Nedeljni horoskop od 11.6. do 18.6.2017:

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

OVAN:

Posao: Tokom narednog perioda moguce su ponude od saradnika iz inostranstva i to onih sa kojima već imate sjajno iskustvo u radu. Verovatno ćete biti spremni da prihvatite neki honorarni posao koji bi mogao da vam se brzo isplati, a ukoliko se radi o poslu sa Blizancima, Jarcem ili Devicom, bićete izuzetno zadovoljni saradnjom.

Ljubav: Vi cete biti spremni da prihvatite udvaranje nekog ko vam se već duže vreme dopada. Najverovatnije je u pitanju osoba koju ste upoznali na nekom putovanju ili je reč o nekome ko često zbog posla putuje. Inostranstvo je za vas veoma značajno kada je u pitanju ljubavni život. Pazite da ne dođete u iskušenje da uđete u paralelnu vezu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK:

Posao: Niste načisto kako da se postavite kada je vaša karijera u pitanju. Moguca je konfuzija, mogućnost da se odlučite za novi posao, ali s druge strane, rado biste ostali i u sadašnjoj firmi. U toku ove nedelje nista vam ne ide u prilog, pa se ne preporučuje nikakav radikalan stav prema kolegama, šefu, ali ni prema sebi. Ne secite granu na kojoj sedite.

Ljubav: Niste sigurni da li imate razloga za ljubomoru, ali tokom ovog perioda bićete prilično dezorijentisani, pogotovo ukoliko vam se od nedavno ponovo javlja neki Ovan, Škorpija ili Vodolija. Bez obziri što vam je mnogo toga nejasno u vezi sa partnerom koji se ponaša pomalo čudno, potrudite se da sačuvate prisustvo duha. Partner verovatno ima mnogo poslovnih problema koje iz nekih razloga ne želi da podeli s vama.

Zdravlje: Manji nazeb.

BLIZANCI:

Posao: Ova nedelja ce vam prilično odgovarati, tako da ukoliko vaš posao ima veze sa javnošću, inostranstvom ili imate nove ideje u vezi sa poslom a ne znate kome da se obratite, posavetujte se sa Vagom ili Ovnom. Svaki posao koji podrazumeva rad u okviru velike grupe ili spremnost da pokažete kooperativnost, u ovom periodu donosi lepe prihode. Takođe, mogući su vanredni dobici preko partnerskih odnosa.

Ljubav: Što se više trudite da sačuvate prisustvo duha ili da život držite pod kontrolom, to vam više izmiče i niste u stanju da učinite bilo šta što bi za vas kao krajnje rešenje bilo mudro. Osećate veliku privlačnost prema nekom s kim niste tako bliski ili ne želite da se previše vežete dok ne budete sigurni da se radi o nekom ko vam u potpunosti odgovara.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK:

Posao: Predstavnicima vašeg znaka ova nedelja donosi novi impuls za poslove, posebno ako se bavite privatnim biznisom ili nekretninama. Tranzit Urana ne odgovara većini predstavnika vašeg znaka, jer im donosi probleme, pogotovo kada je novac u pitanju. Imate utisak da su mnogi iz nekih razloga protiv vas, iako se trudite da im učinite uslugu. Mladi Rakovi koji traže posao trebalo bi da se obrate Jarcu.

Ljubav: Niste naročito raspoloženi za ljubav, osim ako ste u vezi sa uspešnom osobom koja i pored obaveza nađe vremena za vas. Iskoristite vikend da se bolje upoznate s nekim ko vam se dopada ili koga ćete upoznati tokom ovog perioda. Moguć je flert sa osobom koja nije slobodna, ne ulazite ni u kakve ljubavne aranžmane koji vam neće doneti duševni mir.

Zdravlje: Moguća povreda.

LAV:

Posao: Bićete u prilici da se sretnete sa nekim koga cenite i razgovarate o mogućnosti započinjanja novog projekta. Ovo je period tokom kojeg ćete intenzivno razmišljati o onome što vas čeka, a mnogi od vas će verovatno i raditi tokom celog perioda. Naći ćete način da ubedite jednog Ovna ili Vodoliju da vam pruže šansu da im pokažete koliko vredite i šta znate.

Ljubav: Osećate veliku privlačnost prema nekom koga ne poznajete dovoljno ili ste nekada bili u vezi, a sada biste želeli da je obnovite čak i ako mislite da to za vas nije najbolje rešenje. Imate potrebu da se srećete sa različitim svetom. Slobodni Lavovi mogli bi da započnu vezu koja će se nastaviti, pogotovo ukoliko se radi o osobi koja često putuje u inostranstvo.

Zdravlje: Budite pažljiviji u kući.

DEVICA:

Posao: Dobra pozicija Merkura, vladaoca vašeg znaka  znači bolju organizaciju vašeg života, kao i spremnost da se maksimalno prepustite da vas vodi neko ko je mnogo iskusniji od vas. Ukoliko ste mladi, od tuđeg iskustva, posebno Škorpije ili Jarca, možete imati dosta koristi. Nekome je jako stalo da vas ima za saradnika, najverovatnije je u pitanju osoba koja ima visoke kriterijume i dobro zna šta može od vas da očekuje.

Ljubav: Moguća je romansa sa nekom prilično konzervativnom osobom koju dobro poznajete, a niste prešli prag prijateljstva. Ukoliko se radi o nekoj drugoj Devici, Jarcu, Škorpiji ili Ribama, nemojte ni jednog trenutka razmišljati šta bi trebalo da uradite. Pred ozbiljnom ste vezom, a ukoliko ste slobodni, izbegnite Ovna i Vodoliju, osim flerta, ničem drugom se ne možete nadati.

Zdravlje: Moguća povreda u sportu.

VAGA:

Posao: Tranzit Meseca donosi vam mnogobrojne susrete, kao i mogućnost razmene ideja i iskustva sa osobama iz inostranstva. Tokom ovog perioda jako dobro ćete se slagati sa onima koji su spremni da s vama sarađuju i na nekom pomalo rizičnom projektu, iako u stvari pokazujete veliku dozu racionalnosti kada je u pitanju odabir saradnika. Mogući su dobici u igrama na sreću. Osim toga, u ovom periodu možete se nadati i povećim prihodima iz inostranstva.

Ljubav: Postajete veći optimista i mnogo preduzimljiviji kada je u pitanju veza sa nekim ko živi u inostranstvu ili je poslovno upućen na strance. Tokom ovog perioda imate razloga da se radujete susretu sa Bikom. A možete se lepo provesti u intimnom krugu prijatelja.

Zdravlje: Pazite da ne uganete zglob na nozi.

ŠKORPIJA:

Posao: Ova nedelja donosi raznorazne susrete i razgovore. Čak i tokom narednih par dana neko će se raspitivati za vaše poslovne planove i ideje, pa nećete moći da izbegnete razgovore o poslu.Ukoliko tokom ovog perioda budete u inostranstvu, očekuje vas lep provod.

Ljubav: Bez obzira koje ste godište ili kog pola, kada je ljubav u pitanju imate veliku potrebu za vezom koja će vam obezbediti duševni mir i pružiti vam maksimalnu sigurnost. Ukoliko ste duže u vezi verovatno ćete u narednih par dana dobiti bračnu ponudu ili neku veoma romantičnu izjavu ljubavi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC:

Posao: U priličnom ste procepu da li da uradite ono što od vas očekuje šef, članovi vaše porodice ili ipak da uradite ono o čemu vi maštate. Osim toga, prilično ste opušteni i uskoro će vas pozvati neko čiji poziv čekate već duže vreme. Verovatno je u pitanju osoba koja će vam predložiti saradnju i to pod veoma dobrim uslovima. Tokom ovog perioda pružiće vam se prilika da radite posao koji će vam doneti svetsku reputaciju.

Ljubav: Ukoliko vam se svidi jedan Ovan, Vodolija ili neki Lav, a naknadno shvatite da nisu slobodni, moraćete maksimalno da se potrudite ukoliko nameravate da im se nametnete kao stalni partner. U ovom periodu imaćete moralnu dilemu kada je ljubavni odnos u pitanju, jer ni sami nećete znati kako da se postavite. Dobro se slažete sa nekim drugim Strelcem.

Zdravlje: Budite pažljiviji na putu.

JARAC:

Posao: Tokom ove nedelje moglo bi da bude jako veselo, ali i naporno, a to najviše zavisi od toga čime se bavite. Mnogi Jarčevi biće izuzetno opterećeni poslom i obavezama, a krajem perioda možete dobiti neproverenu vest na koju nećete moći da ostanete ravnodušni. Ali, ne nervirajte se nego učinite ono što smatrate neophodnim – biće to pun pogodak. Mogući su vanredni dobici, ali ćete trošiti preko svake mere.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu se zaljubiti na nekoj proslavi. Kada je ljubav u pitanju osećate da definitno nastupa vaš period. Bićete na svom terenu, čak i ukoliko neka Vodolija bude pokušala da vas provocira ili da vam se nametne iako vas ne interesuje mnogo. Ne odustajte od svojih namera kada je u pitanju jedan Rak, čak i ukoliko je odnos s njim prilično komplikovan.

Zdravlje: Uglavnom dobro.

VODOLIJA:

Posao: Naporan period kada je u pitanju saradnja sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Napeti aspekti za vasu karijeru donose prevelike zahteve vaših pretpostavljenih. Ali, ni sa vama nije lako izaći na kraj. Dobro znate šta želite i kako to da ostvarite. Tokom ovog perioda moguć je veoma važan dogovor oko zajedničkog posla koji bi trebalo i vama i poslovnim partnerima da donese dobre prihode.

Ljubav: Ukoliko ste skloni flertu, tajnim vezama i nepromišljenim avanturama,  svašta je moguće, čega se kasnije verovatno nećete ni sećati. Ukoliko ste u braku ili stalnoj vezi, dobro pazite s kim flertujete, jer partner nije sklon tolerisanju vaših nestašluka. Moguć je poziv od Raka ili Lava na koje ne računate.

Zdravlje: Izbegnite uzimanje alkohola.

RIBE:

Posao: Ova nedelja mogla bi za vas da bude prilično zamorna, pogotovo ukoliko treba da se angažujete oko kolega. Sredina nedelje doneće mirnu atmosferu i planiranje obaveza zajedno sa Rakom, Devicom, Škorpijom ili Jarcem. Neki Ovan ili Vodolija mogu biti spremni da vas provociraju oko nečega o čemu vi najradije ne biste da pričate.

Ljubav: Verujete u mogućnost da vam se ostvare snovi. Slobodne Ribe mogu biti sklone hirovitom ponašanju, naročito ukoliko ih partner bude zanemarivao ili ako im ne bude poklanjao onoliko pažnje koliko one misle da zaslužuju. Dobijate poziv da veče provedete u društvu Jarca, Škorpije ili Device.

Zdravlje: Lako se zamarate.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale