Natal poznatih: Ivona Jevtić

Priredila astrolog Ana Savović

 

Ivona Jevtić rodjena je 21.5.1977. u Beogradu. Rodjena je u znaku Blizanaca, podznak je u Vagi, a Mesec u Raku.

 

Sunce u Blizancima govori da je Ivona vrlo harizmatična, očaravajuća, duhovita, zanimljiva i društvena osoba. Vrlo je skromna i brižna posebno prema svojim najbližima. Ponekada ume biti i nepredvidiva, ali svojim šarmom pozitivno deluje na druge.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do raznih tema i svakodnevnom životu. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija sa drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati.

Njenim umom vlada logika, sposobna je da u svakom problemu uvidi obe strane što znači da se neće tvrdoglavo držati vlastitih uverenja, već će u obzir uzeti i argumente druge strane.

Otvorenog uma i ekstrovertna, stručnjak je za diplomatsko rešavanje konflikata i majstor komunikacije, takodje je vrlo oštrouman posmatrač, zbog čega uvek zna dati objektivno mišljenje.

Odlično razume ljudsku prirodu i prijatelji će uvek poslušati njen savet. Kombinacija intelekta i duhovitosti čine je popularnom u svakom društvu.

Ivona ima potrebu da koristi svoj um ne samo za ideje, nego i istraživanje svega što se dešava oko nje. Ivona kao pripadnik znaka Blizanci mora sebi da postavlja životno komplikovana pitanja da bi se duhovno razvijala i rasla. Zaljubljena je u reči i ideje, bitna joj je komunikacija, pisanje i podučavanje drugih. Skoro sve u svetu je fascinira i ima osećaj kao da nema dovoljno vremena da iskusi sve što želi da vidi i sazna. To je čini odličnim predavačem, govornikom i političarem.

Ivona je veoma društvena osoba i voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom. U svakom slučaju prijatelja ima u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa njom. Ivona voli da razgovara i bude shvaćena, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, Ivona će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom. Porodica joj je važna. Prijateljstvo sa braćom i sestrama joj je vrlo uobičajena stvar, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno. Porodične obaveze često joj predstavljaju izazov, ali, gotovo uvek ume da se izbori sa tim.

Ivona je brzog temperamenta, svestrana, humana, prilagodljiva, rečita, takodje je stvorena da bude dobra majka, koja svojoj deci dozvoljava da razvijaju svoju ličnost, kreativnost i ideje. Zadržava drugarski odnos sa decom i trudi se da ih što ranije osamostali. Kao domaćica vrlo je praktična u opremanju stana, pomalo ekscentrična, voli da ima savremene uređaje.
Takodje Ivona uživa da se igra rečima i ima talenat da izgovori ili napiše svaku svoju ideju. Veliki je ljubitelji pisane reči i poseduje puno knjiga. Brzo i lako prihvata različite životne situacije i retko kad je zbunjena. U bilo kom trenutku ima spremna pitanja i odgovore. Njen pristup rešavanju problema je uvek racionalan, nikad emotivan.

U sustini, Ivona može biti i prilično osetljiva, uvredljiva i reaguje na suptilne uticaje i doživljaje iz okoline. U isto vreme, deluje i kao previše kritički nastrojena osoba, neretko okupirana sobom. Pametna, snalažljiva i bistra, ona je osoba koja se dosta bavi sobom, pa često u tome i pretera, iznoseći svoje mišljenje i ne dajući nikome vremena da iznese svoj stav. Ipak, šarmantna, zabavna i visprena, uvek se glatko izvlači iz neugodnih situacija. Važno mesto u njenom životu zauzimaju porodica i dom, gde se takođe pokazuje kao osećajna i nežna osoba.

Podznak u Vagi govori da je Ivona osoba koja voli harmoniju i mir, pa je osobe iz okoline izuzetno vole i poštuju.

Ivona teži ka harmoniji i miru, veoma ceni privatnost i otkriva svoja najdublja osećanja jedino u najintimnijim okolnostima i samo onima prema kojima oseća izuzetnu bliskost, što je samim tim znak naklonosti prema njima.
Takodje lako se prilagođavaju različitim okolnostima i imaj razvijenu intuiciju i upravo njoj i svojoj izraženoj ambicioznosti može se zahvaliti što je odlična u poslovima u kojima se traži prefinjen ukus i stil, dobro opažanje i sposobnost poređenja različitih vrednosti, što naročito ima primenu u sferama komunikacije, politike, kao i umetnosti.

Može postići veliki uspeh u situacijama u kojima je presudan smisao za estetiku.
Izražen smisao za opažanje i poredjenje čini Ivonu imaginativnom, humanom i umetnički nastrojenom osobom.

Ivona u mnogim situacijama ume da ostavi dobar utisak na druge, a naročito na osobe suprotnog pola. Takodje je veoma kreativna i može imati veoma istančan ukus za umetnost. Svoja najdublja pozitivna osećanja nastoji da izražava istovremeno i na svoj originalniji način i dovoljno jasno. Voli da se druži sa ljudima koji su iskreni i spremni da pruže pravu prijateljsku podršku onda kada je to zaista potrebno, pa je često veoma svesna toga koje osobe će smatrati prijateljima, a koje poznanicima.
Mesec u Raku govori da je Ivona vrlo emotivna, intuitivna, ćudljiva i maštovita ličnost. Često preemotivno doživljava situacije u kojima se nalazi menjajući lako i brzo svoje raspoloženje. Podložnost trenutnom raspoloženju uslovljena je primljenim utiscima koje kreira svaki dati trenutak u svakodnevnoj životnoj situaciji.
Prema osobama iz svog okruženja često se odnosi vrlo pažljivo i brižljivo osećajući potrebu da im u mnogim situacijama ugađa i da im bude tako reći na usluzi. Bliske osobe iz okruženja pa čak i neke osobe koje nedovoljno dobro poznaje nastoji da ugosti toplo i domaćinski pokazujući otvoreno svoju ljubaznost i gostoprimstvo.
Porodica i toplina porodičnog doma mogu zauzimati centralno mesto u njenom životu, pa su zato mnoge njene težnje usmerene ka ostvarenju sigirnosti koju pruža porodica. Naglašena je i težnja ka ostvarenju čvrste i trajne emotine povezanosti u ljubavi. Dakle, u ljubavi preferira duge i stabilne veze s naglašenom težnjom za ostvarenje uspešne i trajne bračne zajednice.
Mesec u Raku govori i da je Ivona i žena domaćica, koja je stub porodice, koja ume da vodi glavnu reč u kući i koja u mnogim prilikama ima dominantnu ulogu u vođenju domaćinstva.

Ova godina Ivoni donosi puno sreće i uspeha u poslu,posebno u politici, umetnosti,komunikaciji sa drugim ljudima,što će joj doneti još veću popularnost i uspeh,kako u zemlji tako i u inostranstvu.Biće tu puno novih ideja i novih saradnika,kao i mnoga putovanja.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale