Mračna strana zodijaka: Lav je diktator, Škorpija autodestruktivna, a Riba…

DEVICA

Pomalo dualan znak, dobar u skoro svemu što radi, samokritičan, ponekad svojeglav i lenj. Analitičan, materijalista kao i Bik, promenljive naravi, dobroćudan i impulsivan. Ako prenagli, zna da upropasti situaciju pa zove prijatelje da ga spase. Ima boemsku crtu što podrazumeva kartanje, alkohol i svakojaki seks (Tolstoj).

VAGA

Jedini vazdušni znak s iskrenim emocijama, ali prilično nesređen. Skloni su lepim i retkim stvarima (Monika Beluči), dobri dekorateri i prijatelji. Žene Vage nisu opterećene konzervativnim vaspitanjem u ljubavi.

Mane: puno troše, hiroviti su i ne znaju šta hoće u životu, često su neurotični.

ŠKORPIJA

Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske zezatora, uspešan u poslovima koji zahtevaju dinamiku – marketing, profesionalni vozač, promoter itd. Voli drogu, a ako je droga previše ekstremna, alkohol ima ulogu vode.

Jako ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv. U kombinaciji s Bikom 100% čista strast. Sklon razbijanju i destrukciji sebe i ostalih. Nešto kao Antonio Banderas.

STRELAC

Filozofi puni sreće, ludi vozači, često kockari i hazarderi. Neće posustati kad stanu iza nečega, niti priznati da su „popušili“ – slično kao i Lavovi. Kardinalan znak. Njihova uglavnom mora biti poslednja, mada nekad znaju i mudro da ćute. Ne vole stege i konzervativizam, otvoreni su maksimalno i skloni debatama. S njima se može sarađivati. Uglavnom ateisti, agnostici ( Noam Čomski).

JARAC

Materijalisti, znaju da budu lenji i tvrdokorni. Mogu izrasti u matematičara ili programera, ali uglavnom ne doguraju predaleko. Ali ako se prihvate nekog posla, mogu da ga urade do perfekcije. A može im biti i mrsko pa da sve to propadne. Prihvataju jedino “betonske” dokaze o bilo čemu, posebno duhovnosti (mada nije nemoguće da i njima nađu zamerku). Cinizam i bahatost im nisu strani, a nekad znaju i tuđe uspehe pripisati sebi (Ajzak Njuton). Ali to uglavnom nisu loši ljudi. Žene Jarčevi su izuzetno „na ceni“.

VODOLIJA

Znak čija je vladavina u toku. Promenljive naravi, plitkih emocija (umisle sebi kao i Blizanci da su to iskonske, duboke emocije ali ne treba ih pokušati razuveriti), jako pametni, ponekad skoro genijalni, prilično svestrani (Žil Vern, Mendeljejev). Dobri prijatelji, ali zbog iskrenosti i otvorenosti neki znaju da im zamere. Vole da se šale, ali su i humani. Kao i Blizanci, s jedne strane su altruisti i kažu da nas u eri Vodolije čeka nova renesansa i napredak, ali s druge strane prvo mora doći i proći Sodoma i Gomora pa kataklizma. Učestvuju često u orgijama i većinom su skloni alkoholu i švrljanju.

Preporuka: izbegavati duže druženje s njima.

RIBE

Svi znakovi su objedinjeni u ovom znaku, što nikako nije dobro. Kriza identiteta, divergentnost koja uzrokuje podeljenost na sve strane, kontradiktornost, pa najjače izražena promenljivost raspoloženja su osobine koje nisu za pohvalu. To može da bude osoba koja će vam hladnokrvno otkinuti glavu ili se rasplakati ako joj potrefite „žicu“. Treba ih izbegavati, usprkos činjenici da su Nostradamus, Mojsije, Leonardo, Mikelanđelo, Kopernik i dobar broj genija bili pripadnici upravo ovog znaka.

Izvor: Ženski kutak.rs

foto: pixabay

klikni_ostali

Leave a Reply

Zithromax for sale