Nedeljni horoskop od 21.5. do 28.5. 2017.:

 

 

Priredila astrolog Ana Savović

Ovan:

Ljubav: Uzbuđeni ste kad god ste pored partnera. Trudite se da mu udovoljite neprestano tražeći načine da ga obradujete. Iako nemate vremena koliko biste želeli, svaki minut vam je bitan i koristite ga za uživanje. Lepo ćete se provesti na putovanju.
Posao: Trudite se do iznemoglosti, a rezultat je savršeno obavljanje posla. Trenutno ne postoji niko u celoj firmi ko bi mogao da vam bude konkurencija. Velika finansijska dobit. Zdravlje: Dobro je što ste se pridržavali svih uputstava prilikom korišćenja terapije, zato ste brzo rešili zdravstveni problem.

Bik:

Ljubav: Kako se malo trudite oko partnera, dobro je da je još uz vas. Što pre promenite ponašanje ako želite da ga zadržite, u suprotnom vas očekuje raskid.
Posao: Predstoji vam težak period na poslu, a kolega koji vam je mesecima unazad pomagao, iz vama nepoznatih razloga se promenio. Morate da proverite ko tračari o vama i stvara pogrešnu sliku.
Zdravlje: Niste se preterano uzbudili oko ozbiljnih prekora lekara. Vreme je da poslušate savete.

Blizanci:

Ljubav: Pričaju o vama da ste dvolični, a nisu ni svesni da ni vama samima nije lako. Ne znate ni sami za koga da se odlučite. Veoma ste emotivni.
Posao: Hronično ste umorni i nemate vremena za sve one kreativne stvari koje planirate mesecima da uradite, ali nikako da dođu na red. Do kraja nedelje bićete u velikoj gužvi. Zdravlje: Ne možete da se oporavite od stresa i nervoze, iako vam svi pričaju da treba da se opustite i zaboravite probleme, teško je to primeniti.

Rak:

Ljubav: Ne ide vam se na putovanje koje voljena osoba predlaže, a vi joj niste to objasnili na lep način. Pokušajte da budete malo taktičniji i da smanjite impulsivnost kako ne biste povređivali one koje volite.
Posao: Na ivici ste nervnog sloma, gledajte da nervozu ne širite po kolektivu jer zavisite i od drugih. Nije lako, ali morate da izdržite još malo.
Zdravlje: Sve se vrti oko stresa i toga ste svesni, ali suludo je da posežete za lekovima za smirenje. Svesni ste da je to samo prividno rešenje, koje problem čini još većim.

Lav:

Ljubav: Umiljavate se partneru kada je već kasno, bilo bi mnogo bolje i pametnije da ste vodili računa šta pričate i radite, pa da uopšte i ne dođe do ovakvih situacija.
Posao: Volite da se osećate dominantno i da pokazujete autoritet. Sve je to lepo, ali malo preterujete, a naročito što nalazite one koji su mnogo ispod vas, pa se ispred njih pokazujete.
Zdravlje: Ne čuvate se, a trebalo bi, naročito što ste osetljivog zdravlja u poslednje vreme. Posavetujte se sa lekarom.

Devica:

Ljubav: Nekome ste se zamerili, pa vam namerno spletkari u vezi. Partner vam ne veruje dovoljno zbog prethodnih laži, pa se između vas stvaraju ozbiljne razmirice.
Posao: Koliko god da se trudite, ne ide vam na novom poslu. Možda je bolje da razmislite o promeni ranog mesta umesto što se maltretirate.
Zdravlje: U poslednje vreme dosta ste se nervirali i to vam je znatno ugrozilo imunitet. Biće potrebno mnogo vremena da se vratite u kondiciju.

Vaga:

Ljubav: Sa partnerom imate apsolutno skladan odnos. Nije vreme da počinjete zajednički život dok vam se ne srede neka imovinska pitanja na koja dugo čekate. Budite strpljivi. Posao: Imate nekoliko ponuda za posao i taman kad vam se učini da je nešto u čemu se pronalazite, ispostavi se da je ponuda vrlo tanka.
Zdravlje: Osećate se odlično. Istina je da se ponekad požalite na glavobolju, ali generalno vam je sjajno zdravstveno stanje, potrudite se da tako i ostane.

Škorpija:

Ljubav: Svakog dana partner vam da razlog više da budete potpuno sigurni u svoj izbor i ljubav prema njemu. Savršeno se slažete i brinete jedno o drugom, a svako ko vas vidi ne može da ostane bez komentara da isijavate ljubav.
Posao: Kada dođu teški dani, treba da se osvrnete na ono što možete da uradite kako biste ih popravili. Šta god da radite, dajte maksimum od sebe, to je rešenje.
Zdravlje: Neka vas ne brine upala mišića koju ste dobili. Samo naučite pravilno i umereno da vežbate.

Strelac:

Ljubav: Nesvesno povređujete partnera. Imate neke potpuno nelogične komentare na njegov račun, a toga niste ni svesni. Preokupirani sobom, zapostavljate sve oko sebe.
Posao: Malo više vrednujete sopstvena dostignuća nego što bi trebalo. Neko bi, mislite, grubo rekao da lažete, ali kada se pogleda realno, blizu ste laganju.
Zdravlje: Nije ni čudo što ste u sjajnoj kondiciji kada samo gledate kako sebi da ugodite, ne misleći ni na koga drugog.

Jarac:

Ljubav: Vreme je da se pogledate partnera u oči i ispričate sve što vam leži na duši. Nemojte da krijete stvari. Istina je da je ponekad iskrenost mač sa dve oštrice, ali morate da rizikujete.
Posao: Odlično radite svoj posao, a do sada niste imali nagrade za to. Dolaze promene, imaćete satisfakciju u vidu velike finansijske dobiti.
Zdravlje: U dobroj ste kondiciji, ali da bi to tako i ostalo, nije zgoreg da promenite način ishrane i uvedete malo fizičke aktivnosti.

Vodolija:

Ljubav: U jednom trenutku ni sami niste znali šta želite. Imali ste pored partnera još nekoliko osoba kod kojih ste nalazili nešto što vas privlači. Situacija se tek malo izdefinisala, ali i dalje upadate u dileme.
Posao: Sačuvajte novac koji ste dobili i u pravom trenutku ga uložite u razvoj posla. Zvezde su vam izuzetno naklonjene.
Zdravlje: Kome god da se požalite da vam nešto nije u redu sa zdravljem, svi vam se smeju. Možda i sami pravite grešku što se obraćate nestručnima. Javite se lekaru.

Ribe:

Ljubav: Šta god vam padne na pamet, izgovorite naglas. Niste ni svesni da to nije najprijatnije za partnera, povređujete ga non-stop. Primenjujte onu narodnu: ispeci, pa reci.
Posao: Žestoko se trudite da uspete, ali vam u poslednje vreme ne ide. Nemojte da odustajete, uskoro će se situacija promeniti. Budite uporni.
Zdravlje: Nećete da slušate savete lekara, pa vam se samo pogoršava zdravstveno stanje. Nemojte biti tako nemilosrdni prema sopstvenom zdravlju.

 

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale