Nedeljni horoskop od 8.1. do 15.1.2017.:

 

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

Ovan

Posao : Nekoliko značajnih, pozitivnih uticaja vas podržava na astrološkom polju karijere. Ukoliko ste bili strpljivi i postepeno otvarali jedna po jedna vrata uspeha, sada bi mogli doneti važnu i mudru odluku potpisati značajan ugovor, postići konačan dogovor. Važan je i kontakt koji ostvarite sa uniformisanom osobom.
Ljubav : Ovaj optimizam i sigurnost koju u sebi osećate, pozitivno vas gura napred. Mnogo ste racionalniji u vezi ili braku, kao i pri izboru novog partnera. Spremni ste i da čekate povoljan momenat, koji nećete propustiti. Ako ste već dugo usamljeni, igrom sudbine dolazite u kontakt sa osobom koja je staložena, odmerena u svemu, a vama će posvetiti veliku pažnju. Iako vi volite da pokrećete ljubavna dešavanja, sada prepustite partneru da sve organizuje na svoj način.
Zdravlje : Potrebno vam je više odmora i sna.

 

Bik

Posao : Nepredviđene okolnosti ili neočekivan susret, na vas će delovati kao budilnik. Sve ono što vam je unosilo nemir, nesigurnost nestaje u trenutku. Nešto sasvim novo vam se dešava i jasno usmerava. Sada bi trebali da budete brži nego uobičajeno i uhvatite taj povoljni momenat koji je pred vama. Preporod.
Ljubav : Ovu nedelju će okarakterisati spajanja. Ulazak u brak, zajednički život ili vam se ostvarujetu ljubavna očekivanja kroz novu vezu, kao i obnovu stare ljubavi. Ne dozvolite da vas želja za pomirenjem navede da sami nešto preduzmete. Budite strpljivi i čekajte. Partner će se sam pokrenuti, a do konačnog susreta dolazi preko neke vama bliske osobe.
Zdravlje : Osetljive tačke su vam stomak i uši.

 

Blizanci

Posao : Čvrsto se držite svojih stavova, ali ne kroz svađu i nadmetanje. Sa što manje komentara, kroz konkretne izjave, sačuvaćete svoju poziciju. Preporučljiva je ista reakcija, ako bi vam neko ko je na višoj poziciji od vas, uputio javne kritike. Sada ste u prilici da se do kraja izborite za sebe i lične ciljeve.
Ljubav : Da bi došli do najboljih rešenja u vezi ili braku, neophodno je da se prilagodite partneru. Prisutan je uticaj koji vas opominje da ne preterujete u svojim zahtevima. Veza koja je tek u začetku, a partner često putuje, ili prihvatite to kao neminovnosti ili odustanite na vreme. Tajna veza vam donosi realniju sliku o odnosima u braku. Vreme je da dobro razmislite, ko je vaša sreća i oslonac. Sa mlađim ili mladolikim partnerom, očekuje vas buran provod, moguća su i zajednička putovanja, ali samo to.
Zdravlje : Budite pažljivi moguće su povrede.

 

Rak

Posao : Ušli ste u period koji najavljuje promene na poslu ili je ovde priča o dobijanju posla preko uticajne muške osobe. Ako imate mogućnost da birate između dve varijante, budite praktični i nepristrasni. U vama samima je došlo do izvesnih promena. Menjate dosadašnja interesovanja i planove u pozitivnom smislu.
Ljubav : Sreća i zadovoljstvo u braku. Novi planovi unose radost u odnose. Odličan efekat postižete odlukom ili uplatom zimovanja. U vezama u kojima je bilo većih objektivnih prepreka, kroz konačni dogovor sa partnerom, dolazite do stabilnog rešenja. Omogućen je i ulazak u zajednički život. Na javnom mestu, moglo bi doći do prijatnog poznanstva sa jednim Jarcem. Ovo bi za vas bio pun pogodak. Budite oprezni u novim kontaktima do kojih dolazite preko društvenih mreža. Partner iz inostranstva, trenutno nije u mogućnosti da ispuni ono što vam je obećao. Što ne znači da neće.
Zdravlje : Ako imate sklonosti ka određenoj hrani, načinu ishrane koji vam ne prija, sigurno ćete imati stomačnih tegoba.

 

Lav

Posao : Lavovi su opušteni i zadovoljni sobom. Sve im nekako ide na ruku, naročito kada je karijera u pitanju. Osećaju izraženu naklonost od strane saradnika, a poslovne ciljeve lako ostvaruju. Ovde leži i jedna mala zamka. U neočekivanom momentu bi moglo doći do informacije ili ponude. Ostavite da sve prenoći, kako ne bi napravili kardinalnu grešku.
Imate sreće i sa novcem.
Ljubav : Simpatije koje su pokrenute, u toku ove nedelje moze doći do susreta. Već iduća nedelja obećava lepša i lakša ostvarenja i planove. U slučaju da vam se mnogo dopada ova osoba ne udaljavajte se i ne zatvarajte sva vrata za sobom. I ona nije ravnodusna prema vama. Samo napred i ne odustajte,predstoje vam lepi zajednički trenuci.
Zdravlje : Samo budite odmereni u svim vidovima uživanja. Alkohol vam se ne preporučuje.

 

Devica

Posao : Napokon nalazite sklad između želja i mogućnosti. Spremni ste da odbacite sve ono što vas u bilo kom smislu usporava u dnevnim poslovnim aktivnostima. Više se orkećete ka sebi. Ne rasipate svoju energiju na sve one oko vas koji su konstantno od vas tražili, očekivali nešto. Ponovo ste potpuno svoji.
Ljubav : Bitne ljubavne priče bi trebali da privodite kraju. Da li krećete u novu vezu sa starom simpatijom, planirate ulazak u zajednički život ili se definitivno udaljavate od partnera. Dok nekome budete pružali pomoć u svakodnevnim obavezama, lako bi mogli doći u kontakt sa uniformisanom osobom, koja bi vas osvojila na prvi pogled. U mnogo čemu ste podudarni, što vas i spajaSticajem okolnosti, preko mlađe osobe dolazite u kontakt sa nekim ko je stariji od vas, a dolazi iz inostranstva.
Zdravlje : Mogući su problemi sa cirkulacijom u nogama.

 

Vaga

Posao : Ne uzdajte se mnogo u obećanja uticajne osobe. Mnogo više obećava nego što može ili želi da ispunu. Sve što ste očekivali od te osobe, samo će vam se namestiti. Sigurno će vam se dati druga šansa, ako ne ove nedelje, onda uskoro. Neplaniran službeni put, kakav ste već imali prošle godine.

Ljubav : U braku ili vezi dolazi do poboljšanja odnosa. Napušta vas nesigurnost i nepoverenje prema partneru. Samo ne bi trebali da se vraćate na staru temu, koja je vaše odnose dovela do usijanja. Velike su mogućnosti da na javnom mestu dođe do kontakta sa javnom ličnošću, sa nekim ko je vrlo uspešan. Ako se radi o nekome ko često putuje ili dolazi iz inostranstva, najverovatnije je zauzet. Pri prvom susretu dolazi do burne pozitivne reakcije.
Zdravlje : Moguće su jake alergijske reakcije.

 

Škorpija

Posao : Razgovorom sa članovima uže porodice, rešavate bitne dileme vezane za poslovnu budućnost. Spremnost na odricanje, naporan rad u korist ambicija, donosi sjajna ostvarenja. Ako ste u prethodnom periodu išli na službeni put ili kraći period boravili u inostranstvu, ponovo vam se otvaraju ovakve mogućnosti.
Ljubav : Neobjašnjiva unutrašnja sila vas vuče ka starim prijateljima i mestima na koja ste nekad izlazili sa zadovoljstvom. Preko starog društva vam se omogućavaju nova poznanstva sa više potpuno različitih osoba. Stariju osobu ne krasi velika lepota. Zato poseduje neodoljiv šarm. Ovakav partner bi vam u mnogo čemu odgovarao. Dok neko ko je sportski građen ili se u tom stilu oblači, verovatno nosi uniform deluje vam mnogo primamljivije.
Zdravlje : Višak energije koji osećate, usmerite ka pozitivnim aktivnostima.

 

Strelac

Posao : Kada krenete na posao, sve probleme ostavite kod kuće. Ova nedelja zahteva pojačanu koncentraciju na radnom mestu. Ako su u toku veće promene u firmi u kojoj ste zaposleni, kroz promene vam je omogućeno vraćanje pozicije na kojoj ste već jednom bili. Do viših ciljeva možete doći preko svog šefa ili dobrih investicija.
Ljubav : Maksimalna opreznost se zahteva u tajnim vezama, kako bi izbegli neprijatnosti, pa čak i skandal. Ulazak u vezu sa zauzetom osobom iz vašeg komšiluka, samo bi vam zakomplikovalo život i donelo razočarenje. Preporčuje vam se veća opreznost pri izboru budućeg partnera. Sve ono što vam je nejasno, nedefinisano kroz novi kontakt, upozorava vas na neiskrenost suprotne strane.
Zdravlje : Pri većim aktivnostima, ponašajte se u skladu sa svojim godinama i fizičkim mogućnostima.

 

Jarac

Posao : Kolega koji je značajno stariji od vas, uticaće na postizanje dogovora o promeni radnog mesta ili pri rešavanju problema koji već dugo traju. Želja za brzim uspehom je trenutno neostvariva. Ponuđene poslovne promene, koje vam u prvom momentu mogu delovati sjajno, za sada nisu dobro rešenje za vas.
Ljubav : Sva vaša pažnja usmerena je ka ljubavnom životu. I sami se dobro osećate, pošto vas duži period prati sreća na ovom polju. Gde god da se pojavite, ostavljate dobar utisak, a udvaranja su znatno pojačana. Za pravo čudo, lako ulazite u nova poznanstva i otvoreniji ste za ljubav i zabavu. Još uvek ste izbirljivi kada je u pitanju odluka o ulasku u novu vezu.
Zdravlje : Objektivnost u željama i trenutnim fizičkim mogućnostima, štiti vas od bilo kakvih zdravstvenih teškoća.

 

Vodolija

Posao : Kolege vam omogućavaju vam obnovu kontakta sa uticajnim osobama iz prošlosti, koje bi mogle povoljno uticati na ostvarenje ambicija. Ljubaznost, moral i pravednost donose željena ostvarenja, na lakši način. Budite strpljviji. Ne zaboravite, tek ste ušli u period koji vam omogućava situacije koje dolaze neplanirano, i donose bolju, ali ne sjajnu zaradu.
Ljubav : Susret na javnom mestu, pokreće komunikaciju sa bivšim partnerom. Obnova veze bi mogla doneti mnogo skladnije odnose. S tim da je potrebno strpljenje. Ovo je početak kontakta, koje najavljuje pomirenje. Plemenita, otmena i obrazovana osoba, koja je na vas ostavila snažan utisak u prethodnom periodu, ponovo se povremeno pojavljuje u vašem poslovnom okruženju.
Zdravlje : Osetljivi su vam zubi, kičma i zglobovi.

 

Ribe

Posao : Sa dozom rezerve prihvatite šefova obećanja ili neke druge uticajne osobe. Ukoliko ste sa tom osobom u emotivnoj vezi, tek iz drugog, trećeg pokušaja, moglo bi doći do ostvarenja obećanja. Neka dobra rešenja bi mogla u momentu da iskrsnu, a na vama je da što brže odlučite i uvatite svoju sreću.
Ljubav : Početak nedelje bi mogao da vam donese mnogo više obaveza, koje bi obavljali van doma. Kroz takve aktivnosti, do srede bi mogli doći do neočekivanog poznanstva sa uniformisanom osobom, koja će vam u datom momentu ponuditi svoju pomoć. Ova veza bi vam vratila samopouzdanje, naročito ako ste nedavno ostavljeni. Mlađa osoba, koju ste već imali prilike da upoznate ili vidite na mestu zabave, ove nedelje će vam prići na vama prihvatljiv način. Kao i uvek imate više mogućnosti za pokretanje nove veze.
Zdravlje : Budite odmereni u piću, naročito noću. Mogli bi sebi napraviti veći problem, a pri tom potrošiti sav novac koji imate. 

 

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale