NEDELJNI HOROSKOP OD 30. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA 2017: Vaga šarmira, poslovni izazovi za Blizance, Vodolija ide iz krajnosti u krajnost

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra 2017: Škorpijama, Ribama i Jarčevima će zvezde biti najnaklonjenije u ovom periodu a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za vaša intimna preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da vreme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu.

KARIJERA: Funkcionisaćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa ne preskačite.

BIK

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakve obaveze ni prema kome. Ipak, biti sam takođe nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakater rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

BLIZANCI

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kafom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

RAK

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet s društvom.

LAV

LJUBAV: Vaši emoitvni odnosi od ove nedelje će se razvijati lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ važi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovog puta treba da delujete nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu, nego se držite činjenica.

ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

DEVICA

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu tiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja van pravila sada vam nije dobro postavljena.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

VAGA

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

ZDRAVLJE&SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove sedmice. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Stabilni ste u svakom pogledu.

STRELAC

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru.

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se da sve dobro organizujete i, ako treba, zapišete na papir. Najviše zato da ne ispadnete smešni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

JARAC

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme provoditi u svom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi pa neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svakog trena želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite pa nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete zavrteti nešto što ste dugo čekali ili planirali. Ali idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

RIBE

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a usresredićete se na to kako da konstruktivno osnažite svoj odnos. Biće još uvek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspećete da osvežite svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati da rešavate posledice toga. Zato se priberite i sagledajte šta je važnije pa odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

Izvor: ehoroskop/ besnopile

Zithromax for sale