Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.

Nedeljni horoskop od 23.10. – 30.10.2016.

Još jedna hladna nedelja sumornog oktobra je pred nama. Šta kažu zvezde kome ova nedelja donosi sreću, kome novu ljubav, a kome brigu? Za vas pripremila astrolog Ana Savović

 

 

 

 

 

Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:OVAN
Posao: Kako dani prolaze tako ćete biti smireniji. Pritisak jenjava i popravljaju se odnosi sa saradnicima i šefovima. Ali, trebalo bi uravnotežiti neke stvari. Suzbijte impulsivnost i ne prihvatajte na prvu loptu ono što vam se nudi a naizgled je povoljno.
Ljubav: Opušteniji ste i otvoreniji za nove priče. Slobodni mogu da upoznaju nekoga ko je verovatno mlađi, nesvakidašnjih interesovanja i veoma prijatnog izgleda. Možete i sebe iznenaditi reakcijom na potencijalnog partnera. Kod zauzetih je drugačija situacija. Partner ima više vremena da se bavi vama. Prisutna je ljubomora.
Zdravlje: Glavobolja.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:BIK
Posao: Kruti ste u komunikaciji sa saradnicima. To ima korene u nekim pređašnjim lošim iskustvima kojih se prisećate. Nemate razloga da toliko strahujete. Većina neće biti baš raspoložena za rad. Prijaće vam da promenite nešto u svom radnom okruženju.
Ljubav: Strahovi su prisutni i na emotivnom planu. Preispitujete se, želite nešto da menjate a ne znate otkud toliko nezadovoljstvo. Sve vam se čini mnogo težim nego što jeste. Vaše trenutno preuveličavanje može dovesti do sukoba s voljenom osobom. Možete otići toliko daleko da uvredite partnera, a tada se on povlači i to je kraj. Do kraja nedelje će se situacija smirivati. Slobodni će biti zatvoreni za nova poznanstva. Ali, tokom vikenda će vas pokrenuti slučajan susret sa osobom koju poznajete.
Zdravlje: Bolovi u grlu.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:BLIZANCI
Posao: Kao i obično, vi se ludo zabavljate. U ovoj nedelji ste toliko rasejani i opterećeni obavezama da ćete teško ostati normalni. Sve stavljajte na papir i pokušajte bolje da se organizujete. Potrebna vam je podrška drugih pa se oslonite na obećanja koja su vam data. Ne preporučuju vam se veće finansijske transakcije i potpisivanje ugovora.
Ljubav:. Želite da ostanete nezavisni i da imate mogućnost izbora. Ovo važi i za slobodne i za zauzete. Zauzeti će imati konflikte s partnerom do vikenda. Voljena osoba će teško pratiti vaše promene raspoloženja i zahteve. Bolje je da se povučete i već sada date neki izgovor za slabiju komunikaciju do tada. Slobodni će eventualno flertovati. A za vikend – gužva. Udvaraju vam se sa svih strana, a vi ćete odvojiti dve osobe.
Zdravlje: Bolovi u plucima.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:RAK
Posao: Nedeljama ste naporno radili pa se taj trend nastavlja i tokom ove. Doduše, rasejaniji ste nego obično, tako da bi trebalo da povedete računa o tome, naročito ako se bavite privatnim poslom ili ste šef. Finansije vam ozbiljno osciliraju tokom ovog perioda.
Ljubav: Samo polako. Slobodni pripadnici znaka mogu da propuste neke dobre prilike. Zainteresovaće vas neka osoba iz prošlosti koja se vraća u vaš život sklopom čudnih okolnosti. Zauzete očekuje mirniji period. Eventualne nesuglasice su vezane za finansije ili vaše vreme provedeno na poslu.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:LAV
Posao: Polako shvatate svoju poziciju i potencijale. Okolnosti na poslu su i dalje nestabilne, ali vi imate mogućnost da se dobro snađete u gužvi. Ovo naročito važi za one koje se bave privatnim poslom. Uvećavaju se prihodi, ali i troškovi. Neka veća ulaganja su moguća tokom ove nedelje (u nekretnine, proizvodnju i slično).
Ljubav: Spremni ste da flertujete i osvajate. Novi kontakti vas očekuju na svakom koraku. Svakako će se do kraja nedelje pronaći neko ko će održati vašu pažnju i vi polako krećete da se zaljubljujete. Za stare veze – nisu bile dobre tada, pa vam neće biti dovoljne ni sada. Vreme je da krenete dalje i zatvorite vrata za tu osobu. Zauzeti mogu da se oslone na podršku partnera. Može vam zamerati što suviše trošite, ali šta je tu je.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:DEVICA
Posao: Imate potrebu da ubrzate tempo. U ovoj nedelji dolazite do izražaja i postajete brutalno iskreni. Mnogi će možda pobeći iz vašeg okruženja, ali je vama svejedno. Što na um to na drum je vaša parola. I neće se ispostaviti kao loša. Želite da stvari dovedete u red, bar sa ljudima koji su vam bitni ili vam se tako čine.
Ljubav: Trebalo bi neke stvari konačno da ostavite iza sebe. Ovo se naročito odnosi na zauzete. Planete na svaku partnerovu reč i to bez konkretnog razloga. Pojačao se strah od samoće koji osećate kao potrebu za većom slobodom u vezi. Partner ima perspektivne ciljeve a vi niste sigurni šta će to doneti vašem odnosu. Slobodni će nekako uživati u svojoj slobodi. Biće interesantnih ponuda, ali vi odlažete susret.
Zdravlje: Problemi sa varenjem.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:VAGA
Posao: Prvo, vodite računa kome šta pričate. Nešto što kažete u poverenju nekome koga smatrate bliskim vam se može obiti o glavu. Brine vas finansijski deo, a trebalo bi da se usmerite na naplatu nekog duga (privatno ili poslovno). U težoj su poziciji oni koji se bave privatnim biznisom.
Ljubav: Preispitujete se. Zauzeti osećaju nestabilnost u trenutnom odnosu. To će vas oterati u neku strastvenu vezu. I kada to pokrenete – osećaj sigurnosti izostaje. Shvatite šta je suština vaših osećaja koji vas opterećuju. Slobodni će se igrati sa potencijalnim partnerima koji se pojavljuju. Poznanstva su preko prijatelja ili u društvu prijatelja. Možete obnoviti neki kontakt i pokrenuti stare emocije.
Zdravlje: Prehlada.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:ŠKORPIJA
Posao: Izdržali ste najteži period, ali se strpite još malo i uzdržite od impulsivnih reakcija. Iznenada se neke okolnosti menjaju i vaša reč postaje bitna. Brzo ćete zaboraviti teške stvari i krećete dalje. Još ste haotični pa budite obazrivi ako pravite krupne promene. Saturn je u vašem znaku i potrebno je malo strpljenja da biste došli do cilja.
Ljubav: Trenutni partner ima važan uticaj na trenutna dešavanja. Slobodnima je moguća veza s nekim iz drugog mesta, nova poznanstva su u ovom period moguca. A vi niste sigurni šta vam je činiti – kog god da ste statusa. Dobro razmislite. Savet je da sagledate perspektive odnosa i odaberete racionalno. Suviše emotivne reakcije mogu da vas koštaju.
Zdravlje: Problem s cirkulacijom.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:STRELAC
Posao: Sve što se odnosi na inostranstvo i strance vam je i dalje povoljno. Možete bitnije stabilizovati svoj finansijski deo. Povedite računa sa kim poslujete i pod kojim uslovima. Nameće vam se nešto od čega vrlo brzo možete da imate štetu. Nešto vam se radi iza leđa, pa oslušnite malo ko šta priča. Izbegavajte partnerstva i veće pozajmice, naročito prijateljima.
Ljubav: Na emotivnom planu vam nije dosadno. Slobodni uživaju u pažnji i razmišljaju kako da naprave kompromis. Osoba koja je zainteresovana za vas se ne uklapa potpuno u ono što želite. Ne biste ni da žrtvujete slobodu zarad nečega za šta mislite da nije pravo. Zauzete očekuje dosta sitnih svađa do vikenda. Tada se situacija naglo smiruje i sve postaje mnogo lakše, čak idilično.
Zdravlje: Bolovi u donjem delu stomaka.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:JARAC
Posao: Pritiskaju vas osećaji koje ne možete da definišete. Zabrinuti ste oko nekih daljih dešavanja na koja trenutno ne možete da utičete. Samo polako. Sve ćete rešavati u svoje vreme. Vi ste znak kome je bitna poslovna i materijalna pozicija, pa će vas to najviše i brinuti. Neće vam biti loše. Samo se strpite da se neke stvari definišu u narednih par nedelja.
Ljubav: Niste preterano raspoloženi za nova poznanstva koja podrazumevaju taktičnost. Svojim stavom odbijate potencijalne partnere. Verovatno ćete u njima videti i neke osobine osoba sa kojima ste bili u vezi. To vas drži do vikenda, a onda se naglo otvarate i imate potrebu za novinom. Na javnim mestima i preko posla možete da upoznate nekoga ko će vas pokrenuti. Zauzeti su u fazi ćutanja. Nije ni to nekad loše, ali vi umete da preterate u ignorisanju.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:VODOLIJA
Posao: Situacija na poslovnoj sceni se na neki način stabilizuje. Imate više vremena za dnevna zadovoljstva, a to ćete osetiti u novčaniku. Možete napredovati ili pokrenuti neki novi projekat. Bar će se pričati o nekim pozitivnim promenama koje slede, a vi ćete biti deo njih. Možete više raditi za druge ili pomagati, ali vas to neće opterećivati. Možda ste suviše opušteni – ipak postavite neke granice.
Ljubav: I u emotivnom delu ste potpuno svojeglavi. Slobodni imaju izbor, ali je problem što obe osobe nisu vezane za vaše mesto boravka ili često putuju. Svakako vam neće biti loše, a zadovoljavajući kompromis je moguć krajem nedelje. Zauzeti se neće baš najbolje razumeti sa partnerom. Ipak se situacija smiruje u drugoj polovini nedelje.
Zdravlje: Bolovi u zelucu.
Nedeljni horoskop od 23.10. do 30.10.2016.:RIBE
Posao: Posao vam nekako ide od ruke i neće vas puno brinuti. Izvesne povoljne poslovne prilike vam slede kroz prijateljstva. Prihvatite nečiju ponudu da vam na neki način pomogne. Do vas dolaze vesti o nekim dešavanjima koje niste mogli potpuno da pratite. Imate naklonost i osoba na položaju. Za vas nema puno brige.
Ljubav: Stare ljubavi i dalje imaju veliki uticaj u vašem emotivnom životu. Niste sigurni šta biste sa osobom koja se postavlja više kao prijatelj. U drugoj polovini nedelje nešto može da se prelomi. Potrebno je da ostanete optimistični i prestanete da igrate igru koju nameće potencijalni partner. Zauzeti imaju harmoničan odnos. Prisećate se nekih starih planova. Moguće je manje nerazumevanje zbog prijatelja.
Zdravlje: Kasalj.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale