Nedeljni horoskop od 23.7. do 30.7.2017.

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Ovan:

Posao: Ne verujte u sve što vam budu pričali Rak i Vodolija 24. jula, ili Ovan i Strelac 27. jula, jer mogu biti vrlo ubedljivi, a vi prilično naivni. Ako vam je potreban savet, zatražite ga od Škorpije, Vage ili Jarca. Tokom drugog dela sedmice bićete skloni nemilice da trošite novac na lična zadovoljstva ili zajedničke izlaske.

Ljubav: Imate jaku potrebu da nekome nešto objasnite i dok to ne učinite nećete se smiriti. Verovatno se radi o vašem izvinjenju koje ćete plasirati na prilično originalan način. Nekome je veoma stalo da vas fascinira, najverovatnije je u pitanju drugi Ovan.

Zdravlje: Glavobolja i stomačni problemi.

Bik:

Posao: Ne ulazite u privlačne, ali rizične poslovne aranžmane i budite maksimalno oprezni. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. U ovom periodu bićete na velikim mukama jer ćete želeti da kupujete stvari za kuću koje već imate.

Ljubav: Beznadežno ste zaljubljeni u nekoga ko samo nemo posmatra vaše ljubavne muke i svestan je da ih je prouzrokovao. Ma koliko se trudili, ne uspevate da sakrijete osećanja, a postoji opasnost da se na javnom mestu, pri susretu sa tom osobom, lako odate.

Zdravlje: Uradite labaratorijske analize.

Blizanci:

Posao: Vaš entuzijazam nema realno pokriće, ili je rezultat mladalačkog zanosa. Oni koji vas dobro poznaju i žele da imaju koristi od saradnje s vama, ponudiće vam zajednički posao. Privlače vas kladionice i igre na sreću, a krajem nedelje može se dogoditi da nešto i dobijete.

Ljubav: Jedan Ovan, Vaga ili Bik poigravaju se vašim osećanjima, ali vama kao da to nije važno sve dok ste u njihovoj blizini. Veoma ste zaljubljeni, opustite se i uzivajte.Do sada ste bili prilično strogim prema sebi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Rak:

Posao: Vi ste veliki optimista, iako znate da nema mnogo onih na koje možete da se oslonite. U ovom periodu dobićete vest o novcu koja će vas oduševiti, jer na to niste računali, ili ste mislili da će doći sa zakašnjenjem.

Ljubav: Nemojte dozvoliti nikome da se meša u vašu vezu, ili ako ste slobodni da bude posrednik između vas i osobe koja vam je draga. Pokušajte da se obuzdate od slanja raznih SMS poruka na koje druga strana ne odgovara, čekajući da vi otkucate sve što vam je na duši. Veza sa osobom koja živi u drugom gradu ili državi može biti i te kako romantična.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

Lav:

Posao: Precenjujete svoje sposobnosti. Morate imati razumevanja za nesposobne ali dobronamerne saradnike, zaboravne šefove ili one koji su vam nešto obećali a nisu ispunili. Spremni ste sve da platite samo da vas ostave na miru. Kada biste mogli, najradije biste kupili svoj duševni mir. Ipak, novac dobro dođe, a vama lako prolazi kroz šake.

Ljubav: Ova nedelja donosi ne samo ljubav, nego i ljubomoru. Ukoliko vam se dopada osoba koja se bavi umetnošću, bićete u prilici da je sretnete i naprečac osvojite.Tokom ove nedelje bicete jako srecni i zadovoljni.

Zdravlje: Smanjite uzimanje alkoholnih pića.

Devica:

Posao: Može vam se učiniti da tapkate u mestu, jer jedan Rak, Blizanci ili Ribe zauzimaju položaj koji bi trebalo vama da pripada. Mnogo novca vam može proći kroz ruke, ali se verovatno neće i zadržati, jer ste skloni da pravite velike troškove. Moguća su ulaganja u novi posao.

Ljubav: Sve što kažete osobi koja vam je draga, bilo da se radi o simpatiji ili stalnom partneru, biće pogrešno. Zato je bolje da ne otkrivate svoja osećanja nego da sačekate da vam druga strana na originalan način priđe, a to se može dogoditi samo ukoliko se radi o umetičkoj duši.

Zdravlje: Problemi s varenjem.

Vaga:

Posao: Ne samo da uspevate druge da osvojite na prvi pogled, nego imate jake i moćne poznanike koji vas štite. Dobićete ponudu za rad sa strancima o kojoj vredi razmisliti. Mnogi misle da vi držite ključ od kase, ali ako to nije slučaj, pazite se, partner je sklon pravljenju nepredviđenih troškova.

Ljubav: Zadovoljni ste sobom, jer ste uspeli u nečemu do čega vam je veoma stalo. Verovatno se radi o vezi u kojoj ste dugo imali utisak da činite komrpomise na svoju štetu. Ipak, trebalo bi da budete malo popustljiviji prema Ovnu ili Biku.

Zdravlje: Bolovi na mestu starih povreda.

Škorpija:

Posao: Tokom ove nedelje bicete vrlo kreativni. Svi poslovi koji omogućavaju da pokažete talanat donose vam veliko zadovoljstvo. Jedan Strelac ili Vodolija ponudiće vam zajednički posao. Ovo bi mogao da bude period velikih troškova, zato se ne zadužujte i ne pravite nepotrebne dugove.

Ljubav: Tokom ove nedelje sto se ljubavi tice svašta je moguće. Mlade Škorpije trebalo bi da paze da ne izazovu skandal, naročito ako su prisutne u javnosti, jer će se u medijima pojaviti mnogo netačnog.

Zdravlje: Proverite bubrege.

Strelac:

Posao: Tokom ovog perioda budite oprezni kakve ugovore sklapate, jer možete brzopleto doneti odluku koja vam neće odgovarati. Nepotrebno se nervirate što vas jedan Blizanac ili Devica nagovaraju na nešto što vama nikako ne ide u prilog. Nemate dovoljno novca, a i sa onim koji imate ne umete da raspolažete. Trebalo bi da se maksimalno prilagodite trenutnim fiansijskim mogućnostima, koje nisu dobre.

Ljubav: Komunikacija sa partnerom nije najbolja. Budite trpeljiviji prema osobi koja vam je draga, jer ima brojne probleme koje ne ume sama da reši.

Zdravlje: Malaksalost.

Jarac:

Posao: Period je odličan za svaku vrstu umetničkog posla. Ako nameravate da radite sa Ribom, Rakom ili Škorpijom, možete biti veoma uspešni. Bik, Vaga i drugi Jarac pokušavaju da vam pomognu, ali odbijate svaku vrstu saveta. Moguć je novac ili neka vrsta dobitaka od osobe koja radi za strance, ili živi u inostranstvu.

Ljubav: Nemojte se preterano nervirati ako je partner nervozan, jer znate šta je razlog tome. Bilo bi dobro kada biste bili manje osetljivi, jer vas svaka partnerova reč pogađa. Na taj način on želi da vas trgne da biste obratili pažnju na njega.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija:

Posao: Ova nedelja donosi mogućnost promene ili napretka na poslu. Sa jednom Ribom ili Ovnom ponovo ćete pokušati da sarađujete, jer su voljni da pristanu na vaše uslove. Mogući su neočekivani vanredni dobici, ali i izdaci, pogotovo ako budete previše slabi prema jednoj Devici ili Blizancima.

Ljubav: Ovo nije sjajan period za ljubav, osim ako ne nameravate da se sretnete s nekim negde van mesta u kojem živite. U tom slučaju moguć je interesantan susret s nekim koga dugo niste videli, ili ste ga upoznali početkom proleća.

Zdravlje: Pazite šta jedete.

Ribe:

Posao: Tokom ove nedelje poželećete da obnovite saradnju sa jednim Lavom ili Rakom koji su vam oduvek bili odani. Moraćete da pristanete na uslove koji nisu najpovoljniji za vas, ali ni tako loši kako vam se čini. Posao koji ste radili tokom proleća nećete moći još da naplatite, ali ćete dobiti ponudu za sličan koji će vam se isplatiti.

Ljubav : Moguća je romansa sa nekim ko nije slobodan. Nekadašnji partner će vas pozvati da se sretnete, i tom prilikom će zatražiti da se pomirite, što ćete vi verovatno odbiti. Dobro razmislite u kom pravcu ide vaš ljubavni život.

Zdravlje: Smanjite uzimanje alkohola.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale