Natal poznatih – Maya Berovic:

Priredila astrolog   Ana Savovic

Maya Berovic je rodjena 8.7.1987. godine. U znaku je Rak, Podznak je takodje u emotivnom Raku, a Mesec je u vatrenom Strelcu.
Maya je kao vecina zena u znaku Raka, izrazito osecajna, nezna, romanticna, brizna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, mastovita. U jednom trenutku moze biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervisana, pa je sklona da se povuce u sebe, ako oseti da je neko provocira.

Nigde se ne oseca bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveca svetinja. Po prirodi je brizna i porodicni tip zene, uvek u vezi vise daje nego sto zeli uzeti. Voli decu i zivotinje.
I najmanju kritiku koja joj je upucena  primice srcu i nece je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog cega vredi poslusati njeno misljenje o necemu ili nekome. Brzo i lako procenjuje ljude sa kojima se susrece, kao i njihove namere, bilo one iskrene ili ne.

Pronalazi se u tradicionalnom i konvencionalnom stilu odevanja s naglaskom na zenstvenost i udobnost.

Mesec u Strelcu govori da je Maya,vrlo otvorena,voli da se druzi, da putuje, da upoznaje razlicite ljude, razlicite kulture i religije. Privlace je neobicna i egzoticna mesta i gradovi. Maya poseduje nezavisnost i originalnost misljenja sto visoko ceni i postuje i kod drugih ljudi. U ljubavi ispoljava svoja najdublja osecanja na pomalo rezervisan nacin. Vrlo je sigurna u sebe,ima dosta samopouzdanja, i sposobna je da svim nevoljama i problemima u zivotu prilazi na jedan vrlo racionalan i hrabar nacin. Takodje, je kod Maye prisutan i ogroman optimizam pomocu koga ona uspeva da resi cak i naizgled neresive probleme.
Ponekad moze biti preterano svojeglava.
Maya je humana, dobrodusna,ali ne dozvoljava da je osobe iskoriscavaju i povredjuju na bilo koji nacin.
Aktivna je, voli druzenja i zabave, voli sport, interesuje je psihologija i filozofija.

 

Priredila astrolog  Ana Savovic

Zithromax for sale