Nedeljni horoskop od 14.5. do 21.5.2017.:

Priredila astrolog Ana Savović

Ovan:
LJUBAV: Morate da žrtvujete vreme ukoliko želite da imate uspešniji emotivni život. Za divno čudo, nije vam teško jer imate i zbog koga.
POSAO: Pripremite se na manje probleme. Sve ide u rok službe, pa i razmirice sa saradnicima. Morate biti strpljiviji i mudriji kako ne biste naseli na provokacije sa strane. U protivnom, moguće su neprijatnosti.
ZDRAVLJE: Mnogi Ovnovi u narednom periodu mogu patiti od nedostatka snage i sigurnosti. Zato pojačajte dozu vitamina. Više se krećite.

Bik:
LJUBAV: Nova veza je na pomolu. Osoba iz vaše okoline je zadobila vašu naklonost, ali nemojte joj bezrezervno verovati. Mogli biste se grdno razočarati. I to iznenada.
POSAO: Kad je uspeh u pitanju, nema vam premca. Situaciju koja vas okružuje shvatite kao sastavni deo života i ne nervirajte se bez potrebe. Pošto ćete s lakoćom doživeti uspeh, isto tako se treba nositi i sa porazom.
ZDRAVLJE: Ukoliko imate problema sa stomakom, razmislite šta ste sve jeli za vikend. Možda vam samo treba dijeta.

Blizanci:
LJUBAV: Nestrpljivi ste, pa povlačite pogrešne poteze u vezi s voljenom osobom. Situacija zahteva mudrost i toleranciju, prvenstveno sa vaše strane.
POSAO: Rad je oblast života koju trenutno držite pod kontrolom. Realizacija poslovnih ideja je na pomolu. Priznaćete, uteha za nezadovoljstvo leži u vašem poslu. Da li ste spremni da se povinujete tuđim željama?
ZDRAVLJE: Mogući su napadi glavobolje ili problemi s grlom. Ukoliko budete vodili računa o zdravlju, ovaj problem ćete ublažiti.

Rak:
LJUBAV: Možete očekivati puno lepih trenutaka kad je ljubav u pitanju. Mnoge Rakove očekuje izmirenje ili obnavljanje stare veze.
POSAO: Završavate započete poslove. Zadovoljni ste učinjenim, a i para će biti, što je podjednako važno. Zbog posla ćete morati negde da otputujete. Sve stvari dolaze na svoje mesto. Uspeh je spor, ali dostižan.
ZDRAVLJE: Sklonost ka hroničnim bolestima, reumatske tegobe, problemi s kožom. Ne plašite se, jer sve to možete izbeći. Ne paničite!

Lav:
LJUBAV: Odlažete emotivna raščišćavanja, jer kao da volite da se mučite. Tvrdoglavim ponašanjem samo produbljujete jaz. Možda bi trebalo otvoreno porazgovarati.
POSAO: Nižete poslovne uspehe. Svesni da od kukanja nad sopstvenom sudbinom nema koristi, okrećete se stvarima koje vam lako idu od ruke. Radite ono što vam ide od ruke, a ono što kod vas stvara averziju, na sve načine izbegavajte.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem. Probajte s čajevima.

Devica:
LJUBAV: Iz straha da ne izgubite voljeno biće, još ga čvršće držite u zagrljaju. Prijaju vam konkretni dokazi ljubavi.
POSAO: Tu ste, na svom terenu, i povlačite ispravne poteze. Neki poslovi, koji su bili u zaostatku s lakoćom će se realizovati. Kad bi vam sve tako glatko išlo? Pokušajte da na nov način gradite odnos s poslovnim partnerom.
ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma može biti tanko crevo. Ukoliko povedete računa o dijeti, ublažićete neugodnosti. Pazite i na vene! Krećite se!

Vaga:
LJUBAV: Ukoliko ne želite probleme, od vas se zahteva ono čega bi trebalo da imate u izobilju, a to je taktičnost.
POSAO: Ako ne učestvujete u konkretnom poslovnom projektu, razmišljanja o tome su više nego realna. Napokon ste našli način da ostvarite siguran izvor prihoda. Lutanja su se isplatila. Oslušnite i tuđe potrebe. Ne budite isključivi i neprijatni.
ZDRAVLJE: Ženski pripadnici moraju se čuvati neželjenih problema vezanih za njihov pol. Muške Vage utehu nalaze u alkoholu, što je loša navika.

Škorpija:
LJUBAV: Uživate u čulnim zadovoljstvima. Ukoliko partner počne da pridikuje, nećete se libiti izleta sa strane.
POSAO: Saradnja sa inostranstvom ili odlazak na put zaista su neophodni, jer jedino tako možete ostvariti poverene vam zadatke. Pakujete kofere. Ne budite tvrdoglavi, jer time ništa ne postižete. Pokušajte da pronađete kompromis u poslu.
ZDRAVLJE: Blaže stomačne tegobe nagoveštavaju da se radi o problemima sa žučnom kesom ili pankreasom. Pomaže samo dijetalna ishrana.

Strelac:
LJUBAV: Površni ljubavni susreti po pravilu dovode do još površnijih seksualnih kontakata. Morate pokušati da spasete vezu.
POSAO: Nov posao ili nov pristup starom poslu. Važno je da ste neke stvari okončali, pa planirate da krenete iz početka. Iako na prvi pogled nemate razloga za nervozu, to je jače od vas. Zbog čega unapred strahujete? Zašto ne možete da se opustite?
ZDRAVLJE: Nervoza je prateća pojava sa kojom duže vreme funkcionišete. Ona je posledica želje za perfekcionizmom.

Jarac:
LJUBAV: Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene.
POSAO: Nerviraju vas kolege. Sve vam smeta. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete tako naći mir. Iako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bežite u svoj mir.
ZDRAVLJE: Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlezdi ili prostati. Pravac kod lekara.

Vodolija:
LJUBAV: Učinite nešto da izgladite odnose s voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće problema.
POSAO: Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je to što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečemu primamljivijem. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek.
ZDRAVLJE: Moguće je depresivno ponašanje. To prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni.

Ribe:
LJUBAV: Pošto je vaš emotivni život doživeo kulminaciju, i to prijatnu, ništa ne menjajte. Samo se opustite i uživajte.
POSAO: Mnoge Ribe razmišljaju o bolovanju, jer ni izdaleka nisu zadovoljne poslom kojim se bave. To ne važi za Ribe koje su zdravstveni radnici. Ako vam prijatelji kažu da ste komplikovani i tvrdoglavi, razmislite da li u tome ima bar malo istine.
ZDRAVLJE: Za većinu zdravstvenih problema potražite uzrok u emocijama. One su uzrok lošeg zdravstvenog stanja. Sve ide iz glave.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale