zelenim stolom dostigne vrhunac koji niste mogli u vreme Prvog svetskog rata.

628

Za sadašnji život, vama je važan život koji ste proživeli u današnjoj Engleskoj. Bili ste vojskovođa u ratu između Engleske i Francuske, poznatom kao „Rat ruže“. Bili ste plemićkog porekla i dobili ste da vodite vojsku, ne po zasluzi i hrabrosti, već što je u vašem telu tekla plava krv. Kada ste ulazili sa vojskom u teške i neizvesne bitke, izvlačili ste se sa mnogo neuverljivih izgovora. U jednoj od borbi, lakše ste bili ranjeni i tu se završilo vaše vojevanje.
U sadašnjem životu dobili ste dar i umetnički talenat. Posedujete poseban šarm, kao i čulnost i hedonizam. Zdravstveno obratite pažnju na grudi, stomak i probavu.
U sledećem životu radićete nešto vezano za sudstvo. Proslavićete se kao veliki humanista i time otplatiti najveći deo karmičkog duga.
718

U dva svoja važna prošla života, živeli ste u Nemačkoj. Oba puta ste bili na čelu neke vojne jedinice, manje ili veće. Izuzetno ste bili hrabri i izdržljivi. Budući da ste bili veliki idealista, uvek ste mislili da se borite za sve te ideale. Vojska vas je volela. Glavni zapovednik vojske je kradom učio od vas. Časno ste poginuli od neprijatelja u borbi. Dugo su vas pamtili kao časnog čoveka. Poštovali su vas vaši sunarodnici, ali i neprijatelji. Prema zarobljenicima ste se odnosili prema svim pravilima čovečnosti.
U sadašnjem životu težite ka ličnoj slobodi, jer vaše čestice gena nisu zaboravile hrabrost prošlih života. Posedujete izuzetnu intuiciju i uvek naginjete ka svetlosti života. Čuvajte se da ne obolite od srca, jer vam je to aspektovano karmom predaka. Mogu da vas bole leđa i da imate manjih problema sa cirkulacijom.
U sledećem životu bićete poznati vaspitač mladih, kojima nećete dozvoliti da zaborave prošlost i da na greškama predaka stvaraju svoju budućnost.

898

Život koji je bitan za ovaj današnji, proživeli ste na tlu današnje Švedske. Bili ste Viking. Nažalost, vaše zanimanje je bilo pirat – vojskovođa. U to vreme, jedino vam je bilo važno da što više brodova i usput naseljenih mesta opljačkate, pobijete i spalite. Išli ste sve dalje i dalje, ne obazirući se na nedela koja ste za sobom ostavljali. Ubili su vas i posadu, Saksonci koje ste pokušali da orobite. Brod su vam potopili, prethodno vam uzevši ceo plen.
Sada, u ovom životu i dalje posedujete veliku hrabrost. Kada vam nešto ne ide onako kako ste zamislili, pokazujete agresivnost. I sada do uspeha idete kroz veliku borbu. Čuvajte se opekotina i vatre. Možete imati problema sa glavoboljama i bešikom.
U sledećem životu bićete čovek koji će proizvoditi hranu i sve to za mnogo ljudi. Nećete se na tome obogatiti, ali ćete platiti karmički dug u celosti.

988

Na tlu današnje Engleske proživeli ste vaš važan život, koji je bitan za vaše današnje življenje. Bili ste neka vrsta „Robina Huda“, ali niste bili on. Imali ste svoju malu vojsku i bukvalno ste otimali od bogataša, da biste davali sirotinji da preživi. Narod vas je obožavao, a grofovi i vojvode mrzeli i plašili se za svoje živote. Odolevali ste poterama devet godina i bili pobednik. Izdala vas je žena koju ste voleli. Na prevaru vas je dovela na mesto gde vam je bila postavljena zamka i mučki su vas ubili. Narod vas je dugo žalio, a vaša izdajica je ostala nekažnjena.
U ovom životu ste vrlo zatvoreni i oprezni, jer neka vrsta sećanja koju ne nosite svesno, upravo vas drži opreznima. Probajte da naučite da tumačite svoje snove, jer vam oni daju vizije budućnosti. Mogli biste da imate problema sa vašim mišićima, glavom i reproduktivnim organima. Snaga koju imate, neka vam uvek bude usmerena ka dobrom i vaš život će imati onaj smisao koji vam je karma namenila.
Verovali ili ne, u sledećem životu bićete predsednik države. Tu ćete dobiti slobodnu volju da završite sa karmom i odete na viši nivo, ili staroj dodate i novu karmu. Izbor će biti samo vaš.

DEVETKE

Svi vi koji imate devetku u ličnom broju, ostvarili ste vidljivo savršenstvo višeg reda. Devetka uvek predstavlja zakon karme. Vi ste osoba koja je dosta zatvorena, nikada nikome ne otkrivate sve svoje tajne, niti se otvarate do kraja. Imate izuzetnu moć predosećaja. Devetka u ličnom broju uvek simbolizuje dovršenje. Vi sa ovim brojem zračite neuslovljenom ljubavlju i opraštanjem. Uvek je to lepota i ljubav u nekom uzvišenom obliku. Kada bi devetka mogla da reši sve probleme sveta, ona bi to zaista i uradila. Kada devetka bude shvatila da je njen zadatak da završi nedovršene poslove, neće se osećati tužno kad tome dođe kraj. Tada može da se raduje, jer je završila posao i može da krene napred ka novim poslovima i novim iskustvima.
Sve devetke su u prošlom životu bile plemenitog roda. Bile su plemići, grofovi, princeze, kontese…
Nažalost, u svom važnom životu za ovaj život, uvek ste bili izdati od neke osobe vama drage.
Sada, u ovom životu vi ste oprezni i to je razlog što se nikada ne otvarate do kraja. Brojem devet vlada planeta Neptun, koja simbolizuje okultne, misteriozne i skrivene zakone Neba i Zemlje.

189

Vaš prošli važan život proživeli ste u Africi. Bili ste muškarac, poglavica plemena, ratnik, prek čovek, ali pravdoljubiv. Vodili ste svoj narod putem časti i poštenja. Na prvom mestu bila vam je sreća vašeg naroda, najmanje ste mislili na sebe samog. Porodici ste obezbedili sve što im je potrebno, ne misleći samo na svoje pleme. Izdao vas je sin da bi se dokopao vlasti i naravno, nasledio vas.
Sada, iako ste zadržali oprez, vi dosta razmišljate i pravite planove pre nego što donesete odluku. Moguće glavobolje, a i problem sa motoričkim nervima.
U ovom životu ste dobili posebnog Anđela zaštitinika, bez obzira kom polu pripadali.
U sledećem životu bićete neka vrsta misionara. Ponovo ćete živeti na tlu Afrike i donećete boljitak svom narodu.

279

Svoj prošli važni život, proživeli ste na tlu današnje Rusije. Bili ste žena, princeza, jedina kći tadašnjeg cara. Vaš otac se nadao da vašom dobrom udajom obezbedi naslednika krune. Nažalost, stric i brat od strica želeli su tu istu krunu, misleći da imaju više prava od ženskog deteta tadašnjeg cara. Prema vama su se ponašali krajnje snishodljivo. Uz laskanje, urotili su se sa nekolicinom neprijatelja krune i na prevaru odvukli su vas u šumu i ubili. Vaš otac se od tuge razboleo i uskoro umro.
Sada, pored opreznosti i zatvorenosti za druge, vi ste dobili moć intuicije i moć šestog čula. Vi naprosto znate da nešto znate, a ne znate kako. Morali bi da povedete računa o visokomoždanim funkcijama i zglobovima. Vaše ćelije sećanja nose uspomenu na to vreme.
U sledećem životu bavićete se nekom vrstom alternative. Lečićete fizičke i mentalne bolesti zajedno.

369

Vaš važan život vezan za ovaj današnji, proživeli ste na tlu današnje Srbije. Bili ste veliki srpski plemić. Vladali ste pravedno i srčano. Kako je Srbija u svojoj istoriji mnogo ratovala, uvek braneći se od drugih i nikada nije bila osvajač, izuzev u vreme Dušana Silnog, vi ste morali da idete i u rat. Bili ste u prvim borbenim redovima. Nikada niste štedeli sebe, vodeći računa da niko od vaših vojnika ne gine uludo. Podmuklo i tajno, izdao vas je najbolji prijatelj. Niste znali da „gajite guju u nedrima“. Ubijeni ste s leđa od ruke sluge „prijatelja“. Ostao je vaš sin koji je nastavio vašim stopama. Vaše časno ime ostalo je u sećanjima i prenosilo se s kolena na koleno, do današnjih dana.
U sadašnjem životu, bez obzira kom polu pripadate, imate poseban šarm i dostojanstvo plemstva. I sada ste dobri i želite svakome da pomognete. Neko ko je u jednom od života bio dobar, to ćelije sećanja prenose i u naredne živote.
Povedite računa o organima za reprodukciju i cirkulaciji.
U sledećem životu bićete poznati umetnik. Sve svoje emocije pretočićete u umetnost u sledećem životu.

459

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj sadašnji život, proživeli ste u Mađarskoj. Bili ste prelepa princeza. Imali ste brata i dve sestre. Veoma ste voleli da putujete i da upoznajete nove zemlje i nove ljude. Na jednom od mnogih putovanja, u vas se zaljubio plemić iz Srbije. Odbili ste ga, jer ste ga smatrali nedostojnim sebe. Pogrešili ste i to je najveća karma koju danas plaćate. Udali ste se za sebi ravnog, koga su vam odabrali vaši roditelji. Niste bili srećni. Smatrali ste da su vas izdali, jer ste se u međuvremenu zaljubili. Tada ste shvatili kako je bilo teško odbijenom plemiću.
Sada nosite tu tajanstvenost i nepristupačnost prema drugim ljudima. Uvukli ste se u sopstvenu ljušturu i ne dozvoljavate nikome da prodre u vaše „tajne“.
U ovom životu postoji mogućnost da ostanete bez bračnog druga, no sreću ćete ipak naći.
U sledećem životu bićete čuveni parapsiholog, jer već u ovom imate predispozicije ka tome.

549

Za današnji život, važan život proživeli ste u Rusiji. Bili ste muškarac, veliki knez. Živeli ste pored velike vode. Bili ste oženjeni prelepom ženom druge vere. To nisu mogli da podnesu vaši rođaci. Nova kneginja je prihvatila vašu veru, ali se nije odrekla svoje. Vaši rođaci, izdali su vaše poverenje i tajno otrovali vašu ženu. Bili ste svesni da kneginja nije umrla prirodnom smrću i da je tu neko drugi umešao prste. Razočarali ste se i niste se ponovo ženili. Umrli ste bez poroda, ne ostavivši naslednike.
Sada, u ovom životu, sem što ste zatvoreni za druge, učaureni u svojoj kućici duše, volite promene. Pored karme svojih prošlih života, vi nosite i karmu svojih predaka. Povedite računa da sa godinama ne dobijete povišen šećer u krvi. Obratite pažnju na svoj respiratorni sistem.
U sledećem životu bavićete se nekom vrstom istraživačkog novinarstva.

639

Italija je zemlja u kojoj ste proživeli jedan od vaših važnih prošlih života. U tom životu bili ste žena, plemkinja iz čuvenog roda. Imali ste nesreću da se zaljubite u običnog čoveka, koji nije bio plemić. Planirali ste da sa njim tajno pobegnete daleko i živite zajedno. To je bilo čudno vreme, kada je bilo nezamislivo da se plemkinja ne uda za plemića. Izdala vas je vaša sluškinja. Njega su ubili, a vas poslali u samostan.
Sada, u ovom životu, vi posedujete nezamisliv šarm i naravno, veoma ste zatvoreni za okolinu. Dobili ste moć predosećaja, upravo da bi vam opreznost sada pomogla.
U sledećem životu bićete neka vrsta psihologa.

729

Svoj važan prošli život proživeli ste u Francuskoj. Bili ste žena plemićkog roda. Bili ste jedna od retko učenih žena. Učili ste kradom, da vas ne bi ismejavali. Bavili ste se izučavanjem i proučavanjem astrologije. Niko nije znao za vaša interesovanja, a još manje za proučavanje. Slučajno vas je otkrila vaša sestra, koja je bila priglupa, ali veoma zlobna. Rekla je to vašem ocu, koji vas je strogo kaznio i oduzeo vam sve knjige. Ubrzo su vas udali za plemića iz susedne zemlje. Čitav taj život ste proveli nesrećni i tajno proučavali mnoge nauke.
U sadašnjem životu dobili ste najlepše darove koji se daju jednom čoveku. Imate moć predosećaja, velike intuicije i šestog čula. Vi mnoge stvari znate, a ne znate kako ih znate, naprosto ih znate. Vi biste zaista mogli da budete izuzetan numerolog na prvom mestu, zatim astrolog, ili neki parapsiholog.
U sledećem životu bićete čuveni lekar za alternativu.

819

Španija je bila zemlja gde ste proživeli svoj prošli život koji je važan za ovaj sadašnji. Bili ste veoma specifični, jedan od retkih plemića koji je bio i vojskovođa. Bili ste izuzetno lep muškarac, hrabar i častan. Ljudi su vas voleli i izuzetno poštovali. Često ste žrtvovali sebe da biste pomagali drugima. Kako dobri ljudi izazivaju zavist i ljubomoru onih loših, to se desilo i vama. Izdao vas je neprijatelju vaš rođak. Izgubili ste bitku i povukli se na svoje imanje. Imali ste divnu porodicu koja vas je volela i tešila u teškim trenucima.
U sadašnjem životu naučili ste lekciju i prvo dobro razmislite pre nego što nekome verujete ili se upustite u neki posao. Kao nagradu iz prošlog života sada ste dobili Anđela čuvara koji vas štiti u teškim situacijama.
U sledećem životu bićete industrijalac.

999

I vi ste svoj prošli važan život proživeli u Francuskoj. Imali ste nesreću da budete plemić za vreme Buržoaske revolucije. Pobegli ste sa svojom porodicom i skrivali se zajedno sa svojim slugom u koga ste imali previše poverenja. Činili ste mu pre toga mnogo, čak ste mu obećali i novac i pravo bogatstvo, ukoliko budete preživeli opšti masakr. Nažalost, izdao vas je upravo taj sluga i završili ste kao i svo plemstvo toga doba.
Sada imate poseban strah od otvaranja prema ljudima. Sve možete da saslušate, ali ćete uvek odlučiti i uraditi po svome. Vodite računa o vašoj kičmi i stopalima, a pogotovo o bolestima koje su imali vaši preci.
U sledećem životu bićete monah i time završiti krug karmičkih plaćanja

Zithromax for sale