Nedeljni horoskop od 29.1 – 5.2.2017.

Nedeljni horoskop od 29.1 – 5.2.2017.

Priredila astrolog Ana Savović

 

 

 

 

OVAN
Ulazak Marsa u vaz znak nagoveštava period burnih reakacija i izazovnih odnosa sa osobama koje su vam bliske. Mnoge pripadnice vašeg znaka želeće da nametnu svom partneru ultimatum u ljubavi i neće odstupati od svojih stavova. Period je povoljan za putovanja, a sudeći po planetama neće vas dugo držati interesovanje da budete na jednom mestu.
On: Planetarna konstalacija budi vas iz statične faze u kojoj ste bili poslednjih nedelja. Imaćete mnogo veću potrebu da postavite druge na svoje mesto i uslovite druge ljude. Ako ste u braku ili dužoj vezi, svađe će biti učestalije. Poslovna saradnja sa inostranstvom može da vam bude zanimljiva u ovom periodu. Skloni ste radikalnom prekidanju odnosa sa osobama sa kojima ste do juče bile bliski.

Biik
Mars koji se aktivirao predstavlja pravi izazov na poslu za vas. Imaćete potrebu da se dokazujete, a isto tako povremeno imati utisak da vas kolege ne razumeju. Treba više pažnje da posvetite svom zdravlju. Odličan je trenutak za sponzosrtva ili bilo kakav vid nasledstva. Mnoge pripadnice vašeg znaka i dalje su suzdržane kada je u pitanju pokazivanje emocija.
Pozicija Mars sve vreme vam omogućava da pronađete neku oblast koju možete da usavršite dodatno. To može biti i neki vid filozofije. Mars neće vam olakšati period na poslu, tako da vas očekuje više obaveza nego što biste želeti. Obraite pažnju na svoju ishranu i posetite svog lekara. Odličan je momenat za planiranje putovanja.

BLIZANCI
Mars vam donosi brojne kontake i susrete. Period u kome se nalazite je povoljan za bilo kakav vid partnerstva. Imaćete veoma zanimljiv odnos sa jednim Strelcem. Mars vam više provoda i izlazaka sa prijateljima. Slobodni Blizanci lako jedan prijateljski odnos mogu da pretvore u ljubav. Izubegavajte lažna obećanja na poslu.
Pozicija Marsa donosi vam priliku da nametnete svoje stavove i budete primećeni gde god se pojavite. Ovo je prilika da ubedite voljenu osobu ili poslovnog partnera u mišljenje koje vam odgovara. Ako se bavite poslom koji ima veze sa javnošću, period je više nego odličan. U ljubavi će vam biti privlačne Vage i Strelčevi.

RAK
Odlične planete donose vam uspešne poslovne pregovore. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaće više od jedne poslovne ponude. Mars vam stvara zategnutu porodičnu situaciju ili probleme oko stana. U ovom periodu imate neverovatnu moć pregovaranja koju treba da iskoristite. Na emotivnom planu mnogi Rakovi su spremni za brak ili proširenje porodice. Prijatelji pokušavaju da se mešaju u vaše privatne odnose.
Naglašeno polje posla donosi vam brojne pozitivne mogućnosti. Pregovore koje sada budete završavali na poslu, doneće vam finansijsku korist u narednom periodu. Saradnja sa Strelčevima i Lavovima će biti povoljna za vas. Mnogi Rakovi uveliko rade na proširenju porodice ili realizaciji zajedničkog života. Nemojte da zaboravite, ovo je vaša godina i sve što vam se činilo nemoguće u narednih nekoliko meseci će biti ostvarljivo.

LAV
Vama zasigurno nije dosadno i verovatno se najbolje provodite od svih znakova u zodijaku. Ovih dana nalazite se često ne skupovima na kojima ima puno različlitih profila ljudi. Prijaće vam mesta za zabavu. Pozicija Marsa vam mnogo više odgovara u finansijskom smislu, a sa Vagama i Jarčevima ćete imati poslovne pregovore.
Planete vam donose zabavan zimski period. Vi osećate novu pokretačku energiju koja vas čini veoma zanimljivim i poželjnim u svakom društvu. Provod, zabava i flert obeležiže i predstojeću sedmicu. Sa Marsom ste pomalo oštri na jeziku tako da će neke vaše reči verovatno biti pogrešno protumačene. Nemojte da budete isuviše kritčni i budite oprezni u saobraćaju.

DEVICA
Zbog Marsa koji se aktivirao vi ćete se najbolje osećati u kućnom ambijetnu. Takođe, ako planirate selidbu ili rešavanje stambenog pitanja, dobar je trenutak. Takođe, neki vid samostalnog biznisa može da vam krene u ovom periodu. Početkom sedmice možete da imate prolaznu krizu u odnosu sa voljenom osobom ili ako ste slobodni, da upoznate osobu koja nije iskrena prema vama.
Naglašeno polje porodice treba da iskoristite za rešavanje porodičnih pitanja. Najviše će vam prijati mesta koja vas podsećaju na dom. Imate ideje kako da započenete samostalan biznis, što i nije loše u ovom periodu. Sa Marsom koji je aktivan treba da budete oprezni sa finansijskim potezima. Ako ste u dužoj vezi, mogući su raskidi ili krize.

VAGA
Pošto je Venera u Ribama ovaj period je prilično miran za vas. Očekuje vas više porodičnih druženja. Vi se nalazite verovatno na prekretnici kada treba da donesete važnu životnu odluku. Emotivno ste mnogo više rezervisaniji ali ste spremni za svaki vid razgovora. Prijaće vam različiti sagovornici.
Dobra pozicija planeta ukazuju da imate velike šanse za dobre pregovore. Pošto je Venera u Ribama mnogo više ćete se baviti pitanjima stana i porodice. Od vas se očekuje mnogo veća posvećenost i odgovornost u svakom pogledu. Mars vas tera na inicijativu, tako da nećete moći dugo da se zadržite na jednom mestu.

ŠKORPIJA
Bez obzira na osećaj brige i nesigurnosti, period koji je pred vama je dobar za pregovore i finansije. Sledi uspeh i poboljšanje finansijske situacije. Venera ukazuje da u ovom periodu možete da otputujete sa voljenom osobom. Mars utiče na vas tako da povremeno gubite samopouzdanje.
Mars ukazuje da će vam prijati vreme koje provodite sami sa sobom. Imaćete trenutke u kojima vam je potrebno mnogo više vremena za sebe. Nije loše da se osamite malo kako biste preispitali događaje koji su iza vas. Imaćete manje enrrgije. Nedelja je povoljna za finansijske transakcije, a jedna ženska osoba iz vaše blizine ima potrebu često da razgovarate.

STRELAC
Pozitivna energija preokrenuće mnoge situacije u vašu korist. Merkur vam donosi neočekivana poznanstva sa muškarcima. Na poslu ćete imati utisak da mnogo manje zarađujete nego što zaslužujete. Bez obzira na to, Sunce utiče da imate dovoljno energije da istrajete u svim odlukama koje budete doneli.
Naglašena je aktivnost i to ukazuje da je ovo nedelja u kojoj treba da radite na sebi i svom usavršavanju. To se ne odnosi samo na učenje već i promenu nekih pogleda na svet. Bićete pozitivni, optimistični i interesantni u svakom društvu. Imaćete manje porodične nesporazume. Skloni ste preuveličavanju problema koje imate.

JARAC
Budite oprezni prilikom stvaranja novih prijateljstava. Planete doprinose da sve shvatate na dubljem nivou, tako da ste mnogo ranjiviji nego što delujete na prvi pogled. Na poslu nemate poverenja u saradnike i nemojte da dozvolite da vas drugi nagovore na pogrešnu odluku. Mars vam stvara dodatne tenzije na poslu, tako da budete oprezni u odnosu sa Ovnovima i Vagama. Period vam je naklonjen za ljubav.
Naglašena aktivnos stavlja vas u razne životne dileme. Nemojte da donosite odluke na brzinu, naročito one koje se odnose na posao. Venera vam donosi zanimljive susrete u ljubavi i mogućnost za lepu romansu. Osetljiva vam je nervna baza i vodite računa da poslovna situacija ne utiče negativno na vaše zdravlje.

VODOLIJA
Uranovi aspekti sve vreme vam donose osećaj da je sve što radite neizvesno i sa puno iznenađenja. Mnogi planovi neće ispasti kako ste mislili, a često ćete i sami sebe iznenaditi sopstvenim potezima. Na poslu možete da očekujete prijateljsku podršku od osobe vatrenog znaka. U ovom periodu imate veliki krug prijatelja kojima je stalo do vas. Venera u polju tajni nije najidealnija za ljubav, jer se borite sa nepoverenjem i emotivnom zatvorenošću.
Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da ćete i naredne sedmice provoditi vreme sa većim društvom. Prijaju vam kontakti svake vrste. Ljubav u ovom periodu ponajviše može da se izrodi iz prijateljstva sa jednom osobom u znaku Strelca ili Lava. Neptun ukazuje da možete da imate gubitke.Mars vam donosi priliku za kraće putovanje.

RIBE
Neptunovi aspekti ukazuje da ste zbunjeni i promeljivog raspoloženja. To može da se manifestuje kao bezvoljnost na poslu. Bilo bi najbolje kada biste mogli da uzmete odmor. Nije isključeno da ćete morati prekovremeno da radite i poslove za koje niste zaduženi. Neptun i Merkur donose krizni period u ljubav jer će postojati nerazumevanje između vas i osobe koja vam se dopada. Vodite računa o razočarenjima.
Neptunovi aspekti ukazuju da se u narednoj nedelji suočavate sa zabludama, koje mogu da se odnose i na privatni i na poslovni život. U poslovnom smislu radi se o prevelikim očekivanjima ili lažnim obećanjima. Potrebno je da budete racionalniji i sagledate odnose do kraja kakvi jesu. Možete da se oslonite na prijateljsku podršku jednog Jarca ili Bika.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale