Moćni ritual za pun Mesec grmljavine: dve nedelje pogodne za ritual duhovne transformacije

Dve nedelje posle punog Meseca predstavlja savršeno vreme za ritual duhovne transformacije.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Pun Mesec 9. jula 2017. godine jedan je od najmoćnijih ovogodišnjih – donoseći pročišćenje i transformaciju, omogućuje ponovno uspostavljanje ravnoteže i harmonije u našem životu. Ritual duhovne transformacije može se izvesti tokom sledeće dve nedelje.

Julski pun Mesec američki starosedelački narodi nazivaju Mesecom grmljavine. Prva je pomisao – i rašireno uverenje – kako je to zbog učestalih grmljavina i nevremena u ovo doba godine. Međutim, taj naziv ima mnogo dublje značenje, ističe Tanaaz Chubb, autorka knjige The Power of Positive Energy koja sledećeg meseca izlazi iz štampe. Grmljavina se u šamanskoj kulturi smatra isceljujućom i pročišćavajućom. Veruje se kako gromovi i munje mogu raščistiti čak i najnegativnije energije te da se nakon oluje ponovno uspostavlja ravnoteža i harmonija.

Ta “grmljavinska energija” savršeno odgovara intenzivnoj energiji ovomesečnog punog Meseca, koji nam donosi pročišćenje i transformaciju, omogućujući time ponovno uspostavljanje ravnoteže i harmonije u životu, čak i osećaj ponovnog rođenja. Stoga je ovo savršeno vreme za ritual duhovne transformacije i poštovanje kruga smrti i ponovnog rođenja. Pun Mesec će se pobrinuti za ono što treba da ode, i za ono što treba da ostane, dok će ovaj ritual ojačati svest o duhovnom razumevanju životnog ciklusa, objašnjava Tanaaz Chubb. Može se izvesti tokom dve nedelje koje slede nakon punog Meseca 9. jula. Za ritual su vam potrebni bela sveća, kadulja ili palo santo za pročišćavanje dimom a, ako želite, i olovka i papir.
Kako se izvodi ritual za duhovnu transformaciju uz pomoć punog Meseca
Najpre potražite tiho mesto na kojem vas neće ometati. Upalite sveću i dimom pređite oko celog tela i po prostoriji u kojoj obavljate ritual. Sedite udobno, najbolje na podu ili krevetu.

Zatvorite oči i 7 puta duboko udahnite i izdahnite kako biste umirili svoj um i energiju. I dalje zatvorenih očiju, stavite ruke na srce izgovarajući 7 puta “Volim i prihvatam sebe”. Potom lezite na pod ili krevet. Zamislite kako je vaša ruka čarobni štapić koji će otvoriti, očistiti i podići energiju triju najmoćnijih energetskih centara. Radite kojom god rukom želite, ali se tokom celog rituala služite istom rukom.

Zamislite kako iz vaše ruke dolazi snažno belo svetlo. Vizuelizujte ga i jasno vidite svojim unutrašnjim okom. Ruku stavite iznad trbuha i napravite 7 velikih krugova u smeru suprotnom od kazaljki na satu. Zatim otresite ruku te napravite još 3 kruga u smeru kazaljki na satu. Pokret možete uskladiti s dahom.
Nakon toga ruku stavite iznad srčanog centra, tj. područja grudi pa ponovno napravite 7 velikih krugova u smeru suprotnom od kazaljki na satu; otresite ruku pa napravite još 3 kruga u smeru kazaljki na satu. Dok to činite, zamislite kako belo svetlo iz vaše ruke pročišćava vašu energiju.

Naposletku očistite energetski centar trećeg oka: ruku stavite iznad čela i napravite 7 krugova u smeru suprotnom od kazaljki na satu, otresite ruku i napravite 3 kruga u smeru kazaljki na satu.

Obratite pažnju na to šta se događa dok radite krugove rukom – osećate li energiju? Verujte svom instinktu i osećate li da je to potrebno, napravite više krugova.

Nakon čišćenja svih triju energetskih centara, ustanite i protresite telo kako bi se pokrenula energija i podstakla cirkulacija krvi. Na kraju stavite ruke na srce i 7 puta ponovite “Volim i prihvatam sebe”. Obratite pažnju: postoje li neke promene u telu i u vama dok ovu mantru izgovarate drugi put tokom rituala.

Ako želite, potom možete zapisati ili odrediti nameru u vezi s kojom želite pomoć. Pun Mesec omogućava transformaciju, zato je naročito korisno usredsrediti se na područje života koje biste želeli da promenite ili u njega unesete prihvatanje. Za završavanje rituala možete ponovo preći dimom oko sebe i po prostoriji osećate li da je to potrebno. Sveću možete ostaviti upaljenom, ali ne bez nadzora.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale