Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. septembra 2017: sedmica prekretnica

Nedeljni horoskop obeležiće završni dani retrogradnog Merkura!
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Retrogradni Merkur u konjunkciji sa vašim vladarem Marsom ukazuje na opasnost koja vam preti u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Neko vam podmeće nogu i o vama šire tračeve, a mogući su i sukobi sa kolegama. Stoga proveravajte svaku informaciju i ne nasedajte na provokacije. S druge strane, dobar aspekt Merkura i Marsa sa Saturnom, donosi dobre vesti i neočekivano rešenje problema.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju jeste dobar znak za partnerske odnose, ali zbog sekstila sa Venerom, ljubavna dešavanja su i dalje u znaku napetosti i povišenih tenzija. Slobodni pripadnici znaka moraće da izaberu između dve vrlo slične osobe, pa je dvoumljenje neminovno.

Zdravlje – Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju posebnu terapiju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Vladar znaka, Venera je u znaku Lava, zajedno sa Marsom i Merkurom, ukazuje na tenzije na poslu. Trenutno ste na prekretnici i moraćete da donesete neku važnu odluku koja će imati presudan uticaj na vašu dalju karijeru. Vreme je da jasno definišete šta tačno želite i na koji način to možete da sprovedete, ali i da se prilagodite trenutnim okolnostima. Venera u povoljnom aspektu sa Jupiterom, donosi pozitivne promene.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva, u konjunkciji sa Merkurom znak je konfuzije i nerazumevanja. Ova situacija više opisuje partnera nego vas, jer na vaše ponašanje više utiče Venera čije kretanje upozorava da uporno sledite partnera iako nema harmonije u vezi.

Zdravlje – Čuvajte se virusnih infekcija.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Vaš vladar Merkur je retrogradan, spojen sa Marsom u Lavu, dodatno naglašava poslovne probleme i dodaje ulje na vatru u svakoj situaciji. Povedite računa o komunikaciji, o dokumentima i o informacijama koje pružate ili koje primate kako ne biste upali u konfuziju. Izbegavajte sukobe sa nadređenima.

Ljubav – Saturn iz vašeg polja partnerstva i Mars iz polja neposrednog okruženja, spojeni trigonom, ukazuju na dešavanja u krugu najbližih, koja sve češće postaju problematična. Mars uskoro izlazi, što i nije tako loše, jer onda ostaje Venera koja ide u susret trigonu sa Saturnom i donosi neki novi početak i period harmonije.

Zdravlje – Čuvajte se povreda u saobraćaju. Redovno kontrolišite zdravlje.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period je napet, naročito kada su finansije u pitanju o čemu govori stelijum planeta u vašem drugom polju. Ipak, zahvaljujući dobrim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, možete se nadati povoljnom ishodu. Ostaje vam još da rešite i neke probleme sa papirima na koje ukazuje retrogradni Merkur u konjunkciji sa Marsom, što znači da je moguća šteta ako se površno postupi.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg polja partnerstva je direktan i polako će formirati trigon sa Venerom, što je znak određene vrste stabilnosti. Naravno, na dešavanja u vašem ljubavnom životu utiču i aspekti iz vašeg natalnog horoskopa i njihova usklađenost sa trenutnim tranzitima. Slobodni imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koja radi za njih.

Zdravlje – Izbegavajte alkohol. Obratite pažnju na eventualne stomačne tegobe.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Retrogradnost Merkura u vašem prvom polju u konjunkciji sa Marsom označava gomilu kontradiktornih ideja, planova i postupaka. Vreme je da pažljivo preispitate svoje poslove i prekontrolišite listu dužnika. Počnite da rešavate zaostale probleme i napravite plan delovanja za budući period. Dovršite sve započete poslove pre nego što se upustite u nove projekte.

Ljubav – Venera i Mars u vašem prvom polju ukazuju na neravnotežu emocija i nesklad u partnerskom životu. Ili je partner potpuno pasivan ili mu ne dopuštate da se izrazi.
Sve važne promene treba da sačekaju nedelju dana

U svakom slučaju trenutno vi diktirate tempo, što znači i da je sva odgovornost u vašim rukama.

Zdravlje – Emotivno ste zadovoljni, pa je i zdravlje na zavidnom nivou.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur, vaš vladar, retrogradnim kretanjem prešao je iz prvog u dvanesto polje naglašavajući trenutnu konfuziju koja će potrajati dok se ne vrati u vaš znak. Dobro otvorite oči i više puta proveravajte urađen posao kako vam s ene bi omakla neka greška koja bi kasnije mogla skupo da vas košta. Posle 5. septembra očekujte poboljšanje na finansijskom planu.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Jupiter je u sekstilu sa Venerom, svojim dispozitorom, koji donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život. No, kako je Venera u dvanestom polju, neke od okolnosti mogu biti vezane za paralelne veze ili osobe koje su zauzete, stoga budite oprezni.

Zdravlje – Mislite pozitivno i ne zamarajte sebe nepotrebnim brigama.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Jupiter u vašem prvom polju dobija na snazi zahvaljujući pozitivnom aspektu sa Venerom iz jedanestog polja, te su planovi i ideje usklađeni na praktičnom nivou. Sve što je dugo vremena stagniralo sada je u prilici da se preokrene u vašu korist. Nema razloga za preveliku brigu, stvari počinju da se odvijaju u skladu sa vašim željama.

Ljubav – Mars kao vladar sedmog polja, na poslednjim stepenima Lava u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom znak je opšte konfuzije koja se tokom ove nedelje dešava na samo na ljubavnom planu nego i u komunikaciji sa prijateljima i rodbinom. Potrudite se da ne komplikujete situaciju i ne tražite “dlaku u jajetu”. Izbegavajte rasprave zbog svake sitnice.

Zdravlje – Merkur u dvanestom upozorava na moguće povrede i padove, stoga oprezno.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vaš vladar u vašem desetom polju, u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom, ukazuje na konfuziju na poslu. Bilo koja promena koja bi došla u narednom periodu ne može biti povoljna jer je lišena ozbiljne procene i mogućnosti trajanja. Odložite sve važne odluke koje bi mogle da utiču na vašu karijeru i sačekajte bolje aspekte.

Ljubav – Planeta partnerstva, Venera u desetom polju, nije dovoljno usmerena na stabilizaciju veza koje su tek počele, ali je vrlo fokusirana na “harmonizaciju” dužih veza. Stoga iskoristite ovaj period za ozbiljan razgovor sa partnerom i planiranje zajedničke budućnosti. Slobodni bi mogli da sretnu srodnu dušu preko posla.

Zdravlje – Raspoloženje je promenljivo, ali zdravlje dobro.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Jupiter u Vagi zahvaljujući povoljnom aspektu sa Venerom pozitivno utiče na vas i čini vas fleksibilnijim u sagledavanju poslovnih problema. Ipak ne očekujte epohalna događanja u narednom periodu. Iskoristite ovu nedelju za istraživanje novih poslovnih mogućnosti. Prilikom obavljanja rutinskog posla budite oprezni, kako ne biste napravili neku grešku.

Ljubav – Vladar vašeg polja partnerstva, Merkur je rerogradnom kretanju i u konjunkciji sa Marsom, pa ste prilično napeti čak i kada nema razloga za takvim ponašanjem. Pokušajte da maksimalno smirite sve porive za velikim promenama i stvari svedete na rutinu do okončanja ovih aspekata.

Zdravlje – Mogući bolovi u grudima zbog srčanih smetnji ili problema sa plućima. Izbegavajte nerviranje.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Jupiter u polju karijere uz dobar aspekt sa vašim vladarem Saturnom, znak je da se spremaju krupna dešavanja. Strpljenje je ključno jer u narednom periodu konfuziju donose sitnice. Budite disciplinovani i ne kršite ustaljena poslovna pravila. Mogući kontakti sa inostranstvom i osobama sa kojima ste već sarađivali.

Ljubav – Posao vam oduzima previše vremena i niste u stanju da se na pravi način bavite svojim emotivnim životom. Mesec, signifikator vašeg partnerskog odnosa je tokom ove nedelje u punoj fazi i to je znak da dolazi do neke vrste konfrontacije. Obuzdajte strasti i ne dolivajte ulje na vatru. Smireno ponašanje donosi radost i sreću.

Zdravlje – Mogući problemi sa žlezdama, hormonima i ishranom.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Najbolje je sva pitanja ostaviti otvorena i da ništa ne rešavate sve dok je Merkur retrogradan u vašem vašem sedmom polju. U poslovnim odnosima takvo kretanje ukazuje na moguće sukobe sa kolegama. Sačuvajte pribranost u kritičnim situacijama i pazite kako se ponašate. Napetost dodatno pojačava Mars, pa su mogući sukobi zbog najmanje sitnice, što vam u ovom trenutku nikako ne bi koristilo.

Ljubav – Retrogradni Merkur i Mars u polju partnerstva čine da se sve bez nekog valjanog razloga vraća par koraka u prošlost, i to na probleme koje ste već “apsolvirali”. Vernost je na iskušenju. Intrigira vas neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu i više brinite o zdravlju.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Zahvaljujući dobrom položaju vašeg vladara, sve se odvija onako kako ste zamislili, ali nešto sporije nego što ste planirali. Ipak, uspećete da ostvarite sve bitne ciljeve. Saturn u desetom polju u dobrom aspektu sa Marsom i Jupiterom nagoveštava povoljna dešavanja na poslovnom planu. Obuzdajte nervozu, izbegavajte ishitrene odluke.

Ljubav – Retrogradni Merkur, vladar vašeg sedmog polja u konjukciji sa Marsom, nije najpovoljniji znak za dugoročne emotivne i partnerske planove. Nemojte se zaletati sa velikim idejama, već pustite da se stvari odvijaju po inerciji. Ako ste slobodni, posle 6. septembra očekujte sudbonosni susret.

Zdravlje – Potrudite se da sve zdravstvene probleme da sanirate na vreme.

Izvor: Novosti-Mihailo Čukić

Zithromax for sale