NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA 2017: Lepe ljubavne prilike za Škorpiju, poslovni izazovi za Bika, Jarac bespotrebno rasipa energiju

Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2017: Ove sedmice zvezde će najviše biti naklonjene Blizancima, Ovnovima i Rakovima. Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i savet astrologa saznajte u ovonedeljnom horoskopu.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete se verovatno opustiti. Počeće da vas zanimaju najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, više pričajte i s njom.

KARIJERA: Informacije koje treba da dobijete stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno prihvatite nova uputstva i uradite sve što možete. Budite realni u očekivanjima. Rezultati će već doći.
ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen.

BIK

LJUBAV: Mala zbunjenost biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Emotivni odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete da pokažete svoje talente. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

RAK

LJUBAV: Dešavanja na koje ćete svaki dan nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli preterati sa zabavama. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života.

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu, ali i dalje profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite veselo društvo.

LAV

LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znaće kako da izdrže ovo pomalo neugodno razdoblje. Oni koji tek počinju neki odnos verovatno će se privremeno udaljiti jedno od drugog.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja.
ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte na svežem vazduhu.

DEVICA

LJUBAV: Možda ste mogli postići i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora.

ZDRAVLJE&SAVET: Češće boravite u prirodi.

VAGA

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno.

KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza. Pazite da ne pregorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sport za sebe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Od vas će se očekivati više truda, a posebno u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. Ništa čudno za vas. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

STRELAC

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje lične odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspješni.
ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite svoje predrasude.

JARAC

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte i mirom i tolerancijom održavajte status quo.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su uzbudljivi dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.

VODOLIJA

LJUBAV: Mnogo ljudi svakodnevno će se motati motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite s njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner će biti zbunjen.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojim će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Treba da se malo prilagodite.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro se naspavajte.

RIBE

LJUBAV: Vaša najdraža osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vam to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite sitnice i male brige.

Izvor: ehoroskop/ besnopile

Zithromax for sale