Numerologija – Broj sedam:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Da bi ste izracunali Vas broj potrebno je da saberete datum i godinu Vaseg rodjenja i sve svedete na jedan broj, npr: 23.8.1983,  2+3+8+1+9+8+3 = 7.

Broj sedam: Broj tajanstvenih moci i mistike. U proslosti su mu pridavana ezotericna svojstva. Sedmi sin sedmog sina u proslosti je smatran posebnom licnoscu koja je ovladala misticnim silama vidovistosti i proricanju.
Najpoznatiji numerolozi i danas su uvereni da ima istine u tim drevnim verovanjima. Sedmice, kazu, privlace okultno i uzivaju u neobicno bogatom unutrasnjem zivotu, mastovite su i pronicljive. Njihova sklonost ezotericnim, filozofskim i misticnim ucenjima moze da postane zivotno opredjeljenje. One zele da proniknu u dubine vlastitog bica, u “unutrasnji prostor” dusevnosti, da objasne neobjasnjivo.
Zbog toga su neretko toliko zaokupljeni tim temama da porodicama i prijateljima deluju povucenim i cudnim. To je i jedan od negativnih aspekata Sedmice. Drugi vole povucenost i cutljivost. Ovakve Sedmice imaju snazan um i sposobnost izrazite kreativnosti, koju, na zalost, tesko uspevaju formulisati kako bi je mogli i drugi shvatiti. Sedmice obicno koracaju – ispred vremena.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale