NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 23. JULA 2017: Raku je veza na testu, avantura za Ovna, uzbudljiva romansa za Vodoliju

Nedeljni ljubavni horoskop od 16. do 23. jula 2017: Ova sedmica će biti prilično šarenolika na emotivnom planu, možete očekivati svašta – od iznenadnih susreta, turbulencija u vezi, brzinskog zaljubljivanja do velikih sukoba. Saznajte šta očekuje vaš znak u narednom periodu.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Jupiter u sedmom polju, u opoziciji sa Mesecom, ukazuje na neslaganja koje može da preraste u ozbiljan sukob, pa je najbolje da malo primirite strasti i sačekate sa važnim odlukama. Usamljeni će imati priliku za avanturu, koja će početi iznenadnim susretom, a završiti se onako kako okolnosti i vaša natalna karta nalažu.

Vladar vašeg sedmog polja Mars, u znaku svog pada ali i svog triplicitetnog vladarstva, iskazuje vašu želju za nekom dubljom promenom. Ali, pošto je trenutno združen sa Suncem, svaka promena će nalikovati na sukob i rat pre nego na planirani događaj. Obuzdajte reakcije, smirite emocije.

Venera u vašem prvom polju donosi potrebu za kvalitetnim odnosima u vezi, za ispunjenošću i za uzajamnom podrškom. No, sa druge strane, Saturn sreću kvari. Stoga se ne zalećite već uzmite ono što vam se pruža i sačekajte bolje vreme za kompletno zadovoljstvo.

Emotivno stanje je raznoliko, uglavnom potencirano drugim životnim dešavanjima i stanjima. Venera u dvanaestom polju mora postojeće veze staviti na testove, ali i pružiti mogućnost da se dese i neplanirane stvari. Pazite šta želite, možda vam se ostvari.

Merkur u vašem znaku naglašava da ste željni lepih dešavanja u životu, novih susreta, novih lica. Problem sa ovako postavljenim planetama je nestalnost jer je podržan aspektom Venere iz polja prijatelja pa je teško oceniti ko je zanteresovan za vezu, ko je samo tu radi svoje popune slobodnog vremena.

Kako Venera u polju karijere čini da se stvari oko posla ubrzavaju, tako ukazuje i na mogućnost dešavanja vezanog za neku osobu koja je do sada bila prisutna samo u poslovnim varijantama. Sada bi to moglo da preraste u emotivnu vezu, pogotovo što Venera i Jupiter, vaš vladar polja partnerstva imaju dobar aspekt.

Mars, vladar vašeg sedmog polja i sunce združeni u polju karijere ne daju previše prostora za emocije, tako da je potreban dodatni trud koji morate uložiti za ova pitanja. Nije pravi trenutak za razrešavanje emotivnih problema, jer biste tako samo još više zakomplikovali situaciju.

Venera je u polju koje ne vidi svoj domicil u pitanju vašeg sedmog polja, to jest, polja partnerstva. To je znak da se između vas i partnera umeću razna pitanja kojima je zajedničko to što preipituju odnos na poprilično nerealan način. Potrudite se da vas niz sitnica ne navede na pogrešne odluke.

Venera u sedmom polju donosi brojne prilike, te ukoliko se ništa ozbiljno ne dešava problem je u vama i Saturnu koji u vašem prvom polju boravi već poduže vreme. Razmrdajte se malo i krenite događajima u susret. Ni najbolji aspekti planeta se neće realizovati ako tome ne dodate makar malo voljne akcije.

Konjunkcija Marsa i Sunca u sedmom polju po osnovu partnerskih odnosa unosi dodatne tenzije i ukazuje na nepovoljne ili manje povoljne ishode odluka i događanja koji su pred vama. Uzdržanost i analiza događanja umesto prostih reakcija umnogome pomažu da kontrolišete situaciju.

Emocije su podložne uticaju spoljnih okolnosti, pa je neophodno da stres i napetost koja dolazi sa polja posla ne pređe i na druge segmente života. Oni koji su u vezi prolaze kroz manje turbulentan period, dok oni koji su slobodni imaju priliku za novim intrigantnim poznanstvom i započinjanjem nove uzbudljive romanse.

Vladar polja partnerstva, Merkur u brojnim aspektima, prevashodno u vrlo dinamičnom odnosu sa Venerom, daje mogunost brojnih događanja u vezi sa emotivnim životom. Na vama je da ispratite taj intezitet i vidite šta Vam planete nude tokom nastupajućeg perioda.

Izvor: novosti/ astrosudbina

Zithromax for sale