Natal poznatih: Anita Bizetic

Natal poznatih : Anita Bizetic

Anita Bizetic je rodjenja 28.8.1981. godine u Beogradu.U znaku je Device,podznak je u Vagi,a Mesec u Lavu.

Pluton u prvom polju je na fiksnoj zvezdi Spika koja osobi donosi veliku slavu,popularnost i nagrade.Anita na prvi pogled deluje tajanstveno i misticno.Medjutim jako je iskrena,opustena,voli da pomaze drugima,voli zivotinje.Umetnicka je dusa i kao takva vrlo je kreativna.Inspiraciju nalazi svuda oko sebe.

Privlace je razliciti ljudi,stranci,razlicite kulture i obicaji.Vrlo je intuitivna osoba,cesto sanja vrlo zivopisne snove,poseduje puno talenata,posebno za pisanje,slikanje,muziku i glumu.Ovo joj daruje Mesec u Lavu,pa je cesto opustena prema drugima,omiljena i popularna bilo u kom drustvi da se nalazi.

Mesec u Lavu takodje joj daruje harizmu,magnetsku privlacnost,prosto je zapazite u gomili ljudi,kao i bujnu kosu,ciju boju cesto voli da menja,jer voli promene i uvek je spremna za akciju,nikako joj ne odgovara staticnost i monotonija.

Uran u drugom polju govori da ima revolucionarne ideje,da voli da radi,ali i da brzo potrosi zaradjeno.

Osoba je koja voli da putuje,ali se savetuje oprez u saobracaju,posebno u zimskom periodu.

Jako je vezana za porodicu i svoj rodni kraj.

Mars i Mesec u desetom polju ukazuje na veliki uspeh u poslu,napredovanje u karijeri,jaku energiju,akciju,i ambiciju,Mesec joj donosi cestu promenu zanimanja.Jedanaesto polje,polje prijateljstva dosta je naglaseno,i to joj donosi puno prijatelja,zelju za timskim radom,srecu kroz neko udruzenje ili organizaciju.

Moguc je put i zivot u prekookeanskim zemljama.

Tokom ove godine sledi uspeh u poslu i karijeri,rad na novim projektima,i velika popularnost.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Leave a Reply

Zithromax for sale