Natal poznatih: Igor Starovic

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Igor Starovic je rodjen 1.11.1964. u Valjevu.U znaku je Skorpija,Podznak je u Vagi,a Mesec takodje u Vagi.

Sunce u Skorpiji govori da je Igor vrlo emotivna osoba,koja reaguje na osnovu osećaja, pre nego na osnovu logike ili intelekta. Takođe ima razumevanja za druge i zeli da pomogne. Vrlo je predusretljiv,ljubazan i privrzen prijatelj. Igor voli izazove,ozbiljan je i ne voli da gubi vreme na nevazne stvari.

Vrlo odmeren, ljubazan sa pravim gospodskim manirima,lepo je vaspitan i korektan.

Neverovatno je radoznao i želi da nauči sve o svemu, ali obično želi sve sam i da shvati, na svoj poseban način. Njegov oštar smisao za humor pomaže mu da dopre do istine i majstor je u postavljanju pitanja koja su direktna i probojna. Voli uvek sve drži pod kontrolom i smatra da je sudbina u njegovim rukama. Veoma tajanstven i kompleksan i ne pokazuje odmah svoje najdublje tajne. Njegovi prijatelji moraju prvo da zasluže njegovo poverenje i dokažu svoju lojalnost, pre nego što im se on otvoriti. Voli da se druži sa ljudima koji su iskreni i spremni da pruže pravu prijateljsku podršku onda kada je to zaista potrebno, pa je svestan toga koje osobe će smatrati prijateljima, koje će smatrati svojim velikim prijateljima, a koje poznanicima.

 

Ukoliko agresivno i brzo pokušavate da mu se približite, navešćete ga da posumnja u vašu iskrenost.

Podznak u Vagi govori da  Igor voli da uživa u lepim stvarima, veoma je kreativan i ima istančan ukus za umetnost.

 

Igor je veoma strastven, intenzivan i ispunjen željom, za novim saznanjima i pozitivno je okrenut ka novim stvarima,ljudima i svemu onome sto je nesvakidasnje,neobicno i tajanstveno. Takodje ima vrlo razvijenu intuiciju,brzo razmislja i procenjuje ljude.

 

Igor teži savršenstvu emocija, kako kod sebe tako i kod drugih. Takodje poseduje jaku harizmu i sarm i privlaci paznju gde god da se nalazi.Ljudi vole da su u njegovoj blizini i prija im njegova pozitivna energija.Igor poseduje vise talenata,pored muzike i pesme,privla ci ga i istorija i filozofija.

Mesec u Vagi govori da je Igoru vrlo vazna ravnoteža,harmonija,nepristrasnost,posebno u odnosima sa ljudima, kao i u partnerskim odnosima. Uvek je veseo i nasmejan cak i kada se tako ne oseca. Uvek tezi ka stabilnim i ravnopravnim partnerskim odnosima.

Igor poseduje odlican stil oblacenja,voli modu,parfeme i vodi racuna kako se pojavljuje u javnosti.

Igoru tokom ove godine predstoji veliki uspeh u poslu i karijeri,kao i rad na novim pesmama.Imace mogucnost saradnje kako sa domacim,tako i stranim izvodjacima,a bice puno zanimljivih putovanja i nastupa sirom zemlje i inostranstva.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale