Natal poznatih: Dragana Bekvalac

 

 

 

Natal poznatih: Dragana Bekvalac

Dragana Bekvalac je rodjena 7.9.1972. godine u Novom Sadu.U znaku je Device sa podznakom u Raku i Mesecom u Devici. Venera u Raku u konjunkciji sa Fortunom u prvom polju govori o lepom, sa stilom uredjenim domom, kao i o harmoniji koja vlada unutar njega. Govori i o prefinjenim roditeljima i o dobrom odnosu sa njima. Venera u prvom polju obicno osobi daje sarm, spoljasnju lepotu i privlacnost. Sarmantni ste, srdacni, druzeljubivi i prijatni. Imate lepe krupnije oci, punije usne. Omiljeni ste i lako osvajate simpatije drugih, tako da ste veoma popularni i kod suprotnog pola. Emocije igraju veoma vaznu ulogu u vasem zivotu. Volite da flertujete. Esteta ste i posedujete dar za umetnost i diplomatiju. Venera u prvom polju ukazuje na zenu koju mnogi smatraju za pravi sinonim zenske lepote. Posedujete pravu kombinaciju lepote, inteligencije, stila, seksepila, prefinjenih damskih manira, istancanog modnog ukusa. Muskarci se obicno zaljubljuju vec na prvi pogled. Dragana poseduje nesto neobjasnjivo privlacno sto mami brojne uzdahe i sto je cini tako zavodljivom i pozeljnom. A mozda je u pitanju i bas ta naglasena zenstvenost, neznost, elegancija, uzorno ponasanje i drzanje prave dame koje poseduje. Po prirodi Dragana je veliki detaljista, dobar analiticar, vredna, istrajna, uporna, jako je emotivna iako na prvi pogled ne deluje tako. Pazljivo bira svoje prijatelje, jako je vezana za porodicu i dom.

Ovo je dakle, mnogo vise od puke lepote, jer je ona nadasve harizmaticna i sarmantna dama,a ujedno se cesto radi o veoma jakoj licnosti koja je prepuna samopouzdanja i dostojanstva. Ona je zena za kojom mnogi ceznu i za kojom se muskarci na ulici rado okrecu dok joj druge zene u mnogim situacijama veoma zavide.

Dragana ne podnosi neiskrenost niti neverstvo i u takvim situacijama jako tesko oprasta, trudi se da sagledava situaciju “hladne glave” a zatim se okrece bez mnogo reci i raspravki i nastavlja kroz zivot svojim putem.

Ovako pozicionirana Venera je indikativna i za ostvarenje natprosecnih novcanih prihoda jos u ranoj mladosti, a neretko je prisutna i veca sklonost umetnosti.

Stelijum planeta u 3.polju u Devici govori o lepom i harmonicnom odnosu sa porodicom i sestrama, kojima pruza neizmernu ljubav i podrsku i uvek je tu za njih, u svakom trenutku je raspolozena za razgovor, druzenje i veselje.

Neptun u Strelcu u trigonu sa Venerom govori o tome da je Dragana vrlo talentovana osoba, posebno da je interesuje sve sto ima veze sa lepotom, estetikom, kozmetikom, modom i svim onim sto je cini lepom, srecnom i zadovoljnom. Svojim savetima vezanim za lepotu i estetiku ljudima daje podrsku i mogucnost kako i na koji nacin da budu sto lepsi, mladji i zadovoljniji sobom, posebno sto licnim primerom to pokazuje.

Tokom naredne godine sledi joj puno putovanja, novih poznanstava, rad sa strancima i u inostranstvu, posebno u vezi prosirenja posla i novih metoda u radu koje se ticu lepote i estetskih tretmana.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale