Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. jula 2017. godine: sedmica ljubavnih tenzija i povoljnih finansija

Pun Mesec i čudesno kretanje planeta učiniće da svetlo ljubavi treperi i upozorava na rizične letnje romanse, dok na polju finansija sleduje neočekivana nagrada! Proverite šta vašem znaku predviđa nedeljni horoskop…
Pripremio: Aleksandar Tomić

Posao – Ovu nedelju obeležiće pun Mesec u Jarcu, pa će posao, karijera i porodični odnosi biti u prvom planu i na neki način isprepletani. Imate potrebu da ubrzate dešavanja, ali radije obuzdajte impulsivne reakcije i nestrepljenje jer biste takvim ponašanjem mogli da ugrozite povoljan razvoj događaja.

Ljubav – Pun Mesec u kvadratu sa Jupiterom koji je već dugo u polju partnerstva, donosi tenzije u ljubavnim vezama, ali sve se na kraju završava dobro, zahvaljujući trigonu Venere i Jupitera. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da započnu novu romansu.

Zdravlje – Više se odmarajte i obratite pažnju na ishranu.

Posao – Čim je Venera, vladar znaka, promenila polje i prešla u ono koje se odnosi na prihode, situacija na finansijskom planu je polako počela da se stabilizuje. Cela nedelja biće obeležena pomenutim aspektom, pa slobodno počnite da rešavate novčane probleme. Uspeh je zagarantovan.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Mars, združen sa Suncem tokom faze punog Meseca, siguran je znak tenzija u vezi koje će dovesti do trajnih promena. Pun Mesec je uvek znak da je na neki način jedan ciklus okončan, i da je došlo vreme da se neke stvari menjaju.

Zdravlje – Povedite računa o pritisku i srčanom ritmu.

Posao – Venera u prvom polju donosi razne povoljnosti, dobro raspoloženje i uzbudljiv provod. No, to je za polje posla nedovoljno i potrebno je malo više truda da se radne obaveze dovrše po planu. Sa druge strane u polju novca, konjunkcija Marsa i Sunca, upozorava da bi trebalo da smanjite troškove.

Ljubav – Zbog opozicije Venere sa Saturnom koji je već dugo u sedmom polju, moguće su tenzije u komunikaciji sa voljenom osobom. Sa druge strane gledano, sve ono što nemate čini se boljim od onoga što imate. Pazite šta radite, ako ne želite da ugrozite postojeći odnos.

Zdravlje – Obratite pažnju na ispravnost hrane jer postoji mogućnost trovanja.

Posao – Vladar karijere Mars, u vašem znaku, u konjunkciji sa Suncem ukazuje na želju za napredovanjem, ali u fazi punog Meseca to neće biti moguće zbog raznih (ne)vidljivih prepreka. Aspekti Marsa sa svetlima uvek simbolizuju tenzije, pa je najbolje da u ovom periodu spustite loptu i smanjite tempo.

Ljubav – Emocije, sa ovakvom tenzijom na nebu jesu nešto što je u trećem planu. Upravo zbog toga morate razumno sagledati odnos sa voljenom osobom, kako biste ublažili napetost i komplikacije zbog povređenog ponosa. Veze koje ne počivaju na čvrstim temeljima biće na iskušenju.

Zdravlje – Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica velikih očekivanja i slabe realizacije.

Posao – Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje poprilično komplikuje poslove, jer ona vlada vašim poljem karijere.
Komplikacija emotivnog života
Sve što ste planirali se komplikuje, iako na pozitivan način, iskrsavanjem nekih neplaniranih, na prvi pogled povoljnih okolnosti. Ipak, držite se ustaljenih planova.

Ljubav – Već pomenuta Venera ulaskom u Blizance pravi aspekt opozicije ka Saturnu, vladaru vašeg polja partnerstva, komplikujući vaš emotivni život. U narednom periodu sve što prepoznajete kao šansu, može biti iluzija i želja za dokazivanjem, pa zato pripazite na ponašanje.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su srce i jetra, a kod žena i štitasta žlezda.

Posao – Vladar vam je u dvanaestom polju, pa zato budite oprezni prilikom planiranja novih akcija. Imate podršku okoline, ali ne bi bilo dobro da je trošite za nešto nerealno i teško ostvarivo. Kako god postavite stvar, nemojte se zaletati, ako ne želite da izgubite i podršku i novac.
Ljubav – Jupiter, vladar polja partnerstva, dobija trigonski aspekt od Venere, i to iz vašeg polja karijere. To praktično znači da je neko sa kim komunicirate oko posla zainteresovan za vas i na neki drugi način. U svakom slučaju, ako ste u vezi, pazite da je ne narušite avanturama.

Zdravlje – Moguće stomačne tegobe zbog pojačanog stresa i nervoze.

Posao – Jupiter u vašem znaku podstaknut je trigonom Venere koja je upravo prešla u Blizance. Vreme je da dovršite zaostale poslove. Potrudite se da revitalizujete samo najvažnije stvari da ne biste gubili vreme na nepotrebne detalje. Sunce i Mars u polju karijere unose tenzije i tamo gde ih ne očekujete.

Ljubav – Mars i Sunce, vladar i suvladar sedmog polja, osim što komplikuju polje karijere, donose i nesuglasice sa partnerom. Naredni period nije povoljan za velike odluke, pa zato pustite da se stvari odvijaju po inerciji.

Zdravlje – Neke Vage će imati problema sa bubrezima i mokraćnim putevima, neke sa grlom i disajnim putevima.

Posao – Jupiter u dvanaestom i Saturn u drugom polju, ukazuju na to da mnogo želite ali nemate mogućnosti da sve svoje planove i ostvarite. Iako je Mars, vaš vladar, u trigonskom znaku Raka, ne pruža vam mnogo šansi za nove projekte. Kako bilo, zavrnite rukave i prionite na posao punom parom. Isplatiće se.

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva, u specifičnom je odnosu sa krupnim planetama. Opozicija sa Saturnom i trigon sa Jupiterom, čine situaciju nezahvalnom za velike planove, ali pogodnom za mnogo malih dešavanja, koja čine život interesantnim. Slobodni će imati mnogo prilika za ljubavne avanture.

Zdravlje – Čuvajte se stomačnih infekcija, ojačajte imunitet.

Posao – Vladar znaka u jedanaestom polju ukazuje da je došlo vreme da se neki zaostali planovi realizuju i da se reše situacije koje su doskora delovale vrlo komplikovano.
Venera donosi nove izazove
Trigon Jupitera i Venere koja je ušla u sedmo polje nagoveštava povoljan razvoj događaja. Vrlo dobar period za promenu posla i nove ugovore.

Ljubav – Venera u sedmom polju donosi nove izazove. Uskoro ćete morati da donesete neku važnu odluku koja će bitno uticati na vaš dalji ljubavni život. Iako niste spremni za radikalne promene, kako Venera bude dublje ulazila u sedmo polje, bićete sve prijemčiviji za nova iskustva i nove odnose.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom, varenjem i stomakom.

Posao – Aspekti Meseca koji je pun u vašem prvom polju ukazuju na to da tražite neko novo rešenje vezano za posao. Moraćete da prihvatite kompromisno rešenje, ali i da nađete način da drugima razjasnite svoje stavove kako bi shvatili šta zapravo želite. Ukoliko ne uspete, ne brinite, biće još prilika.

Ljubav – Spoj Sunca i Marsa u vašem sedmom polju, pokazatelj je burnih događanja na emotivnom nivou, ali i znak da sukobe vrlo teško možete izbeći. No, nisu ni sukobi najstrašnija stvar na svetu ukoliko doprinose rešenju problema. Stoga sve što vas pritiska u narednoj nedelji pokušajte da rešite. Dosta ste trpeli, vreme je da se opustite.
Zdravlje – Mogući problemi sa kostima i zglobovima.

Posao – Situacija je prilično monotona, imate mnogo ideja ali ne i mogućnosti za realizaciju. Merkur u sedmom polju donosi dobru komunikaciju sa kolegama, a mogućnost poslovnih promena zavisi od rasporeda planeta u natalnom horoskopu. Tokom ovog perioda otvoriće vam se nove mogućnosti za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav – Merkur u sedmom polju, po pitanju emocija donosi nova poznanstva i prijateljske veze. Takođe donosi povećanu komunikaciju, ali i mogućnost da neke tajne izađu na videlo. Stoga, ako imate nešto skriveno potrudite se da tako i ostane.

Zdravlje – Mogući problemi sa srcem, ali i stomačne tegobe zbog neuravnotežene ishrane.

Posao – Saturn u polju karijere, povoljno aspektovan Jupiterom, znak je povoljnih poslovnih dešavanja. Planetarni aspekti nagoveštavaju da ćete uraditi nešto vrlo značajno, što će uticati na dalji tok vaše karijere. Venera, u opoziciji sa Saturnom, upozorava da bi trebalo da dobro povedete računa u kom pravcu vode neke odluke kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.

Ljubav – Potreba za emotivnim uzbuđenjima istaknuta je trigonom Venere ka vašem vladaru, Jupiteru. Očekuju vas romantični trenuci u društvu voljene osobe. Vreme je povoljno za ispunjenje ljubavnih snova.

Zdravlje – Premoreni ste, potreban vam je odmor. Mogući problemi sa zglobovima.

Izvor: Novosti/Mihailo Čukić

Zithromax for sale