Muskarac u znaku Strelca

 

  Priredila astrolog Ana Savovic

Pripadnici znaka Strelca su brutalno iskreni i puni života. Zbog njihovog širokog osmeha i živosti, mnogi su spremni da im oproste gomilu nepromišljenih stvari i gluposti koje su u stanju da izgovore bez imalo takta. S obzirom na to da nisu maliciozni i da govore samo ono što zaista misle, često zažale zbog svojih reči. Iako veruju da su rođene diplomate i da nisu u stanju nikoga da povrede, svojim ponašanjem stalno opovrgavaju sami sebe.

Prijateljstvo Strelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zameraju da nije dovoljno taktičan, ali je njegovo srce neiskvareno. Kod njega je prekratak put od onoga što misli do onoga što kaže. Uvek je u potrazi za uzbuđenjima, te mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plaše od promena nisu baš najbolji prijatelji.

Strelčevi su izuzetno hrabri i ne plaše se ničega. Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti. Večiti su optimisti. Osim toga, jako vole slobodu i prosto ih ne drži mesto. Obožavaju da putuju, a vole i sport i prirodu. Imaju sklonost ka religiji, mada u starijim godinama gube neka od ranijih ubeđenja.

S obzirom na njihov hedonistički pristup životu, mogu biti skloni preterivanju u hrani i piću. Galantni su, neusiljeni, tolerantni, ambiciozni i pravedni, mada mogu da budu skloni hvalisanju i uobraženosti. Samopouzdani su i samostalni.

Strelac je izuzetno jaka ličnost, pa im je prijatno u društvu sa Rakom, Škorpijom i Ribama. To je zbog toga što predstavnici ovih znakova umeju ne samo da ih saslušaju, već i da im se dive. Poslovno, a još više društveno, vezuju se sa Ovnom i Lavom.

Planove prave prilično grubo i kada dođu detalji, oni vrlo vešto i brzo uspevaju da ih reše. Uspešno rukovode svim akcijama i ne podnose bilo kakvo improvizovanje u tom pravcu. Sigurni su u sebe i svoje postupke i ne izbegavaju da o njima diskutuju. Tada otvoreno istupaju i zato imaju mnogo prikrivenih neprijatelja. Gotovo svaku priliku koriste da svima kažu istinu u lice, što im često prelazi u naviku, pa izgledaju uobraženo. Veoma su samosvesni i uvek misle daleko unapred, zbog čega ne mogu da razumeju običan svakodnevni život, kojem se često rugaju, a ponekad u tome umeju i da preteraju.

Neki Strelčevi nose negativne osobine znaka, što znači da mogu da preduzimaju nepotrebne rizike, a da pritom gotovo ništa ne nauče iz sopstvenih grešaka. Oni nemaju glavu stvorenu za novac, i uvek preteruju sa izdacima. Često obožavaju da se kockaju.

Muškarac Strelac je neuhvatljiv i lakomislen. Brzo se oporavlja posle neuspele ljubavi. Često može da daje pogrešne signale jer je previše otvoren, pa izgleda kao da je zainteresovan za neku devojku, iako je on vidi isključivo kao drugaricu.

Strelcevi teže ka tome da u vezi budu nezavisni i da imaju određenu slobodu, bez postavljanja suvišnih pitanja. Naravno, to ne znači da su neverni. Ukoliko želite da impresionirate jednog Strelca, morate biti maštovitiji od njega. A ukoliko želite da ga zadržite pored sebe, svakog dana moraćete da “podgrevate” njegove utopističke težnje, ali da ga istovremeno držite na pristojnoj distanci, odnosno od njega morate da napravite svog sledbenika.

 Priredila astrolog Ana Savovic

 

 

Zithromax for sale