NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JUNA 2017: Rak ljubomoriše, Ribe na raskršću, Lav nespokojan

Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 18. juna 2017: Sudeći po astrološkim predviđanjima, biće ovo poprilično napeta sedmica za većinu horoskopskih znakova. Trzavice, nesporazumi, neodlučnost šta i kako dalje obeležiće im emotivni život u narednom periodu.

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
OVAN

Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

BIK

Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

BLIZANCI

Saturn u sedmom polju „hladi“ sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

RAK

Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvek nešto zabrlja. Ko zna, možda to radi namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?

LAV

Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

DEVICA

Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

VAGA

Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoveštava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rešenja.

ŠKORPIJA

Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

STRELAC

Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

JARAC

Mars iz sedmog i Mesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savet je da izbegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

VODOLIJA

Odnos sa partnerom je pomalo napet. Iako se trudite da otkrijete kako ste dospeli u ovakvu situaciju, nažalost, ne možete ni da naslutite razlog. Jednostavno, ceo period je takav i nemojte tražiti razne izgovore kako biste izbegli suočavanje sa partnerom. Pustite da se događaji spontano odvijaju.

RIBE

Emocije su toliko uzburkane da je došao trenutak da se neke stvari menjaju. Ribe koje su u vezi trebalo bi da odluče da li će u njoj ostati ili krenuti drugim putem.

Izvor: novosti/ astrosudbina

Zithromax for sale