Muskarac u znaku Riba

Priredila astrolog Ana Savovic

Karakteristika koja opisuje muškarca rođenom u znaku RIBA je inteligencija. Zapravo, muškarci rođeni u ovom znaku smatraju se najinteligentnijim u odnosu na muškarce rođene u drugim znakovima horoskopa. Donosimo par zanimljivih osobina koje verovatno niste znali o muškim Ribama.

Pored toga što su inteligentni, oni su i veoma maštoviti. Cene sve vrste umetnosti i veliki su sanjari. Po prirodi su umetničke duše pa, kada su u vezi, vole da prijatno iznenađuju svoje partnerke.
Mrze kada ih ljudi lažu. Privlače ih jednostavne i intelektualne žene. Veoma su realistični pa su gotovo uvek nepristrasni.

Prilično su lenji i potrebno ih je motivisati u svemu što rade. Zbog svoje lenje prirode, često propuštaju prilike u životu. Takođe, s vremena na vreme su veoma neodlučni.
Oni se ne ljute tako lako. Imaju strpljenja da se pozabave sa bilo kojom situacijom u životu. Zbog ove osobine, oni su veoma često miljenici žena.

Oni su pravi prijatelji i uvek održavaju prijateljstva. Nikada neće dozvoliti da im se prijatelji nađu u nevolji ili da pate. Sve će učiniti da im pomognu.
Na određene situacije reaguju veoma emotivno. Nakon raskida, potrebno im je dosta vremena da se vrate u “normalu”.

Muškarci rođeni u ovom znaku veoma su odani i lojalni u svemu što rade. Čak su i u vezama takvi pa očekuju od svojih partnerki da se isto tako ponašaju.
Većina njih nije emotivno jaka. Kao rezultat, oni uglavnom beže od situacija koje izazivaju probleme. Naravno, postoje i izuzeci. Oni traže emotivnu podršku od žena s kojima su u vezi.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale