Nedeljni horoskop od 5.2. do 12.2.2017.:

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

OVAN:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje u vas zivot moze da uplovi osoba vedrog duha, koja ce umeti da vas oraspolozi i koja ce pokazati vidno interesovanje za druzenje sa vama ili cak i za nesto vise od toga. Ako ste u braku, prijalo bi vam da porazgovarate sa partnerom o idejama koje imate u vezi ostvarivanja skladnijeg medusobnog odnosa. U drugoj polovini nedelje moguci su nesporazumi sa voljenom osobom. Srecom, to je prolaznog karaktera.

POSAO: Budite pazljivi u odnosima sa ljudima na visokom drustvenom ili poslovnom polozaju, jer vam nece biti naklonjeni. Takode, budite oprezni ako vas posao obuhvata saradnju sa inostranstvom. Mogli biste dobiti sumnjivu poslovnu ponudu.

ZDRAVLJE: Podlozni ste virusnim infekcijama.

 

BIIK:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje voljenoj osobi necete poklanjati potrebnu paznju, jer cete biti previse angazovani oko obaveza, ambicija i drustvenog zivota. Brige i problemi cinice vas razdrazljivim, pa cete biti skloni da planete i kada je u pitanju sitnica i sasvim beznacajna primedba ili komentar od strane partnera. U drugoj polovini nedelje cete se potruditi da u vasu emotivnu vezu unesete vise zabave i druzenja, cime cete izgladiti prethodne konflikte.

POSAO: Ocekuju vas povecani troskovi, koji mogu znatno umanjiti saldo na vasem racunu. Izbegavajte nova zaduzivanja, pogotovo ako vec imate neke neresene dugove. Problemi mogu da nastanu u vezi udruzenih finansija, neisplacenih kredita i kamata.

ZDRAVLJE: Vitalnost vam je u padu.

BLIZANCI:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje osecacete se nezadovoljno, sto ce vas ciniti sklonim impulsivnim reakcijama. Necete umeti da realno sagledate trenutnu situaciju. Zbog toga su lako moguci sukobi sa partnerom. Kontrolisite se kako ne bi doslo do ozbiljnijih komplikacija. U drugoj polovini nedelje unecete vise dinamike u odnosima sa partnerom. Ako ste slobodni, bicete skloni ljubavnim avanturama, za cete biti vise zainteresovani nego za ozbiljnu vezu.

POSAO: Budite pazljivi u odnosima sa poslovnim partnerima, jer su moguce nesuglasice. Razilazicete se oko zajednickih interesa, a do sukoba bi moglo doci i oko medusobnih dugovanja i potrazivanja. Ako raskinete saradnju, bicete na gubitku.

ZDRAVLJE: Podlozni ste reumatskim tegobama.

RAK:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete razdrazljivi i lako mozete da se posvadate sa voljenom osobom zbog necega sto nema nikakve direktne veze sa vasim zajednickim stvarima. Bicete pritisnuti brigama, pa cete impulsivno reagovati i na sitnicu. U drugoj polovini nedelje ocekuju vas promene na bolje u emotivnoj vezi. I vi i vas partner cete se angazovati oko zajednickih ciljeva i nalazicete nova zajednicka interesovanja. Bicete puni optimizma.

POSAO: Nailazicete na teskoce u realizaciji planiranih poslovnih zadataka. Potrebno je da vodite vise nego obicno racuna o vasim odnosima sa kolegama na poslu, jer na toj relaciji najlakse moze da dode do nesuglasica i otvorenih sukoba.

ZDRAVLJE: Podlozni ste probavnim tegobama.

LAV:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje imacete znacajne uvide u vas emotivni odnos sa partnerom, sto ce vam omoguciti mnogo bolji sklad i dublje emocije prema partneru nego sto ste ih imali do sada. Ako ste slobodni, pocetak nove veze je skoro sasvim izvestan. U drugoj polovini nedelje na ljubavnom planu necete imati znacajnih promena, ali ce se sve odvijati skladno, pa cete biti optimisticki raspolozeni. Razgovaracete o zajednickim planovima.

POSAO: Potrebno je da veoma pazite na vase finansijske poteze i da po svaku cenu izbegavate bilo kakav vid finansijskih rizika i mahinacija. Posebno izbegavajte da se kockate. U pritivnom vas mogu zadesiti ozbiljni gubici.

ZDRAVLJE: Podlozni ste crevnim tegobama.

DEVICA:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete promenljivo raspolozeni, razdrazljivi i skloni svadji. To moze ozbiljno narusiti vase odnose sa partnerom, a u krajnjem slucaju dovesti i do raskida. Komplikacije su prisutne i u odnosima sa clanovima porodice. U drugoj polovini nedelje ocekuju vas vazna desavanja na ljubavnom planu. Nastojacete da vasu emotivnu vezu ucinite skladnom, sto ce vam uspeti. Ako ste slobodni, moguca je nova ljubavna veza.

POSAO: Budite pazljivi u poslovima vezanim za zemljiste, nekretnine, trgovinu prehrambenim proizvodima, kao i u javnim poslovima, jer je situacija na tim poljima dosta nestabilna i zahteva od vas prilagodavanje. Narocito izbegavajte sklapanje novih ugovora.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam bubrezi, kao i koza.

VAGA:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vodicete skladnu komunikaciju sa partnerom, u svrhu resavanja vaznih zajednickih pitanja i prevazilazenja nekih nesuglasica koje su ometale vas odnos u proteklom periodu. Jedno drugome cete se prilagodavati u vecini stvari. Ako ste slobodni, mogli biste uci u vezu sa osobom o kojoj oduvek sanjate. U drugoj polovini nedelje su moguci konflikti sa partnerom u vezi zajednickih finansija. Partner ce vam nece pruzati dovoljno paznje.

POSAO: Budite pazljivi u poslovnim pregovorima, jer ce druga strana biti sklona postavljanju neprihvatljivih zahteva i promeni misljenja i stavova. Ne dozvolite da vas neko isprovocira i uvuce u sukobe, jer ce to naskoditi vasem ugledu.

ZDRAVLJE: Moguce su tegobe u predelu abdomena.

ŠKORPIJA:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete u mogucnosti da dozivite pravu romansu iz snova, ako ste slobodni. Ako imate stalnog partnera doci ce do konstruktivnih promena na porodicnom planu. Bicete puni razumevanja prema vasim najblizima, sto ce uneti sklad u vas dom i u odnose sa partnerom. U drugoj polovini nedelje bicete puni entuzijazma i pozitivne energije, pa cete voljenu osobu zainteresovati za nove zajednicke aktivnosti.

POSAO: Vasa finansijska situacija bice nestabilna, sto moze dovesti do gubitaka. Da biste to izbegli ili bar vecim delom ublazili, izbegavajte velike finansijke transakcije i novcana ulaganja. Takode, izbegavajte sve nepotrebne troskove.

ZDRAVLJE: Podlozni ste reumatskim tegobama u predelu leda.

STRELAC:

LJUBAV: Ako ste slobodni, u prvoj polovini nedelje ne bi bilo mudro da zapocinjete novu ljubavnu vezu, cak i ako vam se za to ukazu pogodne sanse, jer cete biti skloni pogresnom izboru partnera. U drugoj polovini nedelje moglo bi doci do neslaganja sa voljenom osobom. Nedostajace vam podrska, paznja i bliski fizicki kontakti. Vas partner i vi bicete skloni sumnjicavosti i ljubomori, sto moze izazvati neprijatne scene i svade.

POSAO: Bicete neodlucni i skloni ishitrenim potezima i odlukama. Previse cete naglasavati svoj autoritet, a neke radne zadatke cete obavljati povrsno i na sopstvenu stetu. Neke dogovorene rokove necete moci da ispostujete. Najvaznije je da izbegavate konflikte na poslu.

ZDRAVLJE: Podlozni ste stomacnim smetnjama.

JARAC:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bicete skloni emotivnoj i komunikatvnoj povucenosti i neiskrenom odnosu prema partneru. Ukoliko je vasa veza opterecna uzajamnim neslaganjem i stalnim problemima, mozda pozelite i da promenite partnera. U drugoj polovini nedelje, ako ste slobodni, bicete raspolozeni za ljubavnu avanturu. Ako imate partnera, u vas ljubavni zivot unecete vise zivosti, a vase pozitivne osobine doci ce do pojacanog izrazaja.

POSAO: Izbegavajte nelegalne poteze i bilo kakve tajne ili zakulisne radnje. Moguci su sukobi sa klijentima. Neke vase poslovne tajne mogu dospeti u ruke nepozeljnih osoba, a vasi tajni neprijatelji ce sletkariti i ogovarati vas iza leda.

 ZDRAVLJE: Podlozni ste disajnim tegobama i malokrvnosti.

VODOLIJA:

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje imacete znacajne uvide u to sta vi u stvari ocekujete u ljubavi i kakav vam partner najvise odgovara. Ako ste slobodni, znacete sta hocete i kako da sebi privucete pravu osobu. Ako imate partnera, unecete u vasu vezu sve sto je potrebno za njeno zaista skladno funkcionisanje. U drugoj polovini nedelje angazujte se oko resavanja vaznih porodicnih pitanja, jer cete u tome imati dosta uspeha.

POSAO: Izbegavajte nova finansijska ulaganja i budite pazljivi u odnosima sa saradnicima. Moguce su nesuglasice i sukobi sa njima. Ova nedelja vam nije pogodna za zapocinjanje novih saradnickih odnosa. Posebno sa inostranim preduzecima i kulturno-obrazovnim institucijama.

ZDRAVLJE: Osetljivo vam je grlo.

RIBE: 

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje osecacete ljubomoru i nalazicete nedostatke u partnerovom ponasanju. Uzrok tome je sto osecate jako nezadovoljstvo samim sobom. Kontrolisite svoju impulsivnost. U drugoj polovini nedelje vas ljubavni zivot odvijace se skladnije. Sa voljenom osobom vodicete prijatne razgovore i resavacete vazna zajednicka pitanja, a uz to cete planirate i nove zajednicke ciljeve. To ce vam pomoci da se bolje medusobno uskladite.

POSAO: Bicete podlozni greskama u izvrsavanju zadataka vezanih za velike poslovne poduhvate, sto bi moglo uzdrmati vas ugled i polozaj. Zbog toga bi bilo najbolje da sve planirane obaveze vezane za velike poslovne poduhvate odlozite za kasnije.

ZDRAVLJE: Podlozni ste bolovima u ledima.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale