Nedeljni horoskop od 11.12. do 18.12.2016.:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Ovan
Posao : Trenutna preosetljivost bi u vama mogla probuditi veću nervozu. Do sredine nedelje vam se preporučuje mirovanje i analiziranje kompletne situacije. Već od srede, krenite sa novim organizacijama. Najviše pažnje posvetite komunikaciji sa saradnicima. Vreme je za sticanje, preko posla kojim se bavite. Dobitak zaposlenja i te kako obećava u ovom periodu.

Ljubav : Potpuno ste u svom elementu. Spremni u svakom momentu da odgovorite na poziv za izlazak, poznanstva i druženja. Sa puno žara i pokretačke snage, prihvatate sve novo što vam se pruža. Želite promene i pravite eksperimente. Ako je u vezi koja traje došlo do monotonije, nećete propsutiti nove mogućnosti koje vam se pružaju. Ljubavi i zadovoljstva ima toliko oko vas, da sigurno nećete odoleti iskušenjima.Putovanja u ovom periodu, mogla bi u potpunosti promeniti vaš ljubavni život. Ljubavi preko poslovnih aktivnosti, ubrzo vas vode u zajednički život. Nedelja je kao stvorena za ljubavni početak, sa osobom koja će vam doneti unutrašni mir.

Zdravlje: Osetljivi su vam glava i oci.

 

Bik

Posao: Ova nedelja će vam biti vrlo uspešna. Dobri odnosi sa saradnicima, a sami postajete interesantniji, zbog onoga što vam se trenutno dešava. Putovanja su svakako aktivna, kako službena, tako i privatna. Napokon je opet aktuelno rešenje u skladu sa vašim obrazovanjem. Preko ženskih osoba, dolazi se do zaposlenja. Svaki kontakt sa inostranstvom, mogao bi vam doneti lepe prilive novca. Dogovori sa važnim osobama, takođe obećavaju. Budite otvoreni i za nešto novo, nešto u čemu se pronalazite, a ne mora da ukazuje na redovne poslovne aktivnosti.
Ljubav: Ove nedelje dovršavate neke bitne ljubavne planove. Konkretno se dogovarate sa svojim partnerom o važnim promenama u vašem odnosu. Prisutni su planovi o ulasku u zajednički život, ali tu su i lepa putovanja, izlasci koji su nekome od vas dvoje značajni. Ljubomora bi mogla sve ovo da upropasti, pa čak i da vas razdvoji na neko vreme. Ako vam je zaista stalo do partnera, na vreme smirite situaciju. Osobe koje su već duži period usamljene, a još uvek misle na staru ljubav, mogle bi doživeti pravi ljubavni preporod. Osvojiće vas jedan izuzento pozitivna osoba, koja u vaš život vraća ljubavnu radost.
Zdravlje: Prati vas dobro raspoloženje. Puni ste pozitivne energije.

 

Blizanci

Posao: Vama ništa ne može da promakne. Sve vidite i sve čujete, čak i onda kada delujete nezainteresovano za ono što se dešava oko vas. Upravo ulazite u povoljan period, koji bi usporili ulaskom u svađu i raspravu. Za finansijsku situaciju ne bi trebali da se brinete. Sve okolnosti su na vašoj strani. Ako dobijete stimulaciju, pozajmicu preko firme ili bilo koji vanredni priliv novca, budite sigurni da će biti neprijatnih komentara. Ako ste u nekom finansijskom problemu, nađite prihvatljivu sredinu i sve će se brzo regulisati. Dobitak preko partnera.
Ljubav : Bilo koji vid nezadovoljstva u ljubavnom životu je kratkotrajnog karaktera. Ako ste usamljeni, budite strpljivi, tek vam nailazi period koji će vam doneti lakša ljubavna ostvarenja. Već u vezama bi trebali biti tolerantniji i nije preporučljivo da preterujete u očekivanjima od strane partnera. U vašoj blizini, najverovatnije u komšiluku se nalazi osoba koja vas prati i bira povoljan momenat da vam priđe. Sve se pokreće najkasnije do kraja nedelje. Partner je u mnogo čemu sporiji od vas, što vas je i dovelo u dilemu šta dalje.Ovaj kontakt bi vam omogućio mnogo bolju organizaciju života. Simpatija koja vam je delovala nepristupačno, čak i preterano zatvoreno, menja svoje ponašanje prema vama i osvaja vas.
Zdravlje: Napušta vas nervoza, koja je donosila stomačne tegobe.

 

Rak

Posao : Već se nalazite u sjajnom periodu, gde vam se same od sebe otvaraju dobre situacije. Ova nedelja vam donosi neočekivane dobre promene. Tu su i prijatelji koji će biti od velike pomoći. Ono što vam je promaklo u prethodnom periodu, sada bi moglo da vam se ostvari. Verujte u sebe, kada prepoznate da se pronalazite u datoj promeni. Velike su mogućnosti kroz promenu posla ili dobitak zaposlenja, zato budite aktivni i pratite sve što se dešava oko vas. Dobre informacije su te koje donose novac. Dobitak i preko oca ili partnera.
Ljubav : Prijatni razgovori, druženja, pa i tajne simpatije će biti aktuelna tokom ove nedelje. Napokon bi trebali da se opredelite, sa kim bi želeli ulazak u vezu. Imajte više hrabrosti, eliminišite strah od promašaja, razočarenja. Ljubav je pred vama, nešto preduzmite. Nešto se tajno pokreće. Osobu koju ste upoznali prošlog meseca, a svidela vam se na prvi pogled, ponovo ćete sresti. Drugi ili treći susret, omogućava početak veze. Sada da li će biti tajna ili javna, zavisi od vašeg dogovora. Vesela i vedra osoba bi vas mogla usrećiti do sredine nedelje. A potom bi mogli naići na starijeg ili stabilnog partnera. Sada zavisi od vas, da li želite dobar provod ili trajnju vezu. Slobodni bi baš za vikend mogli ući u jednu mirnu i prijatnu vezu.
Zdravlje : Dobro zdravlje i raspoloženje. Ako ste imali zdravstvenih problema, očekuje vas brz oporavak.

 

Lav

Posao : Neplanirana dešavanja u vama bude jaku pokretačku snagu. Ništa vam nije teško i za većinu problema nalazite brza i adekvatna rešenja. Odličnu podršku bi mogli dobiti od strane prijatelja, ali pod uslovom da ste skromni, da ne preterujete. Velike želje i planove uklopite u svoje mogućnosti. Krajem ove nedelje, napokon vas napušta uticaj koji vam je donosio veće izdatke. I dalje je sve odlično podržano, tako da bi već od iduće nedelje mogli očekivati bitno olakšanje, a pri tome bi mogli nešto i da uštedite. Ako se bavite privatnim poslom, sve se pokreće na bolje. Novac vam pristiže sa više strana.
Ljubav : Sunce vam donosi veliki entuzijazam. Nemate mira, sve u vama igra i pokreće vas. U skladu sa vama, ove nedelje su vam kriterijumi izuzetno visoki. Ne može bilo ko da vas zainteresuje i pozitivno pokrene. Izlazak na elitna mesta, mogao bi vam doneti susret sa osobom kakvu ste oduvek sanjali. Partner je na svoj način originalan. Ovaj period će okarakterisati ljubavi sa uticajnim i posebnim partnerima. Kada upoznate ovakvu osobu, neće biti dugog čekanja, još iste večeri ulazite u vezu. Već pred kraj vikenda bi lako mogli sresti novog partnera. Mlađa osoba iz vaše blizine, komšiluka pokušava da vas osvoji. Samo idite na odabrana mesta i naći ćete ono što želite.
Zdravlje : Raspoloženje, jak optimizam, prate vas cele nedelje.
Devica
Posao : Ako uspete da eliminišete svaki bes koji nosite u sebi, racionalnije ćete razmišljati i biti praktičniji za sebe. Lako bi se mogli pronaći u informacijama do kojih dolazite ove nedelje. Kako vam je uvek potrebno vremena da odlučite, sagledate nove situacije sa više strana, upustite se u razradu plana, kako bi uskoro krenuli ka uspehu. Finansijske planove privodite kraju ove nedelje. Posebno, ako se radi o većim ulaganjima i kupovinama.Već od iduće nedelje vam se omogućava da krenete u realizaciju. Svaki posao koji volite da radite, pričinjava vam zadovoljstvo, možda je reč o hobiju, donosi dobre prilive novca. U tom pravcu se usmerite.
Ljubav : U najboljem ste periodu za ljubav, koji će ovaj put trajati duže nego obično. Ljubav vas vreba sa svih strana. Gde god da se pojavite, pa čak i ako obavljate obične dnevne aktivnosti, mogli bi upoznati sebi srodnu dušu. Ova nedelja vam omogućava poznanstvo sa partnerom, koji ima mnogo toga sličnog sa vama. To je osoba koja je odmerena, sigurna u sebe, a pri tom jednostavna. Ništa ne očekujte na brzinu. Sada kreće druženje i češće viđanje, pa tek krajem ove nedelje ili tokom iduće moglo bi doći do vašeg spajanja. Tu bi morala postojati neka razlika među vama, pa makar i u godinama. Velike mogućnsoti vam se daju i sa osobama koje žive u inostranstvu, često putuju, a možda su tamo i rođene. Obnova veze sa partnerom sa kojim ste bili duži period razdvojeni.
Zdravlje : Dobro se osećate. Potpuno ste u svom elementu.

 

Vaga

Posao : Stimulisani ste dobrom zaradom. U tom skladu donosite i poslovne odluke. Pronalazite se u svakom poslu koji obećava bolju finansijsku situaciju. Prepoznajete se i u nekim poslovima za koje nikada niste mogli ni da pretpostavite da ćete ih nekada raditi. U sjajnom ste periodu za posa, kao i za novac. Vaša sposobnost prilagođavanja datim situacijama, vas vodi ka poboljšanju finansija. Ako vam ništa ne bude teško da radite, računajte da idete ka većem preporodu i potpunoj stabilizaciji. Vraćaju vam se i neke stare situacije, poslovi, prijatelji, koji bi takođe povoljno uticali na vaše finansije.
Ljubav : Sva interesantna dešavanja moguća su u blizini vašeg mesta stanovanja. Tu su i kućne zabave, odlazak u posetu komšijama, u kafić. Ako prepoznate osobu koja vam prija na prvi pogled, budite strpljivi. Ovde ne može ništa na brzinu. Partner je odmeren i sve oko sebe odmerava, potvrđuje i analizira. Potrebno mu je vreme, a kada odluči direktno vas zavodi i osvaja. U kontaktu sa ovakvim partnerom, ne preporučuje vam se preterivanje i skretanje pažnje isključivo na sebe. Dobili bi veliki minus. Na javnom mestu bi moglo doći do poznanstva sa partnerom iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strelac. Već sa ovim partnerom bi mogli doživeti neverovatnu ljubavnu priču. Punu druženja, promena, smeha, kroz jedan opušten način bi počeli da funkcionišete od samog početka.
Zdravlje : Mogući su problemi sa sinusima, ali i sa kožom.

 

Škorpija

Posao : Sve ono što ste planirali i pripremali u prethodna dva meseca, sada bi trebali da privodite kraju. Neodlučnost vas potpuno napušta, vremenom ste jasno sagledali gde vas šta vodi. Spremni ste i na kompromise, za ono što vam je bitno. Ulazite u uspešan period, samo nastavite sa elanom koji vas drži. Svesni ste svoje situacije i ne nadate se novcu, sem preko rada i različitih aktivnosti. Uopšte se nalazite u izuzetno dobrom periodu za novac, koji će da potraje. Što se pre uključite i delujete, pre dolazite do potrebnog novca. Ova nedelja omogućava brzu neočekivanu zaradu. Možda i kroz rad sa prijateljima.
Ljubav : U tajnim vezama bi moglo doći do nezadovoljstva. Za sada nište bitno ne menjajte, dajte sebi još malo vremena. Sasvim je moguće da u vremenu koje dolazi, nađete zajednički jezik i dođete do skladnih odnosa. Osobe koje su u tajnoj vezi, a nisu u braku, mogle bi lako upoznati nekog novog, ko bi im u mnogo čemu više odgovarao, a što je najvažnije, veza bi bila javna. Poznanstvo do koga dolazi preko prijatelja, kumova, moglo bi vas prijatno iznenaditi. U ovom kontaktu bi trebali vi da pokrećete dalji nastavak priče, partner je mnogo povučen i mirniji od vas. Ostvarili bi ste odličan sklad, vezu koja bi obostrano prijala. Vi bi ste pokretali dešavanja, a vaš partner bi vas odano pratio. Za vikend su mogući svi vidovi početaka, sa jednom romantičnom dušom.

Zdravlje: Ove nedelje su moguće sve stomačne reakcije. Vodite više računa o ishrani i šta unosite u organizam.

 

Strelac

Posao : Sve ono što vam dolazi iz prošlosti, pozitivno će uticati na vašu karijeru. To bi mogli biti susreti sa starim kolegama, prijateljima, pa i komšijama. Ako ste ostali bez posla, na ovakav način ćete doći do zaposlenja, ili ući u poslovna partnerstva. Vraćaju se i neke šanse, koje ste u jednom momentu propustili. Prihvatajte svaki posao koji olako radite i sa zadovoljstvom. Ako se bavite poslovima koji ukazuju na lepotu, mogli bi doći do pravog finansijskog procvata.

Ljubav : Poslednji je čas, da se izjasnite ili odlučite u vezi partnera sa kojim radite. Ako još uvek niste ušli u vezu, prihvatite poziv za izlazak, koji vas očekuje ove nedelje. Do srede bi mogli doći u kontakt sa partnerom, koji je poput vas veseo, spreman na sve nove ideje i druženja. Takođe su aktuelne i prolazne veze, u koje ulazimo tek da bi malo razbili monotoniju. Nikada se ne zna, baš bi ovo mogla biti prava osoba za vas. Dok od srede, uglavnom nailazite na osobe koje preferiraju klasici, počev od ponašanja, pa do izgleda i manira. To vam sigurno neće biti dovoljno interesantno. Ako nastavite povremena viđanja u istom društvu ili na istom mestu, vrlo lako bi moglo doći do promene. Ovakva osoba bi na vas delovala smirujuće. Na nečijem slavlju bi imali mnogo veći izbor.
Zdravlje: Izbegavajte masnu hranu i slatkiše.

 

Jarac

Posao : Dešavanja iz prethodnog perioda su vas naučila da više vodite računa o sebi i da uzaludno ne rasipate svoju jaku energiju. Pripreme koje ste radili u prethodna dva meseca, sada privodite kraju, kako bi od iduće nedelje bili u potpunosti spremni da započnete sa realizacijom. Lakše možete doći do željenog posla, kao i zaposlenja. Od vaše spremnosti da brzo reagujete u datoj situaciji, zavisi da li ćete doći do neočekivane zarade ili nagrade na radnom mestu. Udruživanje sa prijateljima, takođe obećava. Vaša ideja bi mogla biti sjajna, a prijatelj je taj koji će sve to vešto i brzo sprovesti. Jedan veći deo novca potrošićete na ulepšavanje i ličnu kupovinu.
Ljubav : Sve oko vas miriše na ljubav. Maksimalno se posvećujete svom izgledu. U fazi ste kada eksperimentišete i menjate svoj imidž. Čim procenite da vam nešto ne stoji lepo, ne odustajete već i dalje uporno menjate. Stimulisani ste tuđim pogledima i udvaranjima. Gde god se pojavite nekako skrećete pažnju na sebe. Sve ovo na vas povoljno utiče, tako da ste raspoloženi samo za neku konkretnu osobu, za ljubav koja bi mogla biti trajna i naravno sretna. Želju možete ostvariti samo sa osobama iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Velika je verovatnoća da će se u vaš život ponovo vratiti osoba koja vam je donela mnogo sreće i zadovoljstva. To bi mogao biti i neko ko se vraća iz inostranstva. Ako je nekada među vama postojala ljubav, sada bi moglo doći do obnove vašeg odnosa.
Zdravlje: Posvećeni ste svom izgledu. Ako ste nabacili više kilograma, prijala bi vam dijeta.

 

Vodolija

Posao : Do srede bi mogli doći u kontakt sa osobom iz prošlih vremena. Taj susret bi vam doneo vesti koje će vas obradovati. Nešto novo se pokreće, gde bi i vi mogli učestvovati, preći u drugu firmu ili doći do zaposlenja.Sve je u pripremnoj fazi, tako da tek sledi nastavak priče. U uspešnom ste periodu, koji obećava. Moglo bi vam se posrećiti i doći do veće zarade, neplaniranog dobitka, poklona. Tokom ove nedelje novac se sliva u dom i preko vaših ukućana. Ako se bavite privatnim poslom, nadajte se velikom preokretu. Svakako i nove mogućnosti su pred vama koje će povoljno uticati na finansije.

Ljubav : Aktuelne su tajne veze, simpatije. Rastanak do koga je došlo u prošlosti, konstantno vam je u mislima. Nemate pravi odgovor, šta se to izdešavalo i razdvojilo vas. Već ove nedelje nešto se pokreće, navodi vas na susret ili dobijate informacije koje će vas obradovati. Ako ne ove nedelje, budite sigurni da idete ka pomirenju. Inicijativu prepustie partneru. Kada on nešto pokrene, to će i dovršiti. Na poslu kojim se bavite, moglo bi biti udvaranja. Neka su prolazna, ali svakako će vam prijati. Međutim, crn, markantan partner, neće lako odustati od vas. U ovom periodu su vam naklonjene Škorpije. Svi su izgledi da će te dobiti lepe vesti o partneru koji često putuje ili je u inostranstvu. Približava se momenat njegovog povratka. Nagle, burne emocije, mogao bi u vama probuditi neko nov u vašem okruženju tokom vikenda.
Zdravlje : Mogla bi da vas muči nesanica.
Ribe
Posao : Još od prošle nedelje, u vama se nešto pobunilo. Želite više za sebe i od toga nećete odustati. Svesno idete ka višim ciljevima, okrećete se ka uspešnim ljudima oko sebe. Sada je pravo vreme, da pokažete svoje sposobnosti. Sve promene na bolje su moguće. Kako premeštaj, tako i dobitak zaposlenja preko uticajnih osoba. Putovanja i inostranstvo vam mogu doneti najbolje prilive novca. Ove nedelje vas prati sreća. Sve vam ide lakše nego inače. Ako radite na bitnim poslovnim promenama, tek vas očekuje poboljšanje primanja preko posla kojim se bavite. Do kraja nedelje, regulisaćete neke obaveze od ranije.
Ljubav : Preosetljivi ste početkom nedelje. Naročito ako nije došlo do pomirenja sa voljenom osobom. Ako ste usamljeni, sigurno da razmišljate šta bi trebali da uradite, gde da izađete kako bi sreli sebi srodnu dušu. Ovo je kratkotrajan uticaj. Već od utorka očekujte mnogo bolje raspoloženje i početak nekih ljubavnih dešavanja, promena.Budite strpljivi, sva ostvarenja su moguća, ali ne na brzinu. Do značajnog poznanstva bi mogli doći preko prijatelja i to onih koji su vrlo uspešni. Susret do koga dolazi preko posla, ispostaviće se kao vrlo značajan za vas. Partner je veseo i veliki optimista. Prepoznaćete ga po osmehu. Zauzet partner bi mogao biti vrlo interesantan za vas. Ili je to neko ko je poznat u javnosti. Sportista ili uniformisana osoba, koju već poznajete, pokloniće vam više pažnje nego inače. Vikend je stvoren za ljubav.
Zdravlje : Okrenite se ka sportu i rekreaciji. Prijaće vam.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale